tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 1. Σου είπε κανείς ότι δε με ενοχλεί αν κάποιος έμπορος εκμεταλλεύεται τις αγγελίες; γιατί εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. 2. Δεν έχεις διαβάσει τους όρους καλά ... ξαναδιάβασέ τους. Το ότι ξαναέγραψες ένα ποστ χωρίς να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες, ενώ θα έπρεπε να έχεις ψυλλιαστεί ότι κάτι κάνεις λάθος, ενισχύει την αναξιοπιστία σου. Δε θα γράψω περισσότερα γιατί βλέπω ότι προσπαθώ να πλύνω αράπη ...
Cromb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν μπορείς μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις και επίσης είναι και κουραστικά στην ανάγνωση. Το να έγραψες το ποστ με αγνά αισθήματα είναι μια πιθανότητα.Το να υπάρχει και μια πρόθεση διαφήμισης είναι άλλη μια. Το οτι όλα σου τα ποστ είναι σε αγγελίες, εκτός από αυτό, κάνει μερικούς να είναι καχύποπτοι, πράγμα εύλογο για μένα.Αν το ποστ το έγραφε ο billpeppas (πχ) θα ήταν λιγότερο καχύποπτο.Είναι φυσιολογική μια καχυποψία και ανεξάρτητα την πρόθεσή σου πρέπει να τη δεχθείς. Αν κάνεις πως δε καταλαβαίνεις απλά αυξάνεις την καχυποψία. Αυτά από μένα. Εντελώς φιλικά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν εχεις διαβασει εχω βαλει και μια ερωτηση για τα 4gb ram στα vista και εχω γραψει σε ενα ποστ που ρωταει καποιος για κλεμμενο laptop. Aν ηθελα να κανω διαφημηση θα εκανα στην ideal που εκει εχω φιλους που δουλευουν και αυτοι προσπαθησαν να μου βρουν καποιο ανεμιστηρακι που να ταιριαζει. το ποστ το εγραψα οχι για να κανω διαφημηση, ετσι και αλλιως δεν ειμαι και κανενα σπουδαιο μελος του φορουμ για να μπορω να κανω διαφημηση. αλλα μηπως καταλαβουν καποιες εταιριες πως τον πελατη πρεπει να τον σεβονται και μετα το περας πωλησης- εγγυησης. παραδειγμα εχω παρει ενα home cinema samsung το οποιο μολις το πηρα μου ειπαν πως εχει 2 χρονια εγγυηση. μετα απο 7 μηνες το πηγα στο service γιατι παγωνε η εικονα μετα απο μια ωρα! μου ειπαν πως δεν εχει προβλημα μου πηραν και 20 ευρο για τον ελενχο και μου ειπαν πως αν δεν μπορει να παιζει αντιγραμμενα θελει αλλαγη το ματι και εχει ληξει η εγγυηση! τους λεω πως ρε παιδια εχει ληξει αφου εχω ακομα 17 μηνες! και τι μου ειπαν???? η εγγυηση για το ματι ειναι μονο 6 μηνες!!!! εγω τωρα τι πρεπει να κανω????
xpapias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Γιατί και εμένα μου μυρίζει διαφήμιση; Με το που έκανες το post απάντησε ο ιδιοκτήτης του κολοσσού που λέγεται LATRIS και φέρνει τα απίστευτα laptop twinhead που είναι ουσιαστικά PHILIPS. Έλεος...
AKOYLINI Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 παιδες εγω γιατι δεν καταλαβαινω ποιο τελικα ειναι το ζορι;το φορουμ εχει διιαχειρηστες που μπορουν να κρυνουν αν κατι ειναι σωστο η λαθος.εγω ειμαι ποιο καχυποπτος οτι καποιοι προσπαθουν να μπουν στην ομαδα συντονιστων παρα οτι ο φιλος εκανε στημενο ποστ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δεν ξερω αν η latris ειναι κολοσσος εγω δεν την ηξερα καν! και αν την ηξερα και ηθελα να κανω διαφημηση το laptop μου θα ηταν twinhead και οχι philips αντιγραφη δηλαδη!!! οπωs πηρε ενας φιλος μου ενα μινι pc philips και μολις του ξεκολησα τα αυτοκολητα εγραφε aopen!!!!
xpapias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αυτή η αγγελία του σου λέει τίποτα; (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202170) Είδος: ΠώλησηΤρόπος Αποστολής: Συνάντηση Τιμή: 00.00 ευρώ Τοποθεσία: Αδιάφορο Κείμενο: Twinhead Stylebook 10,6" WXGA F10D 1.2GHz/512MB/80GB HDD DVD-RW ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! (PHILIPS FREEVENTS X60GR + 1GB RAM + 160GB H.D) http://multistore.gr/shop/product_in...oducts_id=1881 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ! Μήπως την twinhead δεν την έμαθε μόνο από το ανεμιστηράκι του;
sierra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Θα μου επιτρεψετε να εκφρασω και εγω την αποψη μου.Εργαζομουν για 8 χρονια ως Διευθυντης Πιστωτικου Ελεγχου στην Altec και ειχα ως πελατη τον Μιχαλη τον Πιερρετη.Επειδη ειχα την τυχη να τον γνωρισω,σας διαβεβαιωνω οτι ειναι τοσο τιμιο και ευσυνειδητο παιδι που ποτε δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να κανει αυτο για το οποιο τον κατηγορειτε.Τουναντιον,με την πορεια του στον χωρο,με αυτη την μικρη εταιρεια την οποια εχει,δεν εχει φαει ποτε λεφτα απο τον κοσμο,οπως πολυ αλλοι και μεγαλυτεροι,αλλα παντα βαδιζε στον δρομο της αξιοπρεπειας. Για αποφυγη οποιονδηποτε καχυποπτων συνειρμων,παρακαλω τους admins,σε οποιον ενδιαφερεται να δωσει τα στοιχεια μου για επαληθευση των λεγομενων μου. Με εκτιμηση Γιωργος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αυτή η αγγελία του σου λέει τίποτα; (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=202170) Μήπως την twinhead δεν την έμαθε μόνο από το ανεμιστηράκι του; Την αγγελια αυτη την εβαλα καθαρα για να δω ποσο μπορει να πιασει το δικο μου (philips) αν σκεφτω να το πουλησω! το ανεμιστηρακι δεν το ζητησα εχτες απο την latris αλλα εδω και 2 μηνες!!!! εβαλα twinhead γιατι απλα το δικο μου δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι για να δει καποιος την αξια του και τα χαρακτηριστικα του! οποιος θελει μπορω να του στειλω φωτο με το philips μου!
xpapias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Όσο για το ποιος είναι ο mpierettis και αν το δηλώνει ευθέως εδώ μέσα, σας παραπέμπω στα posts του ( http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111016 ) Γεια χαρά.Αγόρασα από latris εξής μηχάνημα: http://www.latris.gr/companies/pr_search_action.asp?id=1 με επεξεργαστή στα 2GHz μνήμη 1GHz 80Gb σκληρο DVD+/-RW Dual Layer Το καλύτερο -> 2 χρόνια εγγύηση. Είναι ημιαντοχής. Δηλαδή αντέχει σε κραδασμούς, πτώσεις 1 μέτρου και αδιάβροχο αν πέσει ένα ποτήρι νερό στο πληκτρολογιο ενώ αυτό δουλεύει! (Όλα αυτά σε test μπροστά μου!!) Τιμή super. Όσον αφορά στο service: Αν πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση μου το αντικαθιστούν με καποιο άλλο μέχρι να φτιαχτεί το δικό μου!! Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τιμές κτλ (επειδή είναι φίλος μου ο γιος του αφεντικού), μπορει να μου στείλει Pm. Το link είναι: http://www.latris.gr/companies/sub_list_data.asp?catid=54&subid=195&photoid=364 Το τεστ το είδα σε μηχάνημα επίδειξης, αλλά επειδή έχει πάρει και μια φίλη μου το Durabook 15D, της έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο χωρίς καμία επίπτωση. Το laptop είναι κορυφαίο ακόμα και στο design του. Επειδή το είχα ψάξει πάρα πολύ πριν πάρω notebook, είναι πολύ πιο ωραίο (κατα τη φνώμη μου φυσικά) και από Sony VAIO.
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Θα μου επιτρεψετε να εκφρασω και εγω την αποψη μου.Εργαζομουν για 8 χρονια ως Διευθυντης Πιστωτικου Ελεγχου στην Altec και ειχα ως πελατη τον Μιχαλη τον Πιερρετη.Επειδη ειχα την τυχη να τον γνωρισω,σας διαβεβαιωνω οτι ειναι τοσο τιμιο και ευσυνειδητο παιδι που ποτε δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να κανει αυτο για το οποιο τον κατηγορειτε.Τουναντιον,με την πορεια του στον χωρο,με αυτη την μικρη εταιρεια την οποια εχει,δεν εχει φαει ποτε λεφτα απο τον κοσμο,οπως πολυ αλλοι και μεγαλυτεροι,αλλα παντα βαδιζε στον δρομο της αξιοπρεπειας.Για αποφυγη οποιονδηποτε καχυποπτων συνειρμων,παρακαλω τους admins,σε οποιον ενδιαφερεται να δωσει τα στοιχεια μου για επαληθευση των λεγομενων μου. Με εκτιμηση Γιωργος. Δεκτό και σεβάστο. Αλλωστε τα πυρά κατευθύνονται προς την άλλη μεριά Την αγγελια αυτη την εβαλα καθαρα για να δω ποσο μπορει να πιασει το δικο μου (philips) αν σκεφτω να το πουλησω! το ανεμιστηρακι δεν το ζητησα εχτες απο την latris αλλα εδω και 2 μηνες!!!! εβαλα twinhead γιατι απλα το δικο μου δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι για να δει καποιος την αξια του και τα χαρακτηριστικα του! οποιος θελει μπορω να του στειλω φωτο με το philips μου!Πλάκα μας κάνεις φαντάζομαι, ε; . Δεν ήθελες να το πουλήσεις δηλαδή αλλά το έβαλες (παραπλανητικά) έτσι για να δούμε τι παίζει βρε αδερφε! Ελεος ... AKOYLINI, δεκτή η καχυποψία αλλά δε θα πάρω (admin rights) ευχαριστώ. Το να μου αρέσει η τάξη και να την επιδιώκω (γιατί δε μου αρέσει να είμαι το κορόιδο που ακολουθεί τους κανόνες) δε με κάνει αυτομάτως γλείφτη (αν και αντιλαμβάνομαι την καχυποψία περί τούτου). Αλλωστε έχω προτάσεις από το Hollywood ...
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 xpapias, για να μη λεει ο κόσμος ότι είμαστε καχύποπτοι από τη μία μεριά μόνο, θα υποθέσω ότι από το 2005 μέχρι σήμερα βρήκε δουλειά εκεί. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο γιός του αφεντικού (που κληρονόμησε το αφεντικό) πούλησε την εταιρία στον Μιχάλη Μήπως είναι ώρα για Λόττο; Μιχάλη πες μας λίγο ποιο από τα δύο ποστ δεν ισχύει γιατί μου κάνει λίγο κάτι από "μία στο δισεκατομύριο"
xpapias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ναι ο ίδιος είναι το αφεντικό... Θα μου επιτρεψετε να εκφρασω και εγω την αποψη μου.Εργαζομουν για 8 χρονια ως Διευθυντης Πιστωτικου Ελεγχου στην Altec και ειχα ως πελατη τον Μιχαλη τον Πιερρετη.Επειδη ειχα την τυχη να τον γνωρισω,σας διαβεβαιωνω οτι ειναι τοσο τιμιο και ευσυνειδητο παιδι που ποτε δεν θα εμπαινε στην διαδικασια να κανει αυτο για το οποιο τον κατηγορειτε.Τουναντιον,με την πορεια του στον χωρο,με αυτη την μικρη εταιρεια την οποια εχει,δεν εχει φαει ποτε λεφτα απο τον κοσμο,οπως πολυ αλλοι και μεγαλυτεροι,αλλα παντα βαδιζε στον δρομο της αξιοπρεπειας.Για αποφυγη οποιονδηποτε καχυποπτων συνειρμων,παρακαλω τους admins,σε οποιον ενδιαφερεται να δωσει τα στοιχεια μου για επαληθευση των λεγομενων μου. Με εκτιμηση Γιωργος.
A7X. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μάγκες αν έχετε άδικο εσείς κάνατε περισσότερο κακό από το να ήταν στημένο.
xpapias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πες μου ότι θες και άλλα για να πειστείς... :-P Μένει μόνο να δούμε πόσους λογαριασμούς έχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.