LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ LATRIS (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΠΙΕΡΕΤΤΗ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΩΝ LAPTOP TWINHEAD ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ SUBNOTEBOOK ΤΗΣ PHILIPS ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ FAN ΤΟΥ CPU ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ PHILIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ! ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΤΑ LAPTOP PHILIPS ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ TWINHEAD!!! ΔΗΛΑΔΗ Η PHILIPS ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ! ΒΡΗΚΑ ΠΩΣ ΤΗΝ TWINHEAD ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ LATRIS (http://WWW.LATRIS.GR) ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ EMAIL ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΑΚΡΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ FAN ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ "ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ PHILIPS ΝΑ ΠΑΣ" ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ! ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
mpierettis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καταρχάς εκ μέρους των συναδέλφων μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Επίσης, τα ευχαριστήρια πρέπει να απευθυνθούν και στον τεχνικό της εταιρείας, τον Άκη, για τη συμβολή του στο όλο θέμα. Σαν εταιρεία λειτουργούμε με κάποιες αυτονόητες (για εμάς έστω) αρχές και μια από αυτές ήταν να φέρουμε το ανταλλακτικό το οποίο μας ζητήθηκε, αφού ήταν ενός από τα προϊόντα που εκπροσωπούμε και δεν μας ήταν καθόλου κόπος να στείλουμε ένα mail στο συνεργάτη μας στο εξωτερικό και να του το ζητήσουμε. Επίσης, το να χρεώναμε κάτι για το οποίο το κόστος αγοράς και μεταφοράς ήταν σχεδόν μηδενικό, θα ήταν επιηκώς ανήθικο. Τελικά, ένα απλό και ανιδιοτελές "Ευχαριστώ" σαν αυτό από έναν οποιοδήποτε "άγνωστο" πελάτη μας, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Να σαι καλά Λευτέρη. Ευχαριστούμε και πάλι. Μιχάλης.
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Κάποιοι τουλάχιστον λειτουργούνε ακόμα όπως θα έπρεπε και σαν άνθρωποι. Thumbs up Latris
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ti egine pesane oi doulies stin latris? Μάλλον ο LLLEFTERIS έχει κεσάτια και θέλει να του πουνε ευχαριστώ για να αυτοδιαφημιστεί... Τι να πούμε πρώτο; τα κεφαλαία; ότι όλα τα ποστ είναι αγγελίες; ότι το ποστ είναι ΤΟΣΟ στημένο που βγάζει μάτια; .... Μπράβο LLLEFTERIS ... μας έπεισες Υ.Γ. Ακόμα και να μην είναι στημένο το ποστ, η αξιοπιστία σου είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον mpierettis ...
mpierettis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Όταν λες στημένο tzoykas τι ακριβώς εννοείς? Που βρίσκετε το μεμπτόν κάποιος να θέλει να ευχαριστήσει μια εταιρεία για κάτι που του προσέφερε? Επίσης, Hexstatic το αν έπεσαν ή όχι οι δουλειές στην Latris, τι έχει να κάνει με το θέμα μας? Δεν πρόκειται να μπω σε καμμία λεκτική αντιπαράθεση, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επίθεση αυτή. Κρίμα.
kirimis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 παντου θελετε να βλεπετε μαυρη διαφημιση και θεωριες συνομωσιας... Αμαν ρε παιδια, δεν σας περασε απο το μυαλο οτι οντως μπορει και να εγινε ετσι?
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αγαπητέ Μιχάλη, όταν ένα μέλος στο forum το μόνο που έχει να προσφέρει είναι πωλήσεις για να βγάλει χρήματα, χωρίς να σέβεται κανόνες του forum (χρησιμοποιώντας τα κεφαλαία) για μένα προσωπικά λέγεται εκμετάλλευση και μη σεβασμός. Αναρωτιέμαι γιατί το κάνει εδώ και όχι σε ένα κατάστημα. Με σένα δεν έχω απολύτως τίποτα και μπράβο σου αν φέρεσαι στους πελάτες σου σωστά και καλώς να συνεχίσεις έτσι να πράττεις. Ομως όταν τα συγχαρητήρια έρχονται από "έμπορο", νομίζω αντιλαμβάνεσαι ότι χάνουν το νόημά τους. Είναι κρίμα για σένα βασικά γιατί μπορεί όντως να τον εξυπηρέτησες. Και ο hexstatic αυτό που είπε φαντάζομαι το είπε με το ίδιο σκεπτικο που είπα και γω ό,τι είπα. Κοιτάς λίγο το μέλος που σου δίνει συγχαρητήρια. Ανακαλύπτεις ότι έχει κάνει 134 ποστς που ΟΛΑ είναι αγγελίες πώλησης και ένα μοναδικό ευχαριστήριο προς εσένα. Απλά αναξιόπιστος ... Εσύ έχεις κάνει 5 ποστς τα τελευταία χρόνια (που δεν είναι μεμπτό αλλά δε συνεισφέρουν στην άποψη ότι παρακολουθείς η προσφέρεις στο forum και φυσικά δε σημαίνει ότι έτσι είναι απαραίτητα αλλά τουλάχιστον δίνεται αυτή η εντύπωση). Αν πραγματικά είσαι καλός έμπορος δε χρειάζεσαι τη γνώμη κάποιου άλλου "εμπόρου". Και όπως ξαναείπα όλα έχουν να κάνουν με τις εντυπώσεις που κερδίζεις ή χάνεις. Είναι forum και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του και την άποψή του. Είτε μας βολεύει είτε όχι. Και είναι φυσικά ανοιχτή προς συζήτηση η κάθε γνώμη.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μάλλον ο LLLEFTERIS έχει κεσάτια και θέλει να του πουνε ευχαριστώ για να αυτοδιαφημιστεί... Τι να πούμε πρώτο; τα κεφαλαία; ότι όλα τα ποστ είναι αγγελίες; ότι το ποστ είναι ΤΟΣΟ στημένο που βγάζει μάτια; .... Μπράβο LLLEFTERIS ... μας έπεισες Υ.Γ. Ακόμα και να μην είναι στημένο το ποστ, η αξιοπιστία σου είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον mpierettis ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ PHILIPS ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΜΗΣΤΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ADMINS ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! (ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ) ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Χ DELL TOSHIBA SONY ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ!!!! ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ???? ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ???? ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΑ???? ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΦΙΛΕ tzoykas ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ???? Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και σε μάς ... διάβασε τους κανόνες του forum που προφανώς δε μπήκες ΠΟΤΕ στον κόπο να κοιτάξεις (αυτό από μόνο του σε κάνει αρκετά αναξιόπιστο και υποδηλώνει πόσο σέβεσαι το forum και τους χρήστες του). Για τα υπόλοιπα που αναφέρω αφήνω την κοινή λογική να κρίνει πόσο ευσταθούν...
tzoykas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ PHILIPS ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΝΕΜΗΣΤΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ADMINS ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ 1. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχουν γίνει αυτά που αναφέρεις. Εγώ μιλάω για το τι ΕΝΤΥΠΩΣΗ δίνεις. 2. Δεν είπε κανείς ότι είναι παρατυπία να βάζεις αγγελίες. Αλλά κάνεις ΜΟΝΟ αυτό. Αλλη προσφορά στο forum δεν είδα. 3. Ο τόπος δε πάει μπροστά γιατί οι καχύποπτοι είναι πολύ λίγοι ....
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ??? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ "ΕΜΠΟΡΟΣ" ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ GADGETS ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΤΟ Χ60 ΕΧΩ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Χ50 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 12"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.