kflabouris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 καλησπερα, εκανα ενα φορματ στο pc,και οπως καθε φορα οταν κανω φορματ μου βγαζει 2 επιλογες για βοοτ,το λειτουργικο που εβαλα ειναι windows xp professional indego edition,ολα δουλευαν οκ ομως οταν ηρθε η στιγμη να κανω restart μου εβγαλε τις 2 επιλογες για βοοτ οπου ελεγαν windows xp professional(kai oi 2)....Αν πατησω στην πρωτη παει να φορτωση το logo των windows και μετα μου πεταει την μπλε μπλε οθονη,αν πατησω στην δευτερη επιλογη για boot μου βγαζει ενα σφαλμα το οποιο λεει πως ενα αρχειο! safe mode μπαινω κανονικα απο την πρωτη επιλογη,τι λετε να φταιει?πως σβηνω το αλλο boot και πως γινεται να μη μου βγαινει η επιλογη για βοοτ? υ.γ ενα ειναι το λειτουργικο συστημα που εχω απλα καποια στιγμη ειχα βαλει εναν αλλο σκληρο και ειχα κανει φορματ και απο τοτε οτανκανω φορματ μου βγαζει 2 επιλογες για βοοτ! περιμενω την αποψη σας και τις συμβουλες σας:|
bilco Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 καλησπερα,εκανα ενα φορματ στο pc Ντιπ για ντιπ φορμάτ; και οπως καθε φορα οταν κανω φορματ μου βγαζει 2 επιλογες για βοοτ Εμένα πάλι άμα κάνω φορμάτ μου βγάζει no system disk or disk error Μήπως εννοείς με τη λέξη φορμάτ την εγκατάσταση. Και αν ναι, έσβησες πριν την προηγούμενη εγκατάσταση με κανονικό φορμάτ αυτή τη φορά;
kflabouris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ντιπ για ντιπ φορμάτ; Εμένα πάλι άμα κάνω φορμάτ μου βγάζει no system disk or disk error Μήπως εννοείς με τη λέξη φορμάτ την εγκατάσταση. Και αν ναι, έσβησες πριν την προηγούμενη εγκατάσταση με κανονικό φορμάτ αυτή τη φορά; Μη μπερδεύεσαι εκανα φορματ,εννοω οτι ενω ειχα ΛΣ windows xp,τα εσβησα και περασα τα windows xp indego edition,απλο!
bilco Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μη μπερδεύεσαι εκανα φορματ,εννοω οτι ενω ειχα ΛΣ windows xp,τα εσβησα και περασα τα windows xp indego edition,απλο! Μα με έχεις μπερδέψει kfabouris. Απο αυτά που περιγράφεις πρέπει να έχεις δυο λειτουργικά στο ίδιο partition. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δεν έκανες φορμάτ για να καθαρίσεις την προηγούμενη εγκατάσταση. P.S. Ποστάρησε αν θέλεις το boot.ini
kflabouris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 entaxei to elusa to provlima,ekana ena repair kai esvisa kai tis upoloipes epiloges kai eimai ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.