Προς το περιεχόμενο

αγορά agp κάρτας

cig4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αυτην τη στιγμή η Χ1950 pro δεν έχει ανταγωνιστή στον AGP δίαυλο (τιμή προς απόδοση).

Mono an den xreiazetai na agoraseis kai neo trofodotiko....

Diaforetika 7600GT Golden Sample sta 110 europoula :)

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9832&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=220&key=050b5a4cd45dd463e99640a0e7cd92ef&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι μπορω να πω για το παραπάνω? Η Χ1950 μόλις μου τίναξε το τροφοδοτικό στον αέρα.

Πάμε για άλλο :)

Δημοσ.
Η 1950 μου έκανε νούμερα (...και ακόμα κάνει) με το 550W τροφοδοτικό των 50 ευρώ!

Τι μπορω να πω για το παραπάνω? Η Χ1950 μόλις μου τίναξε το τροφοδοτικό στον αέρα.

Πάμε για άλλο

Oxx, mi mas les tetoia "ekriktika" tora.... :(

[skeftomai na valo 7950GX2 se 550W trofodotiko ton 55 euro]

Δημοσ.

Η GX2 έχει σίγουρα πιο πολλές απαιτήσεις απο μια 1950 αλλά μπορεί να είσαι πιο τυχερός απο μένα.

Εγώ πάντος έβαλα ένα HEROICHI WINDMILL PRO 500W και το άτιμο δεν βγάζει καθόλου ζέστη! όλα τα άλλα που έιχα πριν (350W, 400W, 550W, όλα της πλάκας) έψηνες αυγά πάνω τους....:shock:

Δημοσ.
Oxx, mi mas les tetoia "ekriktika" tora.... :(

Μιλαμε για το γνωστο 550αρη chieftec?

Εαν ναι θα την σηκωσει εαν το συστημα σου δεν ειναι ιδιαιτερα παραφορτωμενο..

Δημοσ.

Παιδιά εμένα με αυτό το pc ποια κάρτα θα μου προτείνατε?Το pc μου είναι το εξής:

psu: 300W

mob: DFI NB73-BC/BL

cpu: Intel Pentium 4 2.53 GHz

ram: 1 GB

Άμα είναι μεγάλη ανάγκη μάλλον θα αλλάξω τροφοδοτικό.Εσείς αν μπορείτε προτείνετε μια λύση για αυτό το τροφοδοτικό και μία για καλύτερο τροφοδοτικό (ζητάω πολλά ε??? :P)

Δημοσ.

Μία 7600GT είναι η καταλληλότερη για το σύστημά σου, απλά πρέπει πρώτα να πέσει λίγο tweaking... :twisted: Τα 2.9GHz με το stock cooler του Northwood σου, νομίζω εύκολα πιάνονται :wink: (και μάλιστα με όχι ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες - αρκεί να έχεις το τυπικό air flow στο κουτί, δλδ ένα fan κάτω μπροστά και άλλο ένα πίσω στη ράχη του κουτιού :wink:)

Για 7600GT λοιπόν δες το #16, όπου όπως λέει και ο Delirium πρόκειτα για μία από τις πιο o/cable κάρτες σε AGP :wink:

Βέβαια θα χρειαστείς και την κατάλληλη υποστήριξη από το psu (:grin:), οπότε ένα ΗΕC Windmill Pro 500W θα σε ΥΠΕΡκαλύψει :wink: (θα σου πρότεινα το 420άρι αλλά: α) επειδή το σύστημα "σηκώνει" αρκετά κλόκια και β) επειδή η διαφορά του από το 500άρι είναι μόλις στα 12ε, δεν αξίζει :wink:)

Αυτά από εμένα ... :grin:

Δημοσ.

Δηλαδή μια X1950GT ή μια X1950PRO θα έτρωγε bottleneck το σύστημά μου?

Όταν λες tweaking εννοείς o/c έτσι?Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω γιατί είχα διαωάσει σε ένα guide ότι όταν κάνεις o/c από το bios για το cpu τότε ζορίζει και τα άλλα εξαρτήματα που συνδέονται με τη μητρική όπως vga,σκληρός δίσκος κτλ.Δηλαδή αν δεν κάνω o/c στο cpu,η vga θα τρώει bottleneck από το cpu?

Δημοσ.
Μιλαμε για το γνωστο 550αρη chieftec?

Εαν ναι θα την σηκωσει εαν το συστημα σου δεν ειναι ιδιαιτερα παραφορτωμενο..

To trofodotiko sygkekrimena einai afto:

http://www.lc-power.com/htm/products_detail.php?lang=2&h_id=1&u_id=3&a_id=51

tipota idiaitero, alla tha to riskaro... :roll:

[alloste ta panta einai se eggyisi tora]

Δημοσ.

Όταν λες tweaking εννοείς o/c έτσι?Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω γιατί είχα διαωάσει σε ένα guide ότι όταν κάνεις o/c από το bios για το cpu τότε ζορίζει και τα άλλα εξαρτήματα που συνδέονται με τη μητρική όπως vga,σκληρός δίσκος κτλ.Δηλαδή αν δεν κάνω o/c στο cpu,η vga θα τρώει bottleneck από το cpu?

Θα ετρωγε αρκετο...

Κατα την αποψη μου πηγαινε για 7600Gt/7600gs golden sample.

Δημοσ.
Στο site δεν εδειχνε ουτε αμπερ...

Οποτε δεν γνωριζω κατα ποσο πρεπει να το εμπιστευτεις.

Den einai pos exo ki alli epilogi tora.... :roll:

Prepei na einai etouto edo, to "Power" :mrgreen:

http://www.lcpower.com/france/produits/alimentation/LC6550sata-noir.htm

http://www.pc-look.com/boutik/Prod_LC-Power-Power-Supply-12-cm-Fan-TR-19-dBA-550W-LC6550-V2-BLACK__1340_en.html

Δημοσ.

H 1950Pro sigoura thelei > 3GHz gia na kinithei se 1600X1200 # se 1024X768 oxi, alla ekei i 7600GT tin aggizei, opote giati?

Tin 7600GT pithanon tin sikonei to 300ari* sou, arkei na min einai entelos noname i xiliofortomeno....

http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9832&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=220&key=050b5a4cd45dd463e99640a0e7cd92ef&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

[*Eidika tin 1950Pro, den exeis kammia pithanotita na tin dextei afto to psu....]

Δημοσ.
1) Δηλαδή μια X1950GT ή μια X1950PRO θα έτρωγε bottleneck το σύστημά μου?

2) Όταν λες tweaking εννοείς o/c έτσι?Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω γιατί είχα διαωάσει σε ένα guide ότι όταν κάνεις o/c από το bios για το cpu τότε ζορίζει και τα άλλα εξαρτήματα που συνδέονται με τη μητρική όπως vga,σκληρός δίσκος κτλ.Δηλαδή αν δεν κάνω o/c στο cpu,η vga θα τρώει bottleneck από το cpu?

1) Φυσικά ... Ειδικά η Χ1950Pro αποδίδει τα μέγιστα σε P4 > 3GHz (μή σου πω και παραπάνω :mrgreen:). Με το psu σου, ξέχνα την Χ1900 series ... Έτσι και αλλιώς όπως λέει και ο Delirium σε 1024 x 768, τρανταχτές διαφορές μεταξύ 7600 και Χ1950GT/Pro δεν θα δεις :wink: Οπότε σκέψου την 7600.

2) Ναι, ακόμα και η 7600 με μόλις ~2.5GHz CPU frequency, χάνει έδαφος ... :sad: Οπότε λίγο o/c το χρειάζεται η cpu :wink:

Αυτό που λες ότι pushάρονται και τα υπόλοιπα εξαρτήματα, εδώ και χρόνια πλέον, μπορεί να αποφευχθεί με την επιλογή PCI/AGP Lock ή δίνοντας την τιμή 33.33/66.66 στο PCI/AGP πεδίο της mobo σου ... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...