Προς το περιεχόμενο

αγορά agp κάρτας

cig4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....θα ήθελα μια βοήθεια γαιτί η γριά μου έχει agp slot και επειδή πιστεύω πως είανι καιρός να αλλάξω την MX440 gforce 4 και επειδή έχω μείνει αιώνες πίσω με αυτο το θέμα θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά

Η γριά φοράει cpu:amdx64 3000 mem:1 Giga Ram psu:450Watt

HD:2x80ide WD & i sata 350 WD OS:x64 server 2003

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως ότι είναι να κάνεις κάνε το σύντομα.

Μοντέλα δεν υπάρχουν πολλά για να επιλέξεις, οι κάρτες agp σταμάτησαν να παράγονται πριν κανένα μήνα και τα αποθέματα εξαντλούνται....

Δημοσ.
Oι κάρτες agp σταμάτησαν να παράγονται πριν κανένα μήνα

Kάποιο link για αυτό υπάρχει? :confused:

@Topic Starter, οτιδήποτε παραπάνω από 7600GS θα τρώει bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα :wink: (και εσύ με γριά έχεις ξεμείνει ε? Για κοίτα την υπογραφή μου... 3,5 χρόνια το 'χω...). Το πολύ πολύ να κοιτάξεις την 7600GS Golden Sample, που τρώει απίστευτα πολύ o/c, με αποτέλεσμα να φτάνει την GT σε επιδόσεις :wink: ( βέβαια έχει εξαντληθεί αυτήν τη περίοδο... :sad:)

Δημοσ.

E δεν θα τρώει η X1950GT τρελό bottleneck με μόλις 2GHz επεξεργαστή :?:

Άσε που αν το 450άρι psu του, είναι καμιά μούφα τότε μάλλον θα έχει πρόβλημα...

@cig4: Ποιο psu έχεις, και πόσα A δίνει στην +12V rail ?

Δημοσ.

x1950pro 512 ....

ότι καλύτερο παίζει σε agp δίαυλο... θα δεις απίστευτες αποδόσεις με λίγα ευρώ παραπάνω...

και μακράν καλύτερη από τις 7600...

(εμένα να ακούσεις cig4 που είμαι και συνάδελφος δικτυάς) :P

Δημοσ.

@george_o/c me plolimtro piasame 438Watt ara imaset sta logika plesia

@liopyr kati tha kanuem katse na vrume ke kana frago

Ostoso gia to ama exun vgi ektos agoras no prb exo kone ke vrisko metaxirismena :P

Apo ena kameno filo mu pu kathe 9 mines kani anavathmisi

Apla thelo n aksero pu na patiso :)

Δημοσ.

H apolyta sigouri lysi -apo apopsi trofodotikou- einai i 7600GT Golden Sample, sta 110 euro :)

Logika, afti anevainei kapou sta 700/1620MHz!

An empistevesai to psu, pigaine gia tin 1950GT -pou anevainei se Pro!

Episis o Amd 3000+ mporei na ftasei @ 3800+ [2.4GHz] :mrgreen:

Δημοσ.
H apolyta sigouri lysi -apo apopsi trofodotikou- einai i 7600GT Golden Sample, sta 110 euro :)

Logika, afti anevainei kapou sta 700/1620MHz!

An empistevesai to psu, pigaine gia tin 1950GT -pou anevainei se Pro!

Episis o Amd 3000+ mporei na ftasei @ 3800+ [2.4GHz] :mrgreen:

Προσυπογραφω απολυτως...

Δημοσ.

Χθές πήρα την Χ1950pro 512MB... Μην λέτε για bottleneck. Καμία 7600 δεν μπορεί να παίξει Oblivion 1280 X 1024 όλα full!

Πάντως η κάρτα θέλει καλό τροφοδοτικό (ή σύστημα χωρίς πολλά πράγματα επάνω του) και καλή ψύξη καθώς ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά!

Δημοσ.

Σκέψου ότι έχω Northwood και 1 GB DDR 400. Η κάρτα που με έφτιαξε πραγματικά είναι μια 7600GT με 256 RAM πάνω της. Έχω ευχαριστηθεί (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ό,τι παίζω και περιμένω κι άλλα για να την δοκιμάσω... !! :)

Δημοσ.
Αλλο τα στοκ 3000+ κ 1gb ram του φιλου και αλλο τα 3.7gh + 2gb δικα σου...

Σίγουρα θα έχουν διαφορά, αλλά δεν φαντάζομαι ακόμα και στον 3000+ οι δύο κάρτες να αποδίδουν το ίδιο.

Η 7600 GT έχει βέβαια το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης. Η 1950 μου έκανε νούμερα (...και ακόμα κάνει) με το 550W τροφοδοτικό των 50 ευρώ!

Η 7800GS που είχα πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Πάντως αυτην τη στιγμή η Χ1950 pro δεν έχει ανταγωνιστή στον AGP δίαυλο (τιμή προς απόδοση).

Δημοσ.

Πάντως αυτην τη στιγμή η Χ1950 pro δεν έχει ανταγωνιστή στον AGP δίαυλο (τιμή προς απόδοση).

Ισως μονο την 1950gt...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...