Προς το περιεχόμενο

Θα δανειζατε τον σκληρο σας???

moonsuntrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με ένα DL DVD μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε. Και ότι δεν χωράει σε ένα dvd χωράει σε 2.

Ο σκληρός μου δεν κάνει βόλτες.

Εγω συμφωνω με τον gfilippas.:mrgreen:

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oi perissoteroi sigoura exoun palious diskous me xwrhtikothta pou den "boleuei" na mpei sto pc, opote h kaluterh lush opws proeipw8hkei, einai na ton balei kaneis se e3wterikh 8hkh kai na ton exei se usb. Na mhn exei shmantika h proswpika arxeia mesa, etsi wste na mporei na ton daneizei. Ennoeitai pws ton disko pou exoume mesa sto kouti den ton bgazoume gia tetoious xazous logous opws daneismo arxeiwn!!! Mono an den exoume leitourgiko kai prepei na ton baloume emeis slave se allo pc gia na anakthsoume arxeia (pou kai auto de xreiazetai afou me ena live cd linux exeis amesa leitourgiko!)

Epishs: sklhros, autokinhto, mhxanh ktl daneizontai MONO se gkomena pou 8a sigoureyeis antallagma prwta! Na a3izei kai to risko...

H gkomena ki auth daneizetai upo orismenes sun8hkes kai proupo8eseis kai se allh gkomena (!!!) kai se filo...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα αρχεία του σκληρού μπορούν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ να γίνουν "αποκοπή" κι όχι "αντιγραφή", ο σκληρός ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ!!!

Δημοσ.

e kala an o allos pou 8a parei to disko einai axrhstos kai o diskos exei data mesa pou den ta exeis kai ston kurio disko sou (den einai proxeiros dhladh autos...) tote den ton daneizeis! H pas ki esu mazi tou gia th metafora twn arxeiwn... Giati opws kai na to kaneis ta dvd einai xronobora kai kostizoun. Eidika ta DL den sumferoun me tipota. Ante kana dvd-rw an milame gia mikrou ogkou data.

Δημοσ.

Το ίδιο κάνω και εγώ με έναν 80GB μονίμως σε μια θήκη και έχω βρει την υγειά μου.

Κάποτε δάνειζα και DVD - CD για να τα αντιγράψει ο άλλος, αλλά αφού είδα σε τι κατάσταση τα επιστρέφουν κάποιοι, περιορίστηκε και αυτό.

Μόνο ένα περισσευούμενο σκληρό σε εξωτερική θήκη δανείζω, που τον έχω και για αυτή την δουλειά. Και βέβαια πριν τον μοντάρω στην θήκη, είχε περάσει 3 φορές φορμάτ και σβήσιμο δεδομένων με ειδικό πρόγραμμα (με κυβερνητικές προδιαγραφές).
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω ποτε δεν θα δανειζα κανεναν σκληρο γιατι περιεχουν εστω και λιγα προσωπικα δεδομενα ο καθενας....

Δημοσ.
To παραπάνω λάθος έκανα πριν 7-8 μήνες με μια φίλη που μου ζήταγε να τις δώσω κάτι τραγούδια ελληνικά Χατζηγιάννη κλπ και κάποιες ταινίες με τον Brad Pitt που εχει κολλημα αλλά βαριόμουν να τα γράψω και ο βλάκας της δάνεισα το εξωτερικό δίσκο μου για να τα περάσει στο φορητό της (ήτανε ξανθιά αλλά δεν έδωσα σημασία) Αποτέλεσμα: μου χαλασε το 200αρη μου full με ταινίες και mp3 γιαυτό ποτέ δε ξαναδανείζω δίσκο που και η ζιζελ ακόμα να μου τον ζητησει! προτιμώ να γράψω δισκάκι και ας είναι και δικό μου (αν είναι για καμμιά κοπελιά) ;-)

Εχεις δικιο φιλε μονο που εγω δεν μιλησα για ξανθια (μακρια απο μας) ασε που προτιμω μελαχρινες:-D

Από τη στιγμή που τα αρχεία του σκληρού μπορούν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ να γίνουν "αποκοπή" κι όχι "αντιγραφή", ο σκληρός ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ!!!

Πολυ σωστα!!!!:-D:-D

Δημοσ.

Συμφωνω με τον georgeman για τα προσωπικα δεδομενα. Αν θες αρχεια, βρες τη λυση μονος σου :P Ενας εξωτερικος σκληρος δεν ειναι τοσο ακριβος πλεον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...