geovard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Σκληρός και γυναίκα δεν δανείζονται... Α μπα η γυναίκα δεν διατρέχει κίνδυνο καί αν δανειστεί.Ο σκληρός όμως? Ένας έντονος κραδασμός (από πέσιμο, χτύπημα, φρενάρισμα με το αυτοκίνητο κλπ) είναι ικανό να καταστρέψει την κεφαλή του. Δεν πειράζει γιά την κεφαλή τού σκληρού δίσκου αλλά τού οδηγού!
Kagkouros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω έναν 80άρι εξωτερικό σκληρό κυρίως για το backup κάποιων αρχείων. Να τον βγάζω δεν βολεύει γιατί άντε να σκύψεις κάτω από το τραπέζι να βγάλεις την πρίζα...(μόνο αν θέλω να πάρω κάτι από έναν φίλο μου 5GB+ τον παίρνω μαζί μου) γενικά don't trust anyone
parsifal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μην τρελαθούμε κιόλας, άκου να δανείζεις το σκληρό σου! Ο φίλος που θέλει να «παραλάβει υλικό», να έρθει σαν κύριος με το λαπτοπάκι του (καλώδιο Ethernet έχουμε, ας μη φέρει) ή με τον εξωτερικό σκληρό του και ας πάρει ο,τι θέλει.
Shineboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εμ βεβαια παιζει και αυτο σημασια,αν ειναι καμια 2μετρη μελαχρινη θεα (σλουρπ) και σου ζητησει το σκληρο ναζιαρικα τι θα κανεις δεν θα το δωσεις? To παραπάνω λάθος έκανα πριν 7-8 μήνες με μια φίλη που μου ζήταγε να τις δώσω κάτι τραγούδια ελληνικά Χατζηγιάννη κλπ και κάποιες ταινίες με τον Brad Pitt που εχει κολλημα αλλά βαριόμουν να τα γράψω και ο βλάκας της δάνεισα το εξωτερικό δίσκο μου για να τα περάσει στο φορητό της (ήτανε ξανθιά αλλά δεν έδωσα σημασία) Αποτέλεσμα: μου χαλασε το 200αρη μου full με ταινίες και mp3 γιαυτό ποτέ δε ξαναδανείζω δίσκο που και η ζιζελ ακόμα να μου τον ζητησει! προτιμώ να γράψω δισκάκι και ας είναι και δικό μου (αν είναι για καμμιά κοπελιά) ;-)
rotten crusader Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Α μπα η γυναίκα δεν διατρέχει κίνδυνο καί αν δανειστεί.Ο σκληρός όμως? με τρομάζει το σκεπτικό σου,εσύ δλδ την γυναίκα την δανείζεις στο χαλαρό?(καλά αυτή δν παθαίνει τπτ βέβαια,εσύ το βερνικώνεις:twisted:) πάντως η λύση της θήκης είναι η καλύτερή,έχεις μία θήκη κ όταν θες να δ΄ωσεις κάποιο απ'τους σκληρούς σου,τον φορτώνεις κ είσαι άρχοντας!
ItsToasted Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Egw pira skliro eksoteriko gia na pigeno apo edw ki apo ekei na mazeuw oti thelw, theoro paralogo na apetisei kapoios ton eksoteriko sou epidi isos den exei autos. Opote i mou fernei DVD i erxete me kanan diko tou skliro (eso/ekso) kai kanoume tin douleia. Oso gia tin dimetri ksanthia ama mou zitage to skliro mou, enwite oti tha tis ton edina... kai tha tis edixna kai pou benei min berdeutei :twisted:
PavelX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΠΟΤΕ μην δανείζετε σκληρό δίσκο, γιατί ΑΝ λέμε ΑΝ χτυπήσει θα σκεφτείτε "λες να έκανε ο άλλος τη ζημιά?" ουγκ. Όσο για την γυναίκα, σκέφτεστε λάθος. Το θέμα δεν είναι αν θα δανείζατε ΕΣΕΙΣ την γυναίκα σας, αλλά αν θα δεχόταν ΑΥΤΗ να δανειστεί. Γιατί αν δεχτεί, βρείτε μια άλλη και μοιραστείτε αυτή με την παρέα σας
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Α μπα η γυναίκα δεν διατρέχει κίνδυνο καί αν δανειστεί.Ο σκληρός όμως? με τρομάζει το σκεπτικό σου' date='εσύ δλδ την γυναίκα την δανείζεις στο χαλαρό?(καλά αυτή δν παθαίνει τπτ βέβαια,εσύ το βερνικώνεις:twisted:) [/quote'] Όχι βρε συ τη γυναίκα μου!Τη γκόμενα λέω.Άμα φτάσουμε στο σημείο να δανείζουμε καί τη σύζυγο τότε το χάσαμε τελείως.
Tantrikelo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 -Κανονικα ο σκληρος δεν δανιζεται οτι θελει ο αλλος φερνει dvdaki η δικο του σκληρο και κανουμε δουλεια,εκτος και αν ειναι ατομο μεγαλης εμπιστοσυνης! -Εγω προσωπικα το δανιζω σε δυο ατομα που τους ξερω χρονια και είμαστε χρονια κολλητοι και ξερω οτι δεν θα υπαρξει παρεξηγηση σε οτι γινει. ΥΓ. Η γυναικα ενωειτε ότι δεν δανίζεται
rallistas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Οταν καποιος φιλος θελει κατι,τα βαζω στον 120αρη εξωτερικο που εχω,τον βαζω στο τσαντακι του,παω του τα δινω,τον παιρνω και φευγω.Απλα τα πραγματα.Αλλα να του τον αφησω?Δυσκολα....
madsc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Σε άτομα που έχουν κριθεί άξια εμπιστοσύνης hd's πηγαινοέρχονται σχεδόν συνέχεια. Σκέτοι είτε σε hd case. Όσοι σκληροί έχουν βγεί από τα pc's ανά τα χρόνια -λόγω αναβάθμισης- έχουν αναλάβει πλέον τον ρόλο του μεταφορέα. Για τα data που κουβαλάνε δεν με νοιάζει καθώς υπάρχουν είτε εδώ είτε αλλού. Για τους hd΄s (80-250GB) επίσης αδιαφορώ καθώς είτε είναι μικροί - οπότε αντικαθιστούνται με ελάχιστο κόστος- είτε είναι εντός εγγύησης. /sc
1980 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 βασικα τα ατομα που ξερω μου ζητανε καμια φορα μονο τον εξωτερικο που τον δινω χαλαρα. τωρα τον εσωτερικο δεν μου τον εχει ζητησει κανενας αλλα αμα μου τον ζηταγε ενας φιλος μου ναι θα του τον εδινα τι να του πω οχι.
dreez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 οποιος θελει η φερνει dvd και γραφουμε η εξωτερικο σκληρο(δικο του φυσικα)!μονο στον κολλητο μου εμπιστευομαι τους σκληρους μου.
klog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εκτός αν τον σκληρό τον ζητάει γυναίκα! :-P . Δηλαδής σε γυναίκα θα δάνειζες και αυτοκίνητο και σκληρό και γυναίκα!!!!
ennatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μόνο ένα περισσευούμενο σκληρό σε εξωτερική θήκη δανείζω, που τον έχω και για αυτή την δουλειά. Και βέβαια πριν τον μοντάρω στην θήκη, είχε περάσει 3 φορές φορμάτ και σβήσιμο δεδομένων με ειδικό πρόγραμμα (με κυβερνητικές προδιαγραφές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.