Προς το περιεχόμενο

Θα δανειζατε τον σκληρο σας???

moonsuntrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ερθει πολλες φορες σε δυσκολη θεση με φιλους που μου ζητουν καποιον απο τους σκληρους μου για να παρουν καποια αρχεια...και αναγκαζομαι και τον δινω...

Εσεις τι πολιτικη ακολουθειτε???

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σκληρός και γυναίκα δεν δανείζονται...

Θα συμφωνισω με τα παραπανω αλλα θελω να προθεσω κατι ακομα...

Σκληρος,γυναικα και αυτοκινητο δεν δανειζονται:twisted:

• Members
Δημοσ.
Σκληρός και γυναίκα δεν δανείζονται...

Εκτός αν τον σκληρό τον ζητάει γυναίκα! :-P

Εγώ πάντως έχω έναν εξωτερικό 250άρη τον οποίο χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορές (όχι μόνιμα συνδεδεμένο δηλαδή). Όταν μου ζητάνε άτομα που εμπιστεύομαι αρχεία τα οποία είναι μεγαλύτερα από 1 DVD, προτιμώ να τους δίνω ολόκληρο τον δίσκο παρά να γράφω δισκάκια...

Δημοσ.
Θα συμφωνισω με τα παραπανω αλλα θελω να προθεσω κατι ακομα...

Σκληρος,γυναικα και αυτοκινητο δεν δανειζονται:twisted:

Σκληρός, γυναίκα, αυτοκίνητο και μηχανή δεν δανείζονται :twisted:

Δημοσ.
Εκτός αν τον σκληρό τον ζητάει γυναίκα! :-P

Εμ βεβαια παιζει και αυτο σημασια,αν ειναι καμια 2μετρη μελαχρινη θεα (σλουρπ) και σου ζητησει το σκληρο ναζιαρικα τι θα κανεις δεν θα το δωσεις?:mrgreen:

Δημοσ.

Όλοι οι σκληροί ανεξαρτήτως μάρκας και χωρητικότητας, διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο κατά τη μεταφορά τους. Ένας έντονος κραδασμός (από πέσιμο, χτύπημα, φρενάρισμα με το αυτοκίνητο κλπ) είναι ικανό να καταστρέψει την κεφαλή του. Αν τον μεταφέρετε εσείς, που είστε και υπέυθυνοι για τον σκληρό σας, έχει καλώς. Σε άλλο άτομο δεν θα τον εμπιστευόμουν με τίποτα.

Δημοσ.

prospathise na to apofigis: an kai oi enalaktikes na sou ferei aftos ton dikso tou i na grapseis dvd einai kourastikes to xeirotero olon einai na exeis danisi ton disko sou kai na min ton exeis otan thes na pareis ena arxeio apo mesa tou.

Δημοσ.

Ενας Βασικός λόγος που σε κάνη ν' αγοράσεις φορητό σκληρό δίσκο είναι

η ανάγκη να μην δανειστής ξένο και σου πάθει κάτι στα χέρια σου.Eγώ δεν θα δάνειζα σε κανένα ουτε τον εαυτό μου....Sorry

Δημοσ.

Αν εχεις ενδιασμους στο να δωσεις τα αρχεια σου, μην εχεις. Ειναι η καλυτερη λυση backup. Να τα εχουν πολλοι :razz:

Τωρα για τον σκληρο σαν "υλικο αντικειμενο", εξερταται το ατομο. Εχω πολλους φιλους που μπορει να τους εμπιστευομουνα πολυ σημαντικα πραγματα, αλλα σκληρο με τιποτα. Αφου δεν σκαμπαζουν απο pc...

Μια καλη λυση να εχεις ενα εξωτερικο για τις μεταφορες ή ακομα καλυτερα να σου φερνουν αυτοι τον δικο τους.

Δημοσ.

Έχω έναν παλιό WD 36gb 5 χρονών

-Να τον πουλήσω δεν παίζει, δεν τον αγοράζει κανένας.

-Να τον βάλω στο pc μου δεν παίζει, ειναι πολύ μικρός για τόση φασαρία.

-Να τον χαρίσω σε φίλο δεν παίζει, δεν τον θέλει κανένας.

-Να τον πετάξω δεν πάιζει, είναι θέμα ηθικής.

-Να τον κλειδώσω στο ντουλάπι και να τον φάει η σκόνη δεν παίζει, τον λυπάμαι.

οπότε και του αγόρασα μια εξωτερική θήκη για να του κάνει παρέα. Και όπως είναι φυσικό μέσα σε ένα χρόνο έχει περάσει απο 50+ διαφορετικά χέρια και έχοντας μεταφέρει πολλά γίγα.

Έχω ήδη πάρει απόφαση οτι θα τον κλαίω. Έτσι κι αλλιώς θα τον έτρωγε το ντουλάπι και η σκόνη.

Αν ήταν άλλος δίσκος και άλλες συνθήκες ίσως το σκεφτόμουν παραπάνω.

Έχω την εντύπωση οτι έχει βγάλει η θήκη τα λεφτά της λόγο εξόδων για δισκάκια και φθορά αντιγραφικού.

Δημοσ.

Με ένα DL DVD μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε. Και ότι δεν χωράει σε ένα dvd χωράει σε 2.

Ο σκληρός μου δεν κάνει βόλτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...