Προς το περιεχόμενο

gia opion einai master sto o/c.

XXXXX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτυπα τες τότε αφού το λέει και πω Βασίλης και μετά εδώ είμαστε για ότι θες :D μπορώ να πω με περηφάνια ότι τις ζήλεψα λέω να αλλάξω μνήμες :D αλλα προέχουν άλλες αλλαγές δυστυχώς

Δημοσ.
τώρα σιγά σιγά άνοιξα το air condition και κάθομαι και κάνω Vmod στην 7900Gs να δω μέχρι που θα πάει ;)

Έλα βρε συ εδώ να την βάλουμε που έχω πιο δυνατό air condition :P

Δημοσ.

κυριλέ είμαι και εδώ λειτουργούμε με φυσικό αέριο και τώρα είμαι στους 20 βαθμούς στο δωμάτιο :D μέχρι τώρα την πήγα 600 στον πυρήνα με 1,ξω και 930 τις μνήμες με 2,19V αύριο θα κάτσω να πάω τον πυρήνα 1,4V και τις μνήμες 2,3V

τα σκορ που μου δίνει έιναι αυτά τι λες παλεύονται ?

http://www.hwbot.org/user.do?userId=9801

Δημοσ.
Crucial Ballistix PC2-6400 , PC2-8000, PC2-8500 = D9GMH/D9GCT/D9GKX 100%

Μ' αυτό θέλεισ να πεις ότι τελικά οι Ballistix 6400 έχουν D9GMH? Αν ναι, να πάρω αυτές και όχι τις CellShock. 20 ευρώ είναι 20 ευρώ. (Πάντα αν είναι εξίσου καλές.)

Δημοσ.

ναι αυτό θέλει να πέι και λίγο που έψαξα και εγώ έχουν D9 οπότε είνια πολύ καλή η τιμή τους χτύπα τες αν τις είχε φέρει το e - μάγαζο όταν έψαχνα και εγώ για μνήμες θα τις έπαιρνα άνετα :)

Δημοσ.

Kαι εγώ συμφωνώ με τον Vatos @Tzimmys. Φαίνεται ότι αξίζουν τα χρήματά τους τελικά :wink: Έλα ρε συ, και το είχα υποτιμήσει το ε-μάγαζο όσον αφορά τις μνήμες... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...