maurisio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 paidia opoios exei paiksei ayto to paixnidi thelw na me bohthisei se kati thelw na mou peite pws pairneis lefta gia na pareis kainouria software k.t.l. ama kserete peite mou
ferongr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Λοιπον. Ξεκινάς ολοκληρώνοντας την test mission που σου στελνει. To mail στα λεει βημα βημα τι να κάνεις. Μετά αλλάζει το rank σου και στον Uplinki internal services system βρισκεις νέες αποστολές PS Το παιχνιδακι ειναι ενα ωραιο hack sim Πολύ κόλλημα! Δοκιμάστε το!
asmilon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καλα το παιχνιδι λεει τρελλα και οποιος μπει στην λογικη του ειναι σιγουρο πως θα κολλησει πολυ! Θυμαμαι οταν το επαιζα μου ειχε γινει αυτοσκοπος να κλεψω τις τραπεζες και τελικα με πολυ ψαξιμο τα καταφερα να το κανω χωρις να με παρουν χαμπαρι, αλλα εννοειται πως μετα τα χρηματα παυουν να εχουν νοημα αφου φτανουν και περισσευουν Επισης το τελος του ηταν απροσδοκητο, δε περιμενα πως θα ειχαν σκεφτει κατι τετοιο για το παιχνιδι
Thanos21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το εχω παιξει σε εναν φιλο μου.Το παιχνιδι ειναι τρομερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.