redxaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Καλησπερα παιδια... Εχω το εξης σοβαρο προβλημα:twisted:...πηγα να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα(ο θεος να το κανει:roll:) και αφου κολλησε το pc εκανα restart και ανοιξε κανονικα μεχρι το log-on.. Mολις μπαινω μεσα στα windows δεν μου ανοιγει καθολου ο explorer τι θελω να πω... Μου εμφανιζει την φοτο που εχω στο desktop αλλα κανενα απο τα παραθυρα ουτε και την μπαρα ..οτι θελω να ανοιξω το ανοιγω μονο με task manager και αν απο εκει πατησω explorer εμφανιζονται ολα στο pc κανονικα αλλα μονο για ελαχιστα δευτ/πτα... Εκανα unnistall την @%^#^ που εβαλα αλλα τιποτα!!! Ουτε με το northon comporates εκανα δουλεια... Τι μπορω να κανω:?:
InlandEmpire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Re-install τα windows έκανες? Κάνε και ένα restore πριν.
redxaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Re-install τα windows έκανες? Κάνε και ένα restore πριν. οχι δεν θελω να φτασω σε αυτη τη λυση!!!
redxaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 δοκιμασα παλι scan με το antivirus αλλα παλι τιποτα...ολα λειτουργουν κανονικα..δηλαδη ανοιγω τα παντα με task manager αλλα η γραμμη εργαλειων και το desktop δεν εμφανιζονται!!!!
bilco Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Κάποιο πρόγραμμα ή υπηρεσία στην εκκίνηση πρέπει να σου την κάνει. Προσπάθησε να το βρείς και να το βγάλεις από την εκκίνηση (τρέξε το msconfig). Δοκίμασε όμως πρώτα τι γίνεται safe mode για να σιγουρευτείς ότι είναι κάτι τέτοιο.
kallair Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 tha simfonisw... kati stin ekinisi kathisteri tin fortosi twn xp dramatika. emena palia se mia fasi ekane 5 lepta k vale gia na fortosei sosta ton explorer.exe. dokimase ena system restore. episis kane auto pou se eipe o bilco.
redxaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 παιδια ουτε σε safe mode κανει τιποτα οποτε λογικα δεν ειναι καποιο τετοιο προγραμμα...αλλα θα δοκιμασω και το msconfig... Oσο για system restore δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι γιατι δεν εχω κανει καποιο restore point ασε που δεν παιζει να μπορω να το τρεξω μεσα απο task manager....
cretian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 kane mia epanafora sistimatos an kai den to protino san kali lisi dokimase to...
redxaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 το θεμα ειναι πως μπορω να κανω επαναφορα συστηματος χωρις να εχω κανει καποιο restore point και πως να την κανω απο task manager?
bilco Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 το θεμα ειναι πως μπορω να κανω επαναφορα συστηματος χωρις να εχω κανει καποιο restore point και πως να την κανω απο task manager? Κάποιο restore point σίγουρα θα έχει δημιουργηθεί αυτόματα. Τρέξε το C:\windows\system32\restore\rstrui.exe
redxaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 λοιπον ξαναδοκιμασα να ανοιξω τον explorer απο task manager ανοιξε και μου εβγαλε αυτο το μνμ και φυσικα μολις παταω οκ κλεινει παλι...αυτο συμβαινει συνεχεια!
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 οχι δεν θελω να φτασω σε αυτη τη λυση!!! Να ρωτήσω γιατί; Πολλές φορές έχω λύσει προβλήματα με επαναφορά συστήματος ή επανεγκατάσταση των Windows και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τη βαρετή διαδικασία. Btw, μήπως θυμάσαι ποιά είναι τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησες πριν σου παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασε να βάλεις ένα uninstaller μήπως και η πιο ολοκληρωμένη απεγκατάσταση του προγράμματος που σου προκάλεσε το πρόβλημα, σε βοηθήσει.
redxaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω γιατί; Πολλές φορές έχω λύσει προβλήματα με επαναφορά συστήματος ή επανεγκατάσταση των Windows και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τη βαρετή διαδικασία. Btw, μήπως θυμάσαι ποιά είναι τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησες πριν σου παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα; Δοκίμασε να βάλεις ένα uninstaller μήπως και η πιο ολοκληρωμένη απεγκατάσταση του προγράμματος που σου προκάλεσε το πρόβλημα, σε βοηθήσει. Δεν θελω να ξαναπερασω τα windows γιατι εχω ακουσει πως δεν ειναι οτι καλυτερο...οσο για το restore δεν το εχω ξανακανει και για αυτο θελω να το αποφυγω.... Οσο για το τελευταιο προγραμμα ασε θυμαμε ηταν ενα crack για ενα προγραμματακι. καλυτερα να ειχα πληρωσει τα 25ε να το ειχα original... αλλα το χειροτερο ειναι πως δεν βρηκα τα αρχεια που εγκαταστηθκαν και ακομα και οταν εκανα unistall το προγραμμα δεν εγινε τιποτα γιατι την ζημια την εχει κανει το crack!! Χριστινα αν κανω restore δεν θα χασω οτι εχω κανει μεχρι την ημερομηνια που θα γινει το restore?
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δεν θελω να ξαναπερασω τα windows γιατι εχω ακουσει πως δεν ειναι οτι καλυτερο...οσο για το restore δεν το εχω ξανακανει και για αυτο θελω να το αποφυγω....Οσο για το τελευταιο προγραμμα ασε θυμαμε ηταν ενα crack για ενα προγραμματακι. καλυτερα να ειχα πληρωσει τα 25ε να το ειχα original... αλλα το χειροτερο ειναι πως δεν βρηκα τα αρχεια που εγκαταστηθκαν και ακομα και οταν εκανα unistall το προγραμμα δεν εγινε τιποτα γιατι την ζημια την εχει κανει το crack!! Χριστινα αν κανω restore δεν θα χασω οτι εχω κανει μεχρι την ημερομηνια που θα γινει το restore? Σε γενικές γραμμές δεν χάνεις αρχεία με το restore. Νομίζω πως το λέει και στο help των Windows. Έχω παρατηρήσει μόνο κάποιες αλλαγές σε filenames. Στο αναφέρει αυτό άλλωστε και στο τέλος της διαδικασίας. Α! Το πιο παράξενο που μου έχει συμβεί με restore, τελευταία, ήταν η διαγραφή *.exe από 2-3 portable προγράμματα (VLC, FlashGet και ίσως ένα ακόμα) που είχα στο program files. Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το link. Κάποιος εκεί είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα και το έλυσε. Ίσως σε βοηθήσει και σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.