modjo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Παιδιά καλησπέρα, εχω την παραπάνω οθόνη εδω και 4 χρόνια περίπου χωρίς να έχει εμφανίσει πρόβλημα και πριν λίγες μέρες μου εμφάνισε ένα μπάχαλο απο χρώματα, οριζόντιες γραμμές να ανεβοκατεβαίνουν, σημεία τα οποία δείχνουν θολωμένα. Γενικά να την κλαίς την οθόνη... Πήγα σε ένα κατάστημα της Samsung και μου έδωσαν ένα τηλεφωνο της Smartech. Να εμπιστευτώ και να την πάω εκεί? Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αλλο μέρος για service? Τέλος λόγω του ότι η εγγύηση ήταν 3 χρόνια εχω την εντύπωση πως αν την πάω θα με γδάρουν μεχρι τα νύχια!!!! Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του!!
Vagos_46 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Καλύτερα στο επίσημο service,δεν νομίζω να σε γδάρουν! Συνεννοήσου απο πρίν μόλις διαπιστώσουν το πρόβλημα να επικοινωνήσουν μαζί σου να σου πούνε τιμή,αν αξίζει τη φτιάχνεις ειδάλλως οι τιμές για καινούργια είναι πολύ χαμηλές. Πάντως για να σιγουρευτείς οτι όντως χάλασε δοκιμασέ τη σε άλλο υπολογιστή,άλλαξε καλώδιο,νέους/παλιούς drivers κ.λ.π...
Age4Greeks Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Καλύτερα στο επίσημο service,δεν νομίζω να σε γδάρουν! Συνεννοήσου απο πρίν μόλις διαπιστώσουν το πρόβλημα να επικοινωνήσουν μαζί σου να σου πούνε τιμή,αν αξίζει τη φτιάχνεις ειδάλλως οι τιμές για καινούργια είναι πολύ χαμηλές. Πάντως για να σιγουρευτείς οτι όντως χάλασε δοκιμασέ τη σε άλλο υπολογιστή,άλλαξε καλώδιο,νέους/παλιούς drivers κ.λ.π... Συμφωνώ. Οντως αφου σιγουρευτεις οτι ολα καλα με σενα στο η/υ σου ρωτα τι θα κοστισει, εαν ειναι για πανω απο 50 ευρω καλυτερα να τη δωσεις για ανακυκλωση, χεχε. Τι μου θυμισες παντως, ητανε η 1η μου TFT και οντως πολυ καλη για την εποχη της. αλλα εαν ειναι να σου βγει ο κουκος αηδονι...δεν λεει, οι καινουργιες ειναι σαφως καλυτερες και φθηνες.
modjo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Το επίσημο service ειναι της Smartech ή να κοιτάξω στο site της samsung?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.