Προς το περιεχόμενο

ATI catalyst 7.7 .

Κώστας Ποτακίδη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tous dokimasa ego alla kai tous teleutaious 7.8. Den pezo pexnidia.Vlepo mono tenies.

To mono pou exo na po einai oti eida provlimata me vga kai dvi sindesi me tinTFT.

Diladi ta grammata akoma kai auta pou grafo tora parousiazoun elafro xromatiko

ghosting. Me tous palaioterous drivers den ipirxan tetoia provlimata.

Stin arxi nomiza oti eftaige i VGA alla kai me DVI to idio einai.

To exei paratirisei kaneis auto?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τους κατέβασα εγώ και αυτό που έχω να πω είναι πως είναι επιεικώς Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι. Πήρα πριν λίγους μήνες την GeCube X1950XT και αφού είχα κάποια προβλήματα με τους CCC το ξήλωσα και έβαλα μόνο τον display driver από το CD που ήταν μαζί.

Όλα καλά όλα ανθηρά μέχρι προχθές που άλλαξα mobo + cpu (Dual2Core) και αναγκαστικά έκανα format και επειδή ήμουν σε έναν φίλο και δεν είχα το CD μαζί έβαλα τους 7.8.

Το lag ήταν σαφώς μεγαλύτερο από ότι με τους εργοστασιακούς (!!!) και συγκεκριμένα στο World of warcraft που τους δοκίμασα, αναγκάστηκα να βάλω όλα τα settings στο low (μα όλα όμως!!!) και υπήρχε συνεχώς μία ενοχλητική καθυστέρηση στις κινήσεις του ποντικιού και λέω εντάξει... δεν είναι δυνατόν κάτι δεν πάει καλά.

Βγάζω τους 7.8 και βάζω ξανά τους εργοστασιακούς όταν πήγα σπίτι και τώρα έχω όλα τα video settings στο High και χωρίς κανένα απολύτως lagάρισμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Super Moderators
Δημοσ.

vghkan oi 7.9 shmera pantws...dokimase kai autous...btw elpizw na vgazeis palious na kaneis restart na vazeis kainourious kai na 3anakaneis restart..oxi apla na vazeis tous kainourious apo panw...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ εφόσον κάνω τη δουλειά μου μια χαρά με τους εργοστασιακούς της κάρτας, δεν τους αλλάζω ξανά.

και εγω ετσι βρηκα υην υγεια μου.βαρεθηκα να κανω συνεχεια πειραματα

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως από τους Catalyst 7.10 RC4 (σημείωση - περιμένετε φυσικά τους official πάντα), που δοκίμασα το πρόβλημα με την agp x1950pro φαίνεται να έχει λυθεί. Όλα ok, αν και μας ταλαιπώρησε δύο μήνες η ati...

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης ένα release candidate (RC4) βγαίνει μετά από την beta, οπότε το 7.10 RC4 είναι το νεότερο σετ που υπάρχει.

Edit: Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι η πηγή : http://www.ngohq.com/news/12227-ati-catalyst-7-10-rc4.html.

Από ό,τι φαίνεται τα builds έχουν ονομασία 8.xx. Αλλο η ονομασία του build και άλλο το πως λέγεται το set (το οποίο ακολουθεί ονοματολογία βάσει του μήνα στον οποίο εκδίδεται και του έτους. Το 7.10 RC4 σετ αντιστοιχεί στην build 8.42.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...