Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τους έχει δοκιμάσει κανείς? http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
pcos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Tous dokimasa ego alla kai tous teleutaious 7.8. Den pezo pexnidia.Vlepo mono tenies. To mono pou exo na po einai oti eida provlimata me vga kai dvi sindesi me tinTFT. Diladi ta grammata akoma kai auta pou grafo tora parousiazoun elafro xromatiko ghosting. Me tous palaioterous drivers den ipirxan tetoia provlimata. Stin arxi nomiza oti eftaige i VGA alla kai me DVI to idio einai. To exei paratirisei kaneis auto?
paonikgt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Nαι οντως υπαρχουν πολλα προβληματα,σιγουρα πρεπει να βγαλουν αλλους ωστε να λυνουν τα προβληματα.
sarisn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Τους κατέβασα εγώ και αυτό που έχω να πω είναι πως είναι επιεικώς Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι. Πήρα πριν λίγους μήνες την GeCube X1950XT και αφού είχα κάποια προβλήματα με τους CCC το ξήλωσα και έβαλα μόνο τον display driver από το CD που ήταν μαζί. Όλα καλά όλα ανθηρά μέχρι προχθές που άλλαξα mobo + cpu (Dual2Core) και αναγκαστικά έκανα format και επειδή ήμουν σε έναν φίλο και δεν είχα το CD μαζί έβαλα τους 7.8. Το lag ήταν σαφώς μεγαλύτερο από ότι με τους εργοστασιακούς (!!!) και συγκεκριμένα στο World of warcraft που τους δοκίμασα, αναγκάστηκα να βάλω όλα τα settings στο low (μα όλα όμως!!!) και υπήρχε συνεχώς μία ενοχλητική καθυστέρηση στις κινήσεις του ποντικιού και λέω εντάξει... δεν είναι δυνατόν κάτι δεν πάει καλά. Βγάζω τους 7.8 και βάζω ξανά τους εργοστασιακούς όταν πήγα σπίτι και τώρα έχω όλα τα video settings στο High και χωρίς κανένα απολύτως lagάρισμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 vghkan oi 7.9 shmera pantws...dokimase kai autous...btw elpizw na vgazeis palious na kaneis restart na vazeis kainourious kai na 3anakaneis restart..oxi apla na vazeis tous kainourious apo panw...
sarisn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αν απευθύνεσαι σε μένα φυσικά και το έκανα έτσι
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ μόλις κατέβασα τους 7.9 Για να δούμε τι θα δούμε
sarisn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ εφόσον κάνω τη δουλειά μου μια χαρά με τους εργοστασιακούς της κάρτας, δεν τους αλλάζω ξανά.
veider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ εφόσον κάνω τη δουλειά μου μια χαρά με τους εργοστασιακούς της κάρτας, δεν τους αλλάζω ξανά. και εγω ετσι βρηκα υην υγεια μου.βαρεθηκα να κανω συνεχεια πειραματα
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Πάντως από τους Catalyst 7.10 RC4 (σημείωση - περιμένετε φυσικά τους official πάντα), που δοκίμασα το πρόβλημα με την agp x1950pro φαίνεται να έχει λυθεί. Όλα ok, αν και μας ταλαιπώρησε δύο μήνες η ati...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 7.10 ennoeis...
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 7.10 ennoeis...Δεν είναι 7,10 αλλά 8.0 Κυκλοφόρησε η beta έκδοση εδώ : http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/ATI/ATI-Catalyst-80-Beta.shtml
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 oi epomenoi pou 8a vgoun einai oi 7.10...meta 7.11 kai meta 7.12...kai tou xronou ton genarh 8a doume tous 8.0
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Επίσης ένα release candidate (RC4) βγαίνει μετά από την beta, οπότε το 7.10 RC4 είναι το νεότερο σετ που υπάρχει. Edit: Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι η πηγή : http://www.ngohq.com/news/12227-ati-catalyst-7-10-rc4.html. Από ό,τι φαίνεται τα builds έχουν ονομασία 8.xx. Αλλο η ονομασία του build και άλλο το πως λέγεται το set (το οποίο ακολουθεί ονοματολογία βάσει του μήνα στον οποίο εκδίδεται και του έτους. Το 7.10 RC4 σετ αντιστοιχεί στην build 8.42.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.