Freakster Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Επειδή πρέπει να δουλέψω με το πληκτρολόγιο για ώρα και το touchpad δεν το πολυχρησιμοποιώ αφού έχω χώρο για ποντίκι, ήθελα να απενεργοποιώ το touchpad να αποφευγω τα τυχαια κλικ στα κειμενα. Mιλάμε για λαπτοπ τοσιμπα προφανως. Το a200cr. Το ζήτημα είναι αν μπορώ να έχω ενα shortcut στη μπάρα quick launch για αυτό το σκοπό, να ανοίγω και να κλείνω το touchpad κατά βούληση. Τι προτείνετε;
Mik-1-s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μόνο την επιλογή να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το touchpad δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια συντόμευση από τον πίνακα ελέγχου για το ποντίκι και να μπαίνεις να το φτιάχνεις.
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ΤΟ ίδιο περίπυο έκανα κι εγώ απενεργοποιώντας απλά την εκκίνησή του από το start up γιατι χρησιμοποιώ το ασύρματο οπτικό ποντίκι...
Freakster Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ποια ειναι η καταχωρηση του; Εχει καμια δεκαρια :? Aμαν ρε τοσιμπα, ποσα συνοδευτικα προγραμματα του εχει φορτωσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.