Typhoon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ανώτερα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Φαντάζομαι ότι ο φίλος θέλει να τονίσει ότι και τα ΤΕΙ είναι ανώτατα εδώ και κάποια χρόνια.
Ather Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μην ξεχνάτε και τις πολυτεχνικές που είναι ακόμη ανώτερες
horsepower Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 είναι ρε πούστε μου..να δω πότε θα τελειωσουμε... στο θέμα μας όμως...για ποιες σχολές μιλάμε αν επιτρέπεται φίλε Fan??
Filos19 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μην ξεχνάτε και τις πολυτεχνικές που είναι ακόμη ανώτερες Ως προς τι είναι ανώτερες?
epiczeroxxi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το έψαξα το θέμα και βρήκα ότι ο περιορισμός προβλέπεται από την Υπουργική Απόφαση αριθ. Φ253/Β6/1340 ΦΕΚ 565Α (15/5/2001) με θεμα : «Πρόσβαση των κατόχων απολυτηρίου Ενιαίου Λυκείου ή άλλου τύπου Λυκείου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» . Η παραπάνω υπουργική απόφαση αναφέρει ότι : Για την εγγραφή του ο εισαγόμενος ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, καταθέτει στη γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο εισαγόμενος δηλώνει ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα. Επομένως , μόνο η δεύτερη εγγραφή του εισαγώμενου θα είναι παραάνομη, αφού κατά την πρώτη δεν έκανε ψευδή υπεύθυνη δήλωση αλλά αληθή. Άρα, αν πρόκειται να διώξουν τον εισαγώμενο από κάποια σχολή, αυτή θα είναι η δεύτερη , στην οποία γράφτηκε παράνομα.Επίσης, ο εισαγώμενος παράνομα σε δεύτερη σχολή κινδυνεύει με ποινικές κυρώσεις για το διαστημα που ισχύει η ψευδής υπεύθυνη δήλωση, δλδ για τρείς μήνες.
epp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 οταν ειχα γραφτει εγω η δηλωση ελεγε οτι "μπλα μπλα δηλωνω υπευθυνα οτι δεν ειμαι γραμμενος σε αλλη Σχολη/Τμημα σε Ελλαδα ή Κυπρο" αρα υποθετω με τις σχολες εξωτερικου δεν εχουν καποιο προβλημα.. βεβαια θα μου πεις πως θα το ψαξουν κιολας?!
xri_ni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομιζω να τους αφορα αν εισαι ταυτοχρονα και σε καποια σχολη του εξωτερικου,τι τους κοφτει στην τελικη?Για ελληνικα δημοσια ΑΕΙ/ΤΕΙ απαγορευεται να εισαι σε 2 ταυτοχρονα.
bgeorgalas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ είμαι γραμμένος σε 2 πανεπιστήμια... Το ένα είναι το ΠΑΠΕΙ....(2 φορές έχω περάσει την πόρτα...την δεύτερη για να ανανεώσω το πάσο Βέβαια δεν ήξερα ούτε που είναι η γραμματεία...loool) Η άλλη είναι στο Μόναχο που φυσικά και σπουδάζω... Η υπεύθυνη δήλωση που είπε ο gdevil πράγματι την υπέγραψα και εγώ....βέβαια εμένα δεν μου καίγεται καρφάκι αν για κάποιο λόγο με διόξουν...αν και νόμίζω ότι νομικά δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι γιατι η υπεύθυνη δήλωση αναφέρεται σε μια σχολή της Ελλάδας... Αλλά κοίτα στην Ελλάδα είμαστε οπότε φαντάζεσαι ποιες είναι οι πιθανότητες να σε πιάσουν... Εδω εγώ βγάζω 2 χρόνια τώρα πάσο χωρίς να έχω πατήσει ποτέ και δεν τον ενδιαφέρει κανένα... στην περίπτωση σου μάλλον φταίει το πανεπιστήμιο του Μονάχου....εγώ που γράφτηκα σε σχολή Ιταλία μου ζήτησαν και εδώ υπέυθυνη δήλωση και το πρωτότυπο από το προηγούμενο πτυχίο (τον πάπυρο για να καταλαβαινόμαστε) και μου τον παρέδωσαν μετά την περάτωση των σπουδών, πολύ απλά δεν υπήρχε περιθώριο να γραφτώ κάπου αλλού αφού και αλλού να πήγαινα δεν θα υπήρχε πάπυρος να κατατεθεί.... θα συμφωνήσω με το σκεπτικό ότι να κρατάς μια θέση σε ελληνικό πανεπιστήμιο μόνο για το πάσο είναι τουλάχιστον γελοία....το οτι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνάνθρωπος σου εκεί έξω που ήθελε να μπει στο ΠΑΠΕΙ και έμεινε απέξω εξαιτίας σου δεν το σκέφτεσαι? Άσε που αν προεκτείνουμε το σκεπτικό είσαι και εσύ ένας από τους "αιώνιους φοιτητές" και ένας από τους λόγους που προσπαθούν να βάλουν χερι στα πανεπιστήμια (σε μερικά ζητήματα τους χρειάζεται βέβαια) Anyway μια συμβουλή: να προσέχετε τις "καρφωτές", σε φίλο από Ελλάδα που η γραμματεία του είχε περάσει κατά λάθος ένα μάθημα χωρίς να το έχει δώσει κάποιος έκανε καταγγελία του πήραν πίσω το πτυχίο και τον έβαλαν να το δώσει....αυτά....
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Απαγορεύεται,αλλά πολλοί το κάνουν. Ετσι και φίλος σπούδαζε παράλληλα στο μακεδονίας εφαρμ. πληροφορική και μια ανοησία στο απθ. Επειτα μεταπτυχιακό και την ανοησία στο απθ. Αλλος πάλι,μεταπτυχιακό στη 1η πρώτη σχολή και νομική ταυτόχρονα. Ο 1ος πάντως είναι ιδιάζουσα περίπτωση ατόμου, μιας και ήταν φαντάρος,ταυτόχρονα διάβαζε για κατατακτήριες,και για ασεπ εφοριακών (όπου πέρασε σε όλα). Τέτοια βλέπουν οι γονείς και πρήζουν τα παιδιά τους :-D
andreapaog328 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 εχμ...αμα ο αλλος εχει 2 πτυχια με την ίδια ημερομηνια ρε αδερφέ 2011 ξερω γω. τι γινεται?
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάζομαι πως όποιος κάνει τις μόντες αυτές, κανονίζει της ημ/νίες. Αλλά και πάλι, ποιός θα το ελέγξει; Υπάρχιε περίπτωση να πας πχ στον ασεπ και να δείξεις 2 πτυχία; το λιγότερο μαλάκας πρέπει να'σαι. Η όπου αλλού. Οι προαναφερόμενοι σπουδάσαν,απο χόμπυ. Θυμάμαι στη σχολή μου είχα έναν 47 χρονών, ο οποίο ειχε τελειώσει 2 τεί,1 πολυτεχνείο και ετοιμαζόταν για άλλο ένα. Χόμπυ...
pavlinara Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Απαγορεύεται,αλλά πολλοί το κάνουν. Ετσι και φίλος σπούδαζε παράλληλα στο μακεδονίας εφαρμ. πληροφορική και μια ανοησία στο απθ. Επειτα μεταπτυχιακό και την ανοησία στο απθ. Αλλος πάλι,μεταπτυχιακό στη 1η πρώτη σχολή και νομική ταυτόχρονα. Ο 1ος πάντως είναι ιδιάζουσα περίπτωση ατόμου, μιας και ήταν φαντάρος,ταυτόχρονα διάβαζε για κατατακτήριες,και για ασεπ εφοριακών (όπου πέρασε σε όλα). Τέτοια βλέπουν οι γονείς και πρήζουν τα παιδιά τους :-D ποια σχολη ανοησια εχει το απθ?
kanesaxo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Διορθώνω,γιατί τα μπέρδεψα. Δεν ήταν εντέλει ταυτόχρονα γραμμένος, επειδή η 2η σχολή ηταν στο μακεδονίας και οχι στο ΑΠΘ. (η ανοησία που λέγεται διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών) και δεν ηθελε να το ρισκάρει. Το μεταπτυχιακό ήταν ταυτόχρονα με την ανοησία. (αυτό θαρρώ επιτρέπεται). Σόρυ για το μισλιντ.
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 να εισαι γραμμενος σε 2 μεταπτυχιακα γινεται. να εισαι γραμμενος σε ενα μεταπτυχιακο κι ενα προπτυχιακο γινεται. να εισαι γραμμενος ως διδακτορικος και παραλληλα να κανεις και μεταπτυχιακο και προπτυχιακο γινεται. το μονο που δε γινεται ειναι να εισαι γραμμενος σε 2 προπτυχιακα. Διορθώνω,γιατί τα μπέρδεψα. Δεν ήταν εντέλει ταυτόχρονα γραμμένος, επειδή η 2η σχολή ηταν στο μακεδονίας και οχι στο ΑΠΘ. (η ανοησία που λέγεται διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών) και δεν ηθελε να το ρισκάρει. Το μεταπτυχιακό ήταν ταυτόχρονα με την ανοησία. (αυτό θαρρώ επιτρέπεται). Σόρυ για το μισλιντ. δηλαδη ηταν ταυτοχρονα γραμμενος στο εφαρμοσμενης πληροφορικης μακεδονιας και στο διεθνων κι ευρωπαικων σπουδων που ειναι επισης στο μακεδονιας?
kanesaxo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Διάβασες το quote που έκανες; η πρωτη λέξη ειναι το "ΔΙΟΡΘΩΝΩ" και η 2η είναι το "ΔΕΝ". και το "ζητώ συγνώμμη για το λάθος" είναι τελευταίο κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.