pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αυτά επί του πρακτέου. Από ηθικής απόψεως θα είναι σα να λές μ@λ@κες όλους τους υπόλοιπους φοιτητές που νόμιμα είναι γραμμένοι σε μία σχολή ενώ εσύ είσαι ο μάγκας που θα τελειώσει δύο ταυτόχρονα. That's my point. παρακαλώ όχι γελοίες απαντήσεις Γελοίος είσαι εσύ που κοιτάς να κάνεις κομπίνες. από μικροτσούτσουνους Έτσι! Δείξε το επίπεδό σου!
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 και να υπενθυμισω στους συνομιλητες οτι η γνωση δε σημαινει και παιδεια.... (ειλικρινα το εχω απορια που καταλαβες οτι ο παππους εχει μικρο τσουτσουνι....οχι,το χω απορια)
Ather Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν μπορούσαν να το διασταυρώσουν εύκολα δε θα ήθελαν να κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Αυτό ισχύει παντού.
Fan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν μπορούσαν να το διασταυρώσουν εύκολα δε θα ήθελαν να κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Αυτό ισχύει παντού. Και εγώ αυτη την εντύπωση έχω απλά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν και άλλα άτομα που το έχουν κάνει και δεν τους έχουν πιάσει.
Filos19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 To θέμα είναι αν αξίζει το ρίσκο ή όχι.Αξίζει να ρισκάρεις όλες τις σπουδές σου για να καταφέρεις να γραφτείς σε δύο πανεπιστήμια ταυτόχρονα ενώ θα μπορούσες να είσαι μόνο σε ένα και να αποδίδεις καλύτερα σε αυτό? Όλη η υπόθεση είναι θέμα αν παίρνεις το ρίσκο ή όχι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το θέμα είναι να είσαι γραμμένος για bachelor και για master και συχρόνως να ψάχνεις και εταιρία για phd!!!lol...
economlena Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν σε πιάσουν θα σε διαγράψουν και από τις δύο.Το μόνο σίγουρο...Δε νομίζω ότι η κατάσταση θα παραμείνει έτσι όπως είναι.Και ποιος μας εγκυάται ότι τα ελληνικά πανεμιστημια δε θα εφαρμόσουν database στο μέλλον;Τελοσπάντων, άφου θες τόσο πολύ να τελειώσεις 2 σχολές, γιατί δεν τελειώνεις πρώτα τη μία και μετά την άλλη βρε Fan;;
Ather Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ξέρω άτομο που έχει πάρει δύο πτυχία ταυτόχρονα (φυσικός-χημικός). Συμφέρει μάλλον στην περίπτωση του ΕΑΠ και σε τμήματα που δεν απαιτείται η φυσική παρουσία. Αν διάλεγα τώρα θα ήταν μία σχολή που εξασφαλίζει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση (πχ παιδαγωγικό, αλλά για πόσο ακόμη άραγε) που είναι και εύκολη να την τελειώσεις και μία σχολή με πιο βαρβάτο επιστημονικό προφίλ.
Ather Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν σε πιάσουν θα σε διαγράψουν και από τις δύο.Το μόνο σίγουρο...Δε νομίζω ότι η κατάσταση θα παραμείνει έτσι όπως είναι.Και ποιος μας εγκυάται ότι τα ελληνικά πανεμιστημια δε θα εφαρμόσουν database στο μέλλον;Τελοσπάντων, άφου θες τόσο πολύ να τελειώσεις 2 σχολές, γιατί δεν τελειώνεις πρώτα τη μία και μετά την άλλη βρε Fan;; Μάλλον αργούμε για αυτό το μητρώο. Υπάρχει πρόβλημα μόνο αν ζητάνε ΑΦΜ καθώς είναι ο μόνος τρόπος μόνιμης ταυτοποίησης. Πιστεύω ότι ήδη σε πολλούς διαγωνισμούς δημοσίου θα έχουν καταθέσει πλαστά πτυχία και διοριστεί άτομα. Αν θυμάμαι καλά κάποτε έκαναν μία έρευνα σχετικά με τις οικίες στο ολυμπιακό χωριό που τις είχαν μοιράσει και καλά σε φτωχούς, το 30% των περιπτώσεων ήταν πλαστές!!! Φαντάσου τι γίνεται γενικότερα.
economlena Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ξέρω άτομο που έχει πάρει δύο πτυχία ταυτόχρονα (φυσικός-χημικός).Συμφέρει μάλλον στην περίπτωση του ΕΑΠ και σε τμήματα που δεν απαιτείται η φυσική παρουσία. Αν διάλεγα τώρα θα ήταν μία σχολή που εξασφαλίζει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση (πχ παιδαγωγικό, αλλά για πόσο ακόμη άραγε) που είναι και εύκολη να την τελειώσεις και μία σχολή με πιο βαρβάτο επιστημονικό προφίλ. Το θέμα είναι όμως σε πόσα χρόνια τελείωσε και τις 2 σχολές;Αποκλείται σε τέσσερα χρόνια να τις τελείωσε.Δε νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να δίνεις 10 με 15 μαθήματα σε κάθε εξαταστική
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Άμα είναι κανένας φύτουλας μπορεί να βγάλει καί τρείς σχολές σχετικές μεταξύ τους.Το θέμα είναι να κάνεις καί αληθινή φοιτητική ζωή γιά νάχεις κάτι να θυμάσαι από τα ωραία χρόνια της νιότης σου.
Fan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παράλληλα δεν μπορείς να τις τελειώσεις. Όμως εγώ σκέφτομαι να τελειωσω πρώτα τη μια και παράλληλα να δίνω όσα μαθήματα μπορώ στην άλλη.
Typhoon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Για μένα δεν αξίζει...ένα πτυχίο φτάνει, δεν χρειάζεται να τα κάνεις συλλογή...
Αρχέλαος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Όταν εγγράφεσαι σε κάποιο πανεπιστήμιο υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμένος σε άλλη ανώτερη-ανώτατη σχολή Ποιες ειναι οι ανωτερες και ποιες οι ανωτατες σχολες?
gdevil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ανώτερα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.