oneofthem Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 hello, μόλις έδωσα 2 dvd σε ένα φίλο μου και του διέλυσαν με κάποιο τρόπο τη πρόσοψη του dvd του. Please help έψαξα στο skroutz αλλά τπτ - πού μπορώ να βρω το ανταλλακτικό? acer 9513wsmi
iceman79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ennoeis oti tou spasane to kapaki apo to drive? periergo giati ta drives ton forgton den peristrefontai toso grhgora oso afta ton desktop. pantos mhpos o filos sou den koumpose to dvd sosta kai kata thn peristrofh efyge "petontas"?
oneofthem Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 το ανταλλακτικό ξέρεις που μπορώ να το βρω? thnx
iceman79 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 oxi alla ksero oti (an kaigese toso) mporeis na pereis drive oloklhro, oxi to original (alla mporei kai kalytero) apo ta magazia ekso. prepei na tous pas ton forhto kai na doyn ti visma exei to drive giati ypraxoun kana 2-3 diaforetika. allios 8a prepei na milhseis me thn acer hellas pou sthn ousia einai sthn italia kia na pareggeileis apo ekei sto 801 500 2000
oneofthem Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 thnx για τις πληροφορίες, βασικά καίγομαι γιατί αύριο ανεβαίνω αθήνα αλλά το κομμάτι που έχει πρόβλημα είναι η πρόσοψη / το bezel δλδ αυτό θέλω να αλλάξω όχι να δώσω ένα κάρο χρήματα για drive εκτός από την acer - πουθενά αλλού δεν παίζουν τέτοια εξαρτήματα?
jmlion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 hello,μόλις έδωσα 2 dvd σε ένα φίλο μου και του διέλυσαν με κάποιο τρόπο τη πρόσοψη του dvd του. Please help έψαξα στο skroutz αλλά τπτ - πού μπορώ να βρω το ανταλλακτικό? acer 9513wsmi PARE THL STO SERVICE. NOMIZW EXEI 65 EURO OLO PAKETO MAZI ME TO DVDRW KAI PARE KAI MIA EKSWTERIKH THIKI NA TO EXEIS SPARE I EKSWTERIKO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.