Προς το περιεχόμενο

Colin McRae Dirt,τι PC πρεπει να εχεις για να παιξει normal???

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και πάλι καταλήγουμε στο εξής:

Αν θέλεις να παίζεις πάντα όλα τα παιχνίδια στο full, πάρε κονσόλα... ;-)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάρε ένα xbox360 με 260 ευρώ, και καθάρισες...

Δημοσ.

Παιδιά το PC μου είναι AMD 64 3800, GeForce 6600GT με 2GB μνήμη και 320 SATA2. Πιστεύετε πως θα παίζει νορμαλ; Λίγο η κάρτα γραφικών με φοβίζει...

Αξίζει μετά από καιρό να ξαναμπουτάρω από Windows? (μπλιαχ...)

Δημοσ.
Και πάλι καταλήγουμε στο εξής:

Αν θέλεις να παίζεις πάντα όλα τα παιχνίδια στο full, πάρε κονσόλα... ;-)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάρε ένα xbox360 με 260 ευρώ, και καθάρισες...

Από πότε θεωρείται full ή καλό το 30fps cap; Για να μην μιλήσουμε για τα τρελά slow-downs όταν είναι πολλά αυτοκίνητα. Μην λέμε και ότι θέλουμε :mrgreen:

Στο PC της υπογραφής (PC 8-9 μηνών πλέον) τρέχει κομπλέ ακόμα και με πολλά αυτοκίνητα επί σκηνής σε 1280x960 + 4xFSAA + 16xAF + Max Details

Δημοσ.

anybody να με βοηθήσει με την δύναμη των αστεριών υπάρχει ? με κρατάνε πίσω από το να τρέξω το Dirt το δισκάκι που μου έφερε ο θείος ήταν ελλιπής περιμένω pm από κάποιον :D

Δημοσ.
@Sadamiraq: Είσαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευτώ? Γιατί 30fps average στο Dirt με Χ1300 (ακόμα και o/ced να είναι...) μου ακούγεται κάπως υπερβολικό... :confused:

Δοκιμασε το ενταξει δεν λεω οτι εχει αverage 30 fps πεφτει αρκετα οταν εχει απαιτησεις η πιστα αλλα παλι δεν νιωθεις το κολλημα αν βγαλεις καποια settings που δεν ειναι πολυ σημαντικα τοτε εισαι οκ:mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ με το σύστημα της υπογραφής το παίζω καλούτσικα... δηλαδή τέλεια όταν δεν έχει άλλα αμάξια στην πίστα και με κάποια slowdowns όταν γίνεται χαμός... (1024 Χ 768 no AA, no motion blour).

Είναι πολύ καλό παιχνίδι και τα control του μια χαρα με ένα απλό τιμόνι logiech.

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να σας πω εντυπώσεις από το καινούριο μου PC αλλά και γενικότερα.

Το pc μου αποτελείται από P5K deluxe, 2x1 giga Crusial Ballistix 800, 6750 c2d 1333 fsb, 8800 gts 320 mb. Το πιστεύεται ή όχι, το παιχνίδι όταν το βάζω στα full, τρώει ψιλοκολληματάκια. Όχι τίποτα τρελό, αλλά τρώει. Και λέω ρε πούσ... μου είναι δυνατόν? Τι θέλουμε δηλ για να μη μασάμε πουθενά? Πρέπει να δώσουμε 5000 ευρώ?

Και λέω και το άλλο. Δε ξέρω το κατά πόσο ουσιαστικό είναι το ότι έχουν ανεβάσει τόσο τις "αναλύσεις" του παιχνιδιού. Το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί εγώ περίμενα από ένα τόσο σύγχρονο παιχνίδι που αποτελείται από σχεδόν 2 DVD να έχει γαμάτα γραφικά. Ε, δεν έχει. Σε αντίθεση, πάω στον φίλο μου που του πού του πούλησα τον προυγούμενό μου pentium 4 στα 3 με 1 giga μνήμη kai 7600 gs, παίζουμε το NFS Most Wanted και χαίρεσαι. Απλά γαμάτο.

Τι να πω ρε παιδιά, τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είδα πρόσφατα trailer σε PS3 ενός φίλου μου, από το καινούργιο Gran Turismo που θα κυκλοφορήσει για PS3 και απλά τρελάθηκα!! :o

Σημειωτέον, το trailer έδειχνε στιγμές από real-time gaming, δεν ήταν ολόκληρο rendered...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...