Προς το περιεχόμενο

Colin McRae Dirt,τι PC πρεπει να εχεις για να παιξει normal???

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys malon milame gia lathos game (siga to apetitiko game... eleos. Einai apetitiko se sxesi me alla racing games)... otan leo sxedon full enoo 1024x768 kai ta ipolipa 90% sto full. Kai opios den pistevei... xmmm den me endiaferei ego to epeksa pantos.... ;-)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε και πού το περίεργο @paonikgt ? :razz: Αφού έχεις 2900ΧΤ... Εδώ μιλάμε για άτομα που με το ζόρι παίζουν σε 1024 x 768 ... (Προσωπικά δεν το δοκίμασα και ούτε σκέφτομαι, αφού με τέτοιο σύστημα θα απογοητευτώ ... :cry:)

Δημοσ.
Kαι εγώ το ίδιο σκέφτομαι @Tzimmys, χωρίς να το έχω δοκιμάσει βέβαια στο πιτσίνι μου. Δεν το δοκιμάζω όμως γιατί θα απογοητευτώ... Με τέτοια VGA :cry: Αλλά τί να κάνουμε? Όταν δεν παίζουν χρήματα...

Δοκιμασε το δεν θα απογοητευτεις και τελειος εγω με το 1 pc της υπογραφης το παιζω 1024Χ768 medium χωρις ΑΑ και ειναι ικανοποιητικα 30 fps:-D

Δημοσ.

@Sadamiraq: Είσαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευτώ? Γιατί 30fps average στο Dirt με Χ1300 (ακόμα και o/ced να είναι...) μου ακούγεται κάπως υπερβολικό... :confused:

Δημοσ.

εμενα πάντως ο θείος αργεί να μου το φέρει όλο σταματάει στο δρόμο και μου φέρνει από κανένα άλμπουμ πέρα από την πλακα σε εμενα θα τρέξει η θα χεστεί το κακόμοιρο το pc μου ?

Δημοσ.

δηλαδή περίμενε μονο από την Vga θα χάνω αν είναι να γυρίσω λίγο ακόμα τα ποτενσιόμετρα να στρογγυλοποιήσω λίγο παραπάνω τα νούμερα στα clocks της :mrgreen:

Δημοσ.

@ george o/c

καλη η θεωρια, αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις το συστημα σου στην πραξη, δεν του εχεις καθολου εμπιστοσυνη? ποτε δεν ξερεις, πες μας και τ αποτελεσματα μετα, το πολυ πολυ να μην παιζει οπως θες ε και?

Δημοσ.

Mα ούτως ή άλλως με τέτοιο σύστημα δεν περιμένω 1280 x 1024 με τα settings στο Ultra High :wink: ...

Ok με πείσατε θα το δοκιμάσω, και θα σας πω :wink:

@Vatos: Τώρα του είπα του θείου να μου το φέρει... Σε 3 μέρες θα ικανοποιηθεί το αίτημά μου... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...