Προς το περιεχόμενο

Colin McRae Dirt,τι PC πρεπει να εχεις για να παιξει normal???

thanos182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα που να βαλω το post

(μην αρχισεται τα υπονοουμενα :Ρ )

απλα τωρα που βγηκε το dirt

το εχω κανει install και στα πιο καινουργια pc ολων των φιλων μου και

μεχρι και εκει πηγαινει καρε καρε!

Δηλαδη τι PC πρεπει να εχεις?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ti aeroplana akouo kai oti nane... to game to pezo edo kai ligo kero se ena amd 3800+ x2 am2, 8600gt 256, 1gb ddr2 800 kai mia msi me nforce570 (dld pc ton 300euro) me ta grafika sxedon sto full kai to game den niothei. An afto to pc einai aeroplano tote ta quad ti einai???

Δημοσ.

Kαι εγώ το ίδιο σκέφτομαι @Tzimmys, χωρίς να το έχω δοκιμάσει βέβαια στο πιτσίνι μου. Δεν το δοκιμάζω όμως γιατί θα απογοητευτώ... Με τέτοια VGA :cry: Αλλά τί να κάνουμε? Όταν δεν παίζουν χρήματα...

• Moderators
Δημοσ.

Λυπαμαι που θα το πω, αλλα και με 8600GTS παει χαλια...

Η Χ1800ΧΤ (ομοια με την 8600gtS σε επιδοσεις, μη πω και λιγο καλυτερη), με 2GB ram, Α64 3500+ μπορουσα να παιξω μονο 1024 ολα lowest ή 800 medium.

Με το pc 1 της υπογραφης παιζω 1280 ολα highest -ultra. ;)

Δημοσ.
Λυπαμαι που θα το πω, αλλα και με 8600GTS παει χαλια...

Η Χ1800ΧΤ (ομοια με την 8600gtS σε επιδοσεις, μη πω και λιγο καλυτερη), με 2GB ram, Α64 3500+ μπορουσα να παιξω μονο 1024 ολα lowest ή 800 medium.

Με το pc 1 της υπογραφης παιζω 1280 ολα highest -ultra. ;)

Γενικώς το παιχνίδι είναι playable με 8800 (και με GTS). Με οτιδήποτε παρακάτω αρχίζουν τα ζόρια.

Στο δικό μου pc (της υπογραφής) σέρνεται απίστευτα με ρυθμίσεις σε low και μερικές σε medium @ 1024x768.

Δημοσ.

αν και ημουν φαν ολων τον cmrae το συγκεκριμένο δεν το πλησιασα καθόλου.

απο οτι διαβασα το εχουν ξεφτυλίσει το θέμα σε απαιτήσεις και συμφέρει καλυτερα να αγοράσεις κονσόλα και να το παιξεις εκεί παρά κάρτα 300 ευρω

Δημοσ.

dimitris74: Συμφωνώ plus ότι έχει και άσχημα controls κατά την άποψη μου το συγκεκριμένο.

Πιστεύω πως εκτός από τα McRae series, εξαιρετικά είναι και τα Toca. Δυστυχώς με το DiRT η Codemasters εμένα προσωπικά με απογοήτευσε. Γραφικά μόνο έχει (μαζί με τρελλές απαιτήσεις) και τίποτε άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θυμαμαι που με την 6800GT και CeleronD oc 3,9GHz επαιζε Colin 05 με 60-80fps....

αλλες εποχες...

Δημοσ.

Ακριβώς GeorgeMan, άλλες εποχές όπως το είπες...

Κι εγώ θυμάμαι να παίζω motoracer με 60fps σε Mystique 220 και P133!

Τώρα... μόνο βαθιές τσέπες ή game console...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...