Προς το περιεχόμενο

12άρις Silent & Αποδοτικός Fan

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω 12άρι μέχρι 10? χαρακτηριστικών όπως αναφέρεται στον τίτλο.

Επειδή το κουτί μου δεν παίρνει 12άρι θα βάλω το SHARKOON FAN EXHAUST ADAPTER BLUE 120MM ON 80MM.

1) λέτε να επηρεάσει το επίπεδο θορύβου και ροής αέρα του ανεμιστήρα?

Ο ανεμιστήρας που έχω καταλήξει είναι ο THERMALTAKE A2329 SILENT CAT 120MM FAN που είναι σχετικά ήσυχος αλλά και πολύ αποδοτικός και η δεύτερη λύση είναι ο SHARKOON SILENT EAGLE 2000RPM 120MM ο οποίος δεν ξεπερνά κατά πολύ την επίδοση του 1ου αλλά έχει περισσότερο θόρυβο (υπόψιν ο ανεμιστήρας θα τοποθετηθεί στο πλάι)

Εσείς ποιόν μου προτείνεται????Βέβαια και οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη:)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν:

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1347695

I209895.jpg

Υπάρχουν Ελλάδα, εγώ τους βρήκα και σε μικρό κατάστημα στην Ν. Μάκρη.

Είναι πολύ καλοί, και αθόρυβοι. Έχουν και διακόπτη ρύθμισης 3 ταχυτήτων (low, medium, high) με ανάλογα cfm & db.

Ορίστε στοιχεία για τον 12-άρη:

25dBA = 39cfm (1200rpm)

28dBA = 56cfm (1600rpm)

30dBA = 79cfm (2000rpm)

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν:

http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1347695

I209895.jpg

Υπάρχουν Ελλάδα, εγώ τους βρήκα και σε μικρό κατάστημα στην Ν. Μάκρη.

τιμή στη Ν. Μάκρη?

Υπόψιν πως αναφέρομαι μέχρι 10?.

Θα προτιμούσα η τροφοδοσία του να είναι με 3πύρινο (ίδιο με αυτό που έχει πάνω κάθε mobo)

Δημοσ.
στο κουτί σου θα χωράει μαζί με τον ανεμιστήρα και τον ADAPTER

εάν αυτό είναι ερώτηση λείπει το "?" :lol:

Ναι θα χωράει.

Δημοσ.
τιμή στη Ν. Μάκρη?

Υπόψιν πως αναφέρομαι μέχρι 10?.

Θα προτιμούσα η τροφοδοσία του να είναι με 3πύρινο (ίδιο με αυτό που έχει πάνω κάθε mobo)

H τροφοδοσία έχει μέσα αντάπτορα από 4pin σε 3pin. Οπότε τον βάζεις σε ότι βύσμα θες.

Η τιμή που τον βρήκα εγώ ήταν 15 ευρώ αλλά γενικώς οι τιμές εδώ είναι 10-15% παραπάνω... Αν ψάξεις πίστεύω θα τον βρείς φθηνότερα. Αν το κόστος δεν σου κάνει πιστεύω πως ο Zalman που λέει παραπάνω ο master2 θα σε καλύψει.

Πάντως θα σου πώ ότι έχω δύο (έναν 120mm και έναν 80mm) και εκτός ότι τους έχω στο low που δεν ακούγονται καν, μου ρίξανε θερμοκρασία κουτιού κατά 3 βαθμούς και η cpu έχει πέσει και αυτή λόγω καλύτερου airflow κατά 4 βαθμούς σε full load (και 8 βαθμούς με το air condition αναμένο).

Επίσης η ποιότητα κατασκευής τους είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε ανεμιστήρες εδώ και αρκετό καιρό.

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω πως έχουνε και τρία leds.

Δημοσ.
ton 12ari zalman. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808014 doulevei stis 1800 h stis 900 rpm. stis 1800 vgazei poli aera k sxetika athorivos. stis 900 den akougetai katholou. sindeetai sti mitriki me 3-pin. timi : 6.25 ?

το σκέφτικα και εγώ για το Zalman , που δε λέω καλός είναι αλλά δεν έχω αυτό (και ούτε σκέφτομαι να το αγοράσω) για να μειώνω τις στροφές του.

...τους έχω στο low που δεν ακούγονται καν...

ναι αλλά εγώ δεν έχω front panel ή FAN CONTROLLER όπως αναφέρω παραπάνω...

Επίσης η ποιότητα κατασκευής τους είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε ανεμιστήρες εδώ και αρκετό καιρό.

αυτό το γνωρίζω...είχα πάρει έναν 8άρι και από το πλαστικό του μέχρι και ο extra πυκνωτής που είχε (σε σχέση με κάτι noname) τον έκανε ασυναγώνιστο:D

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω πως έχουνε και τρία leds.

αναφέρεσαι στα Zalman? Αν και τα LED δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν έχω διάφανο πλαϊνό...:(

Δύο post παρακάτω να κοιτούσες, θα έβλεπες και καλές λύσεις και στα λεφτά που θες.

έκανα αναζήτηση αλλά δεν νομίζω πως και εσένα το μυαλό σου θα πήγαινε στον αόριστο τίτλο "Τώρα αυτό πώς εξηγείται?";)

Όσον αναφορά τον THERMALTAKE A2329 SILENT CAT 120MM FAN...πως σας φαίνεται?

Δημοσ.

O Zalman pou sou leo exei sti siskevasia mesa ena adaptora me antistasi pou sou kanei to fan na doulevei stis mises strofes peripou,de to agorazeis extra... (oloi oi zalman case fan to xoun afto...). kaloi kai aftoi pou skeftesai na pareis

Δημοσ.
έκανα αναζήτηση αλλά δεν νομίζω πως και εσένα το μυαλό σου θα πήγαινε στον αόριστο τίτλο "Τώρα αυτό πώς εξηγείται?"

Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. :oops:

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον THERMALTAKE A2329 SILENT CAT 120MM FAN...επειδή έχει μόνο μία μεριά για να τον βιδώσεις πάνω στο κουτί...ξέρει κανείς ποιά είναι η κατεύθυνση του αέρα?

Άκυρο τελικά...είδα εδώ...βγάζει αέρα αντί να βάζει και δεν βολεύει να τον βιδώσω πάνω στον adaptορα :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...