Προς το περιεχόμενο

Μνήμη RAM

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τις εξής μνήμες:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=975087

Όπως θα παρατηρήσετε λέει ότι latence κλπ κλπ 4-4-4-15.

Μπαίνω στο bios της Asus Crosshair και μου τις βγάζει αντί για 4 στα 5.Τηλεφωνώ στο Hardshop να τους ρωτήσω μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα και μου απαντάνε ότι η μητρική "ρίχνει" τους χρόνους για λόγους ασφαλείας.Τί προτείνετε να κάνω, να τις κρατήσω τις μνήμες ή να τους τις γυρίσω και να πάρω άλλες?

Έχω βρει τις εξής μνήμες με ακριβώς τους ίδιους χρόνους:

http://hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=6759&catid=171

Δημοσ.

Mην τυχόν και κάνεις τη βλακεία να αλλάξεις τις μνήμες σου... Δεν είναι και τπτ το τρομερό, όπως λέει ο Vatos, όλα χειροκίνητα, και ok! :wink:

Δημοσ.

Όχι ρε συ, EXEI ήδη τις Reaper, και σκέφτηκε να πάρει τις XTC ... :wink: Για αυτό του είπα, μην κάνει την βλακεία και αλλάξει τις μνήμες του...

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως τις έχω κατεβάσει στα 3 και λειτουργεί μια χαρά το σύστημα σκεφτόμουν να τις αλλάξω επειδή έχω της Zalman μία φάνα για τον επεξεργαστή και επειδή είναι κάπως ντούμπανο οι μνήμες, τις δουλέυω στο 2ο κανάλι γιατί οι ψύκτρες της μνήμης χτυπάνε πάνω στην φάνα.

Δημοσ.

Όχι ρε συ, αφού χωράνε άσε τις εκεί να βρίσκονται. Μια χαρά είναι οι μνήμες σου :wink: Τώρα για τα κλόκια, ιδέα δεν έχω για τις Reaper... Hmm, Google is our friend though :!:

Xxmmm νομίζω πως ανεβαίνουν λιγάκι (μετά από ένα σύντομο Googlarisma). Γύρω στα 890 - 900 MHz με 5-5-5-15 θα πας ανετότατα. Όπως όμως σου ξαναείπα, προτείνω να μην προβείς σε αλλαγή τους, αφού παρόλο την αλουμινένια (και όχι χάλκινη) ψύκτρα τους, έχουν το heatpipe το οποίο μεταφέρει γρήγορα την θερμότητα μακριά από αυτές (βέβαια για να απομακρυνθεί τελείως η θερμότητα πρέπει να υπάρχει καλό airflow στο κουτί σου, και κατά προτίμηση ένα fan blowing air right on them! :wink:)

Δημοσ.

Θα ψάξω στο νέτ σε περίπτωση που βρω τπτ για να τις ανεβάσω χρόνους και θα σε ειδοποίησω. Το κουτί δόξα το θεό έχει μια χαρά ροή αέρα.

Δημοσ.

Λεφτά για πέταμα προς το παρόν δεν έχω και δεν είχα σκοπό να τις δώσω γιατί τις χαλβάδιαζα καιρό οπότε μια χαρά είναι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...