Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε share folders

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη κυριακη,

εχω στησει δυο πισια, το ενα το εχω σαν main και το αλλο για να κατεβαζω.

Εχω κανει share folders για να τραβαω τα αρχεια οπου χρειαζομαι.

Οι εγκαταστασεις εγιναν σωστα, παρολα αυτα απο την αρχη μου παρουσιαζε προβληματα.

Το κατεβαστηρι δεν με αφηνε να δω το φακελο που του ειχα κανει share....

Στην συνεχεια, τα προβληματα χειροτερεψαν και οποτε προσπαθω να ανοιξω απο το κατεβαστηρι το share folder του κυριου πισι, για να μεταφερω πραγματα, αυτο κανει reboot!!!

Δεν εχω καταλαβει τι φταιει και μαλλον δεν θα προχωρησω σε φορματ για αυτο το λογο....

προς το παρον οσο αβολο και ανα ειναι αυτο, τα βολευω με στικακι.

Πρεπει ομως να βρω μια λυση γιατι εκει πανω εχω εγκαταστησει και ενα δικτυακο εκτυπωτη τον οποιο ουτε αυτο μπορω να χρησιμοποιησω....

Αν καποιος μου δωσει καποια ιδεα για να βρω την αιτια του προβληματος τον ευχαριστω.

Δημοσ.

polu periergo to reboot...ti pc einai kai ta duo? pes mas ta specs kai to OS. winxpsp2 fantazomai e? dokimases na kaneis alla shares? kanei to idio? firewalls klp off?

Δημοσ.

einai dyo moia pc me idies mitrikes (asrock) mono poy to ena einai pentim 4 sta 3.0 kai to allo 2.66 (to katebastiri)

kai ta dyo exoyn idia OS (winxp me sp2).

Mon oantivirus exw panv, tipota allo.

A! kai exw to tight VNC gia na mpainw apo to main pc sto allo gia na min pigenoerxomai....

einai pithano na ftaiei ayto???

Δημοσ.

Dike mou polu periergo mou akougetai to reboot.

Alhtheia, pws pas na mpeis apo to ena pc sto allo ?

Blepeis tipota sto Event Viewer otan 3anampaineis sta windows?

Pote akribws symbainei? Sou petaei kapoio periergo mhnyma genikws h apla sou baraei restart otan prospatheis na mpeis sto allo PC?

Ping kaneis apo to ena mhxanhma sto allo?

Eisai sigouros oti exeis balei tous swstous drivers sthn ethernet sou ?

Bohthhse mas na se bohthhsoume

Δημοσ.

Καλό και το tightvnc. Το έχω δουλέψει μέσω net στο pc μου. Για δοκίμασε το pcanywhere της symantec. Αυτό το έχω δουλέψει μέσω net και μετέφερα αρχεία και όλα. Και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν Remote Desktop.

Αν και θα σου πρότεινα στο κατεβαστήρι να βάλεις linux που ούτε firewall θα βάλεις, ούτε antivirus ούτε τίποτα και με έναν samba server μπορείς από το main pc σου να βλέπεις shares κανονικότατα από τα XP χωρίς κανένα παραπάνω πρόγραμμα. Και με το tightvnc που υπάρχει και αυτό για linux μπορείς να κάνεις το remote desktop που θες.

Δημοσ.

re paidia to pcaki pigene mia xara...

prin 3-4 meres molis ekana diplo klik sto share older toy main pc, parta ola katw....

Oi kartes klp prepei na einai ola entaxei giati ola doyleyan ok gia 1-2 mines....

ypopsiazomai to tight vnc to opoio kai tha xylwsw gia na dw diafora.

Tha sas postarw apotelesmata.

Δημοσ.

τα xp ειναι pro η home?

Αν ειναι home ο θεος βοηθος. Δεν τα πανε καλα με τα δικτυακα και τα shares. Χωρις βεβαια αυτο να δικαιολογει το reboot.

Αν ειναι pro, κανε disable simple file sharing (tools-folder options), πιασε το shared folder, δωσε full control to everyone. Και στα δυο μηχανηματα

Μετα δοκιμασε να κανεις map network drive (δεξι κλικ στο my computer)

Δοκιμασε το αν θες και απο γραμμη εντολων:

net use \\ip_address\sharefolder

Αν δεν ξερεις την ip του pc που θες να συνδεθεις θα την δεις με ipconfig

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...