prisila Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 να'στε καλα παιδια Cristina εχεις δικιο,θα το φροντισω για την επομενη φορα κ συ vintage's_lover τπτ,θα χαρω αν μπορεσω να το ξανακανω
nick833 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 @prisila κι εγώ εντυπωσιάστηκα από τις προσεγγίσεις σου!!! Μήπως έχεις πρόχειρη και για το With Or Without You των U2 ;
prisila Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 οφειλω να ομολογησω οτι αναφερεσαι σε ενα απο τα ωραιοτερα τραγουδια οταν πρωτοακουσα το τραγουδι το ερμηνεψα ως ερωτικο.. See the stone set in your eyes-σταματησε πλεον να τον αγαπαει,βλεποντας την πετρα στα ματια της.. See the thorn twist in your side-μια εμπειρια γεματη πονο I wait for you-την αγαπαει τοσο πολυ που απλα περιμενει.. Sleight of hand and twist of fate-τα πραγματα εχουν ξεφυγει πλεον απο τον ελεγχο On a bed of nails she makes me wait-ολο το διαστημα που την περιμενει βρισκεται σαν σε κρεβατι απο καρφια(κατι που ειμαι σιγουρη οτι εχουν βιωσει πολλοι αναμεσα μας) And I wait without you-ειναι μακρια της κ εξακολουθει να ποναει With or without you-ειναι τοσο δυνατο αυτο που νιωθει γι αυτην που οσο ειναι κοντα/μαζι της νιωθει πραγματα που δεν μπορει να αντεξει κ οσο ειναι μακρια/χωρια της ειναι παλι απιστευτος ο πονος.. Through the storm we reach the shore-μεσα απο πολλες δοκιμασιες εχουν καταφερει πολλα μαζι You give it all but I want more-αυτη του εχει δωσει ολα οσα μπορει αλλα αυτος θελει κ αλλα,ειναι τοσο εντονη η αγαπη του προς αυτην που δεν ειναι αρκετο το 'ολα' And I'm waiting for you-ειναι κ θα ειναι εκει γι αυτην.. I can't live With-( δεν μπορει να ζησει μαζι της,κατι το οποιο θελει) or without you-(δεν μπορει χωρια της,κατι το οποιο συμβαινει) And you give yourself away-απλα φευγει απο τη ζωη του.. My hands are tied-δειχνει ποσο αδυναμος νιωθει μπροστα σ αυτη την κατασταση.. My body bruised, she's got me with-ποσο πολυ εχει πληγωθει-συναισθηματικα απο αυτη τη σχεση.. Nothing to win and Nothing left to lose-δεν υπαρχει τπτ αλλο να κανει γιατι δεν μπορει πλεον να ξεφυγει.. τωρα,ο καθενας μπορει να δωσει τη δικη του ερμηνεια στο τραγουδι.. συμφωνα με εκδοχες καποιων φιλων,το τραγουδι δεν εχει ερωτικο χαρακτηρα..αναφερεται καθαρα στο ονομα του Θεου.Οι U2 ειναι ενα συγκροτημα με εντονη πιστη στο Θεο κ εχουν ερμηνευσει τραγουδια οπως το "Until The End Of The World".Αλλωστε μη ξεχναμε κ την ικανοτητα του Bono να γραφει για παραβολες. Λενε λοιπον οτι η πετρα στα ματια ειναι αυτη που βαλανε στον ΙΗΣΟΥ στο θανατο του(stone set in your eyes),το στεφανι με τα αγκαθια στο κεφαλι(thorn twist in your side) κ τα χερια που του δεσανε για να τον βαλουν στο σταυρο(hands are tied). Τhrough the storm we reach the shore-οταν βρισκοταν στη βαρκα με τους Αποστολους κ επιασε καταιγιδα,με Θαυμα του τη γαληνεψε.. Η επιθυμια του Αποστολου Πετρου για ολο κ περισσοτερα Θαυματα(but I want more).. καλη προσεγγιση κ αυτη(οχι δικη μου),αλλα μου αρεσει.. διαλεξτε λοιπον
nick833 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Και το έλεγα, ότι κάτι μου διαφεύγει !!! Ευχαριστώ Prisila
vintage's_lover Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ελπιζω να μην σε κουραζω,μην θα μπορουσες να με βοηθεισεις με ακομη μια μεταφραση? Το "ALL GOOD THINGS(COME TO AN END) της Nelly Furtado.Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια..
prisila Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ελπιζω να μην σε κουραζω,μην θα μπορουσες να με βοηθεισεις με ακομη μια μεταφραση? Το "ALL GOOD THINGS(COME TO AN END) της Nelly Furtado.Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια.. ειναι αληθεια ομορφο το τραγουδι αυτο.. πιστευω οτι αναφερεται καθαρα στο θανατο που ολοι περιμενουν.. Dogs were whistling a new tune,barking at the new moon..-το γαβγισμα το σκυλιων στην πανσεληνο κατι που αντιστοιχει στο ουρλιαχτο των λυκων,ειναι ενας προαγγελος θανατου.. στα μερη μου πιστευεται επισης κατι τετοιο,οταν δλδ ουρλιαζουν τα σκυλια νυχτα με περιεργο τροπο-προμηνυουν το θανατο καποιου.. Why do all good things come to an end-γιατι ολα τα ωραια πραγματα να τελιωνουν αληθεια?(ισως γιατι ετσι μπορουμε να τα νιωσουμε/βιωσουμε καλυτερα).. ολοι αναρωτιουνται για το τι θα απογινουν μετα.. η ζωη ειναι τοσο ομορφη κ απλα αφηνουμε να περασουν ομορφες στιγμες απο μπροστα μας χωρις να τις δωσουμε ιδιαιτερη σημασια.. Flames to dust-θα θυμηθω εδω την ατακα του Βεγγου(ολα ειναι ατμος) γιατι τελικα ολα τελιωνουν.. Traveling I only stop at exits,Wondering if I'll stay-μη αφηνεις κατι να φυγει περιμενοντας απλα να ερθει κατι καλυτερο,ζησε το γιατι καποια στιγμη θα φυγει κ αυτο.. δεν πρεπει να περνουμε τη ζωη σαν δεδομενο..γιατι κ αυτη οπως ολα τα ωραια θα τελιωσει..
vintage's_lover Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ευχαριστω παρα πολυ...σχετικα κοντα ημουν.lol! αλλα δεν καταλαβαινα το σημειο :Dogs were whistling a new tune,barking at the new moon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.