gbras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εδω και καιρο αντιμετωπιζα προβλημα στην ποιοτητα της εικονας με οποια καρτα τηλεορασης υβριδικη και να δοκιμαζα. Τελικα αφου αλλαξα υπολογιστη και αρκετες καρτες τηλεορασης βρηκα οτι δεν υπηρχε κανενα προβλημα στις καρτες, στους οδηγους της καρτας η τον υπολογιστη. Το προβλημα ηταν στο σημα που ερχοταν απο την κεραια. Και πολλοι θα σκεφτουν εδω οτι το λογικο ειναι οτι το σημα θα ηταν χαλια κανουν μεγαλο ΛΑΘΟΣ!! Το αντιθετο, το σημα παρα ηταν δυνατο για τις καρτες αυτες με αποτελεσμα να εμφανιζονται χιονια στην εικονα η και να μη δειχνει καθολου καποιο καναλι!!! Αφου χρησιμοποιησα εξασθενητη σηματος το προβλημα λυθηκε! η εικονα καθαρισε και η καρτα που εχω τωρα δουλευει τελεια! Να το ξερουν λοιπον οσοι εχουν αναλογο προβλημα οτι το πιο πιθανο ειναι οτι ερχεται πολυ δυνατο σημα στην καρτα τους και την << μπουκωνει>>...
Gary_Kokkin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Γι'αυτο το λόγο οι σοβαρές εταιρίες δίνουν μικρές δικές τους κεραίες ρυθμιζόμενες να στέκουν δίπλα στον ΗΥ ,στο γραφείο κλπ,μέσα στην συσκευασία της κάρτας,για να μην υπάρχει το προβλημα που αναφέρεις Επίσης το πολύ δυνατό σημα εχει ορατά προβλήματα και στις οικιακές τηλεοράσεις,οπότε είναι δεδομένο ότι χρειάζονται εξασθενητη σηματος προτού σκεφτούμε καν να συνδεσουμε εξωτερική πηγή σήματος με κάρτα τηελεόρασης ΗΥ και ανάλογα την περιοχή που βρισκόμαστε.Αν η κάρτα τηλεόρασης είναι retail αναφέρεται σχετικά και στις οδηγίες χρήσης.
gbras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Οποια τηλεοραση και να εβαλα επαιζε μια χαρα και crt και lcd που δοκιμασα! Επισης οταν χρησιμοποιησα εσωτερικη κεραια παλι χαλια ηταν το σημα. Μιλαμε παντα για το αναλογικο ετσι. Στο ψηφιακο ποτε δεν ειχα προβλημα οτι και να εκανα... Επισης εχω δοκιμασει και απλη καρτα τηλεορασης αναλογικη που και αυτη δεν ειχε κανενα προβλημα...
doc1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγώ αγόρασα μια Pinnacle USB η οποία με το δικό της κεραιάκι δεν έπιανε κανένα κανάλι... Όταν την σύνδεσα στο βύσμα της κεντρικής κεραίας της πολυκατοικίας έπιασε όλα τα κανάλια αλλα όχι με την καθαρότητα που τα πιάνει η TV. Eίχε δηλαδή κάποια χιόνια και πίστεψα ότι θέλει κάποιο ενισχυτή. Είσαι σίγουρος ότι θέλει εξασθενητή? Τί προτείνεις να αγοράσω και πόσο κοστίζει?
Blackfox2k7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εγώ τι να πω που έβαζα 2 εξωτερικές πάνω στην ASUS P7131 Hybrid κ δεν έπιανε ! . Έπιασε με μια κεραία , στην υποδοχή της ψηφιακής , τα πάντα! Να δούλευε και υβριδικά στα Vista ...
petsisx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 εμενα ρε παιδια που δεν πιανει ουτε στιν κεραια της τηλεορασης ουτε στην κεραια που ειχε απο μονη της?ΜΙα AVERTV hynrid fm volar εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.