Προς το περιεχόμενο

Προβλημα ελεος ποια!

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτη την καραβανα που χω που λεγεται πισι θα πεταχτει....εκει που καθομαι μια χαρα στο πισι ξαφνακια βλεπω την οθονη να μαυριζει και να μου βγαζει κατι παραξενα χρωματα..ακομα οταν εβαζα ενα παιχνιδι εκλεινε και δεν ανοιγε η οθονη....καρτα γραφικων παει για πεταμα η η οθονη?:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Γινε λιγο πιο αναλυτικος.

Tι καρτα εχεις,drivers,windows,απο ποτε το κανει αυτο,κλπ.

Δημοσ.

το κανει τωρα τελευταια...απο σημερα βασικα...

καρτα ειναι geforce fx 5700 εκανα update προχθες και windows xp...να πχ τωρα κανονικα μια χαρα ειναι...παιζιε να μου το κανει ομως σε λιγο

Δημοσ.

Karta γραφικων μαλλον. Καθαρισε τα ανεμιστιρακια της καρτας και του κουτιου. Δες αμα συνεχιζει να στο κανει και τι θερμοκρασιες εχει. Αν συνεχιζει μαλλον εχει καει. Δωκιμασε και την οθονη σε κανα αλλο PC αλλα

δεν νομιζω

Δημοσ.

τι το μελεταγαμε ρε φιλε?χαχα παλι το παθε...εκει που ακουγα μουσικη ξαφνικα αρχιζει να τρεμοσβηνει και να αλλαζει εντωνα χρωματα η οθονη και μετα εγινε μονη της stand by και δεν ανοιγε..εντωμεταξυ η μουσικη συνεχιζε να παιζει...αρα

σιγουρα καιτ με την καρτα γραφικων...γιατι και στο παιχνιδι μου κανε ιστοριες..το θεμα ειναι ομως αν μπορω να την φτιαξω και αν παω για καινουργια..

Δημοσ.

Αντε το γυαλισα...να δουμε μηπως φταει αυτο..το κανα καινουργιο παλι χεχε...

παλι τα ιδια αρχισε...αρα παμε για καινουργια ε?

dsc03707xn1.jpg

Shot with W810i at 2007-07-22

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να φταει και το τροφοδοτικο αλλα μαλλον εχει χαλασει η GPU. Δoκιμασε αν μπορεις τη GPU σε αλλο PC.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν την αλλαξεις,δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλο driver.Ειπες πως εκανες update χτες.Ποιον driver εβαλες?

• Moderators
Δημοσ.

Τον 93.71 δηλαδη.Μια και το προβλημα εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση του,ισως να φταιει αυτος.Δοκιμασε να βαλεις αλλον.

Δημοσ.

Φιλε μου δοκιμασε αλλη οθωνη (απο κανα φιλο δανικη) να βαλης να δεις θα στο κανει παλι. Λιγο δυσκολο να ειναι καρτα γραφικων κ εμενα εκανε ακριβως οπως κ εσενα κ η οθωνη εφαγε σουτ (ηταν παλια) εσενα μπορει να επισκευαζετε.

Δημοσ.

eixa kai ego tetoi provlima me mia gforse ti4200

sto telos kaike,tora exo allaksei karta kai mou to ekane pali,etsi ksesidesa merika hardware opos modem, to sirtari tou eksoterikou kai to dvd-r kai den mou to ksanaekane. malon trofodotiko einai.

to kalo einai to kanei sinithos otan exei poli zesti :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...