kurtsxaar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 παιδια κοντευω να φρικαρω εδω και τοσες ωρες προσπαθωντας να εγκαταστησω το παιχνιδι the sims2.Ας τα παρω απο την αρχη,εχω αγορασμενο το the sims 2 ειπα να κατεβασω και το sims open for business,(εχω vista)κατεβηκε το αρχειο σε μορφη mdf,το κανω με το image iso extract και πηγαινω στο φακελο που εκανα extract και τρεχω το autorun,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το sims2,το εγκαθιστω και παω να τρεξω το ηδη εγκατεστημενο open for business και μου λεει βαλτε το σωστο cd...Ποιο ειναι αραγε αυτο το cd,μηπως δεν κανω σωστα με το image iso?τι να κανω βρε παιδια,οποιος μπορει ας βοηθησει....
blueshark Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 kane to crack tou sims 2 open for business ama to kaneis swsta tha eisai ok.
kurtsxaar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 μηπως μπορειτε να με βοηθησετε πως θα καταφερω να κανω το crack?
geran Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 μηπως μπορειτε να με βοηθησετε πως θα καταφερω να κανω το crack? εχεις p.m
kurtsxaar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 τα απεγκαταστησα και τα δυο και ειπα να τα ξαναεγκαταστησω απο την αρχη...τωρα εχω αλλο προβλημα..κανω εγκατασταση το sims 2 κανονικα, οταν ομως παω να το τρεξω μου βγαζει ενα κατακοκκινο Χ και τιποτα αλλο,τι ειναι παλι τουτο??
pixel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 δοκίμασε να έχεις διαγράψει όλους τους φακέλους που έχει δημιουργήσει το Sim2. μέσα στον δίσκο στο programm files διέγραψε τον φάκελο της ΕΑ ή τον φάκελο του sims. εχεις το open for business αυθεντικό? δοκίμασε κατά την εγκατάσταση του expantion να είναι στον ίδιο σκληρό δίσκο και στον ίδιο φάκελο της EA. πάντως εμένα το open for business έχει φάει κόλημα στην εγκατάσταση και δεν μπορώ να προχωρήσω πάνω από το 57% της εγκατάστασης. Μάλλον αν δεν είναι αυθεντικό σου δημιουργεί πολλά πολλά προβλήματα γιατί η εγγραφή τους σε cd είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.
kurtsxaar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 επανηλθα, ενταξει καταφερα να εγκαταστησω το open for business σε αλλο φακελο τελικα απο το sims,τωρα ομως θελω να εγκαταστησω το nightlife,αυτο το εγκαθιστω στο φακελο Ea games και οταν παω να το τρεξω μου βγαζει αυτο το πραμα...You are running the wrong version of the Sims 2.Please run the Sims 2 Open for business instead. Γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλετε?
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Γενικως ειναι πολυ περιεργη η εγκατασταση των add ons στο Sims 2.Eγω παντα προσπαθω να εχω μονο το Sims 2 μαζι με ενα μονο expansion γιατι απο και περα φρικαρει το συστημα... Ρε παιδες παντως μη το σκισουμε με τα cracks κτλ.
katerina123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 thelw bohtheia!!! den mporw na egkatastisw to the sims 2 university. loipon to katebazw se morfh zip to bazw se fakelo, pataw sto autorun kai mou grafei prepei prwta na kanete egkatastash. ti prepei na kanw???? analhtika pls...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.