moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Εχω ενα φακελο με βιντεακια κοντα στα δυομιση GB και οποτε τον ανοιγw μου Bγαζει προβλημα(SEND ERROR και μου κολλαει)... Τι να κανω????και δεν εχει τιποτα υποπτο μεσα....μονο βιντεακια εχει....
tzoykas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Ετσι όπως έκανες την ερώτηση αμφιβάλλω αν θα βρεθεί κανείς να βοηθήσει. Σκέψου ξανά πόσα πράγματα δε μας έχεις πει και ξανακάνε την ερώτηση. Αν εγώ σε ρωτούσα κάτι αντίστοιχο τι απορίες θα είχες
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Τι παραλειπτω.... οτι ακριβως συμβαινει περιγραφω...
tzoykas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Σε τι λειτουργικό γίνεται αυτό; από που τον ανοίγεις; που στο βγάζει το πρόβλημα; κολλάει ο Windows explorer ή όλο το μηχάνημα; το μήνυμα λάθους είναι μόνο αυτό; (και μπορώ να σκεφτώ κι άλλα πράγματα που δε μας λες αλλά κάνε και συ κάτι ...)
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αυτο μου βγαζει βρε παιδια... απλος φακελος ειναι... κολλαει με το που το ανοιξω ...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μου φαίνεται (από το είδος των βίντεο που περιέχει ) πως μπορεί κάλλιστα να είναι μολυσμένα με spyware ή ιούς. Κάνε έναν έλεγχο και δες αν ισχύει κάτι τέτοιο
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μα spyware και ιοι στα απλα βιντεακια???τωρα τελευταια μου το κανει ο φακελος αυτος...δεν ειχα προβλημα....εχω βγαλει και οτι προγραμματακια ειχε μεσα και αφησα μονο βιντεο....αλλα και παλι...
NiTroGen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η Ρίκα Βαγιάνη. Λόγω του ότι έχει παλιώσει αρκετά, δεν είναι συμβατή με Windows XP, παρά μόνο με τα παλιά καλά 98!
tzoykas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Από τους όρους του forum : 5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Κόψε τις τσόντες και το πρόβλημά σου θα λυθεί ...
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Θα μπορούσε κάλλιστα να χτυπάει κάποιος video codec, στην προσπάθεια του Explorer να διαβάσει ένα frame από video για να φτιάξει το thumbnail. Αν ρυθμίσεις τον Explorer σε View --> List και απενεργοποιήσεις το caching των thumbnails από Tools --> Folder Options --> View, επιμένει το πρόβλημα... ;
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Θα μπορούσε κάλλιστα να χτυπάει κάποιος video codec, στην προσπάθεια του Explorer να διαβάσει ένα frame από video για να φτιάξει το thumbnail. Αν ρυθμίσεις τον Explorer σε View --> List και απενεργοποιήσεις το caching των thumbnails από Tools --> Folder Options --> View, επιμένει το πρόβλημα... ; Φιλαρακι το εκανα αυτο που λες μολις...και ανοιξα 2 φορες τον φακελο χωρις να κολλησει...αν ειναι η λυση...τοτε εισαι αρχοντας....
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φιλαρακι το εκανα αυτο που λες μολις...και ανοιξα 2 φορες τον φακελο χωρις να κολλησει...αν ειναι η λυση...τοτε εισαι αρχοντας.... Φιλε το ιδιο προβλημα το ειχα κι εγω καποιο αρχειο το κανει αυτο και συνηθως ειναι μονο ενα και το παθαινεις αυτο οταν βλεπεις τα αρχεια σαν μικρογραφιες οταν το κανεις πλακιδια ειναι οκ ,η μονη λυση ειναι να μεταφερεις ενα ενα αρχειο σε αλλο φακελο και να βρεις πιο αρχειο το κανει αυτο.
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 egw eixa paromoio provlhma alla eftege telika oti eixa valei to ffdshow kai mou dhmiourgouse polla provlhma ,eidika otan anoiga tous fakelous me video kai apikonhsh thumbnail,epishs meta apo ayto to error stamataei kai skanaksekinaei h efmarogh explorer.exe?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.