Προς το περιεχόμενο

Αποσυγχρονισμός γραμμής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τετάρτη το βράδυ ξαφνικά γίνεται Disconnect.Πάω να συνδεθώ μου βγάζει "Σφάλμα 680:Δεν υπήρχε σήμα τηλεφωνικής επιλογής".Κοιτάω το μόντεμ(Το γνωστό SAGEM του ΟΤΕ) σβηστό το ADSL φωτάκι.Έχει ξανασυμβεί 6-7 φορές αλλά όλες διορθωνόταν με ένα restart του υπολογιστή.Αυτή τη φορά όμως δεν διορθώθηκε και έμεινα χωρίς ίντερνετ μέχρι σήμερα,πριν καμιά ώρα που επανασυνδέθηκε.Πήρα κανονικά ΟΤΕΝΕΤ,δήλωσα βλάβη κλπ και πάλι καλά να λέω που έμεινα μόνο 3 μέρες εκτός

Από τι προκαλείται ο αποσυγχρονισμός?(Δεν έχω συναγερμό και δοκίμασα να συνδεθώ με τα τηλέφωνα εκτός λειτουργίας)

Εκείνη τη μέτρηση με τα margin κλπ που έχω δει στο forum με ποιο πρόγραμμα γίνεται?

Επίσης αν αναβαθμίσω την υπάρχουσα 1 mbit σύνδεση σε 2 mbit υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα??

Δημοσ.

Κάτσε αυτό να μην έχω βάλει φίλτρο δεν παίζει,16 μήνες σύνδεση έχω,πρώτη φορά έγινε

Για το margin κτλ ξέρεις πρόγραμμα που τα μετράει??

Δημοσ.

to oti egine proti fora den simenei kati.apla ego to leo oti ola ta tilefona filtra kai o sinagermos.mesa apo ton router xero oti mporeis na deis margin attenuation.alla me to sagem den exo dei kati :(

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Μάλλον θα φάει σουτ το SAGEM μόλις λύσω μερικά άλλα προβλήματα του PC

Έχουν φίλτρα τα τηλέφωνα ενώ συναγερμό δεν έχω

Άμα μπορείς πρότεινε κάνα καλό ρούτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...