Apostolishatz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Την Τετάρτη το βράδυ ξαφνικά γίνεται Disconnect.Πάω να συνδεθώ μου βγάζει "Σφάλμα 680:Δεν υπήρχε σήμα τηλεφωνικής επιλογής".Κοιτάω το μόντεμ(Το γνωστό SAGEM του ΟΤΕ) σβηστό το ADSL φωτάκι.Έχει ξανασυμβεί 6-7 φορές αλλά όλες διορθωνόταν με ένα restart του υπολογιστή.Αυτή τη φορά όμως δεν διορθώθηκε και έμεινα χωρίς ίντερνετ μέχρι σήμερα,πριν καμιά ώρα που επανασυνδέθηκε.Πήρα κανονικά ΟΤΕΝΕΤ,δήλωσα βλάβη κλπ και πάλι καλά να λέω που έμεινα μόνο 3 μέρες εκτός Από τι προκαλείται ο αποσυγχρονισμός?(Δεν έχω συναγερμό και δοκίμασα να συνδεθώ με τα τηλέφωνα εκτός λειτουργίας) Εκείνη τη μέτρηση με τα margin κλπ που έχω δει στο forum με ποιο πρόγραμμα γίνεται? Επίσης αν αναβαθμίσω την υπάρχουσα 1 mbit σύνδεση σε 2 mbit υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα??
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 analogos ti margin exeis.b.isos dne exeis balei kapou filtro.c.peta to sagem kai pare kana router.
Apostolishatz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Κάτσε αυτό να μην έχω βάλει φίλτρο δεν παίζει,16 μήνες σύνδεση έχω,πρώτη φορά έγινε Για το margin κτλ ξέρεις πρόγραμμα που τα μετράει??
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 to oti egine proti fora den simenei kati.apla ego to leo oti ola ta tilefona filtra kai o sinagermos.mesa apo ton router xero oti mporeis na deis margin attenuation.alla me to sagem den exo dei kati
Apostolishatz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Μάλλον θα φάει σουτ το SAGEM μόλις λύσω μερικά άλλα προβλήματα του PC Έχουν φίλτρα τα τηλέφωνα ενώ συναγερμό δεν έχω Άμα μπορείς πρότεινε κάνα καλό ρούτερ
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 zyxel ine poli kala kai tha deis oti apiroi ta protinoun edomesakai ta exoun agorasei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.