Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες απο ψηλα!!!

congenial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για προγραμμα που μπορεις να δεις φωτογραφιες απο δορυφόρο υπάρχει το google earth καθως και η εκδοση pro αυτου, επισης εχω δοκιμασει ενα της ΝΑSA αλλα είναι πολυ μα πολυ κατωτερο.

Ξερετε κανενα προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια και καλυτερη απο αυτο του google? ή ιστοσελίδα?

Δημοσ.

Τα 'εχω δοκιμάσει και τα δύο, με σαφώς ανώτερο το google earth pro. Αλλά ρε φίλε αν βλέπαμε καλήτερα από αυτό, θα είχαμε όλοι προβλήματα.

Δημοσ.

Τις αγοράζεις από τις εταιρείες που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά, έχουν αγοράσει δηλαδή χρόνο "περασμάτων" στους γεωγραφικούς δορυφόρους και πουλάνε εικόνες.

Πχ η European Space Imaging.

Δημοσ.
Συμφωνω, απλα αν χρειαζεσαι να εχεις ποιοτικες εικονες πχ για εργασιες ή projects τι πρεπει να κανεις?

Για την Ελλάδα υπάρχει και η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ)

νομιζω οτι αυτη η λυση ειναι μονοδρομος.πολύ καλη υπηρεσια,πολυ καλες τιμες κατα την αποψη μου.την εχουμε χρησιμοποιησει πολλες φορες στην οικογενεια μας,αψογη εξυπηρετηση και ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μόνο η ΓΥΣ, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αεροφωτοβίντεογράφηση για διαφημιστικούς, realestate κλπ. ανάλογα το ύψος βέβαια...

Δημοσ.

Η ΓΥΣ δεν πουλάει δορυφορικές εικόνες, μόνο αεροφωτογραφίες. Δορυφορικές εικόνες πουλάνε μερικές εταιρείες που αντιπροσωπεύουν τους οίκους του εξωτερικού που εκμεταλλεύονται τους δορυφόρους.

Πχ για τον Ikonos, η http://www.getmap.gr είναι αντιπρόσωπος της European Space Imaging.

Οι δορυφορικές εικόνες είναι μονόδρομος (ανάλογα και την εφαρμογή ασφαλώς), αφού οι αεροφωτογραφίες που πουλάει η ΓΥΣ είναι πολύ παλιές για την πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Δημοσ.

Δηλαδή πόσο πιο δωρεάν από τo google maps και το google earth?

Το αμέσως καλύτερο πράγμα που μπορείς να βρεις είναι αυτό που σου είπα. Με πληρωμή.

Δημοσ.

Δορυφορικές εικόνες μπορείς να βρεις και από τη nasa, μάλιστα υπήρχε και κάποιο πρόγραμμα που μπορούσες να κατεβάσεις αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν καλύτερες οι εικόνες από αυτές του google earth. Αν το βρω θα δώσω link.

Δημοσ.

Το αναφέρει ήδη στο πρώτο ποστ. Οι εικόνες που έχει η Keyhole, δηλαδή το Googlemaps και το Google Earth έχουν μεγαλύτερη ανάλυση και ποικιλία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...