Προς το περιεχόμενο

Ο Athlon 64 x 2 εχει διπλο πυρηνα?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
se emporiki efarmogh prosfata ekana diergasia me E6300, meta apo ena 20lepto ksekinisa tin idia diadikasia ston 3800+ X2 moy, kai sto 5lepto panw eixa prosperasei ton intel

gia osous kseroun, anoigma xrisis se emporiko me 70.000 eidh kai panw apo 40.000 apodeikseis kai timologia, oi epeksergastes 2 eton prin ekanan 6 wres enw o 3800 kanei 25 lepta.

πως ακριβώς έγινε το τεστ, και για ποιο λόγο; έχεις καποιο σαιτ για oc, ή δουλεύεις σε περιοδικό;

εστησες 2 ακριβώς ίδια μηχανήματα σε hardware kai software, με μοναδική διαφορά τη μητρική και τη cpu, και εγκατεστησες και στα 2 αυτή την εμπορική εφαρμογή και τη βάση της... (συν ότι αλλο software, ίδιο και στους δυο). ?

και οι βασεις με τα data τους, ηταν ακριβως στο ιδιο στο ιδιο status, και configuration; και ολα αυτα απο περιέργεια, να δεις ποιος θα κανει γρηγορότερα το ανοιγμα χρήσης. καλα τα λέω;

Δημοσ.
Κοίτα, όσοι με γνωρίζουν με θεωρούν ευγενικό άτομο. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε μπορώ παρά να πω ότι λες χαζομάρες. Αυτά που γράφεις εκτίθενται σε όλους τους χρήστες του Insomnia, στους οποίους το O/C δεν είναι άγνωστη λέξη και σίγουρα δεν πρόκειται για το 1‰. Θες να κάνουμε ένα poll εδώ στο forum για να το σιγουρέψουμε;

Όσο για το 2ο: Τί να πω; Τα είπα παραπάνω. Ξέρεις τί είναι synthetic benchmark και γιατί έχουν μικρότερη αξία από τα real-application based benchmarks; To site που έδωσα αρκετά πιο πίσω το είδες; Εκεί δείχνει καθαρή νίκη του E6600 και ας έχει και synthetics, όπως PCMark. Ποιος λέει την αλήθεια τελικά;

Κι εγώ κρυφο-AMDάκιας είμαι (3/4 PC ως τώρα με AMD από το 1992), αλλά πάνω απ' όλα φίλος της τσέπης μου. Γι'αυτό διάλεξα τον E6600 για το νέο μου PC. Του χρόνου που θα έχουμε δει τους K10 και πώς τα πάνε, ίσως να σπρώξω το PC στον μικρό αδερφό και να πάω σε AMD. Αυτή η περίοδος όμως είναι Intel-οκρατούμενη, πώς να το κάνουμε;

Kαι καποιος αλλος στο thread περι κλασικης μουσικης θεωρουσε οτι ειναι ευγενικος, επειδη ομως αποκαλεσα τον αγαπημενο του συνθετη "ασημο" εξαπελυσε εναν οχετο υβρεων...:-D. Ελπιζω εσυ να εισαι πιο σοβαρος και πολιτισμενος.

Λοιπον, επειδη εδω οι insomniaks ασχολουνται σε μεγαλο ποσοστο με το o/c δε σημαινει οτι το ιδιο κανουν και ολοι οι χρηστες Η/Υ. Οι περισσοτεροι χρηστες δε γνωριζουν ουτε τα βασικα, ουτε καν αν εχουν DDR ή DDR2 στο συστημα τους. Συνεπως το 1 τοις χιλιοις που ειπα ειναι και πολυ μεγαλο νουμερο.

Οσο για τα sites οπως κι εσυ λες, αλλα δειχνουν το μεν αλλα το δε. Υποψιαζομαι πως απλα δειχνουν συμφωνα με τα συμφεροντα, σε καποια sites ειναι απο πισω η amd και σε καποια αλλα η intel. Eιναι πολλα τα λεφτα Αρη:)

Δεν ειμαι κρυφος AMDάκιας, φανερος ειμαι. Γιατι να ειμαι κρυφος:confused:

Συμφωνοι, η περιοδος ειναι ιντελοκρατουμενη αλλα εγω ειπα μονο οτι ο 6000 ειναι καλυτερoς του 6600 και αν ηταν να διαλεξω αυτον θα αγοραζα.:|

Δημοσ.
Οι περισσοτεροι χρηστες δε γνωριζουν ουτε τα βασικα,

Μπέκα XtremeSystems.org , OCforums.com, forums.anandtech.com, chilehardware.com, nordichardware.com και μέτρα λαό που όλοι ασχολούνται και όλο και νέοι users ψάχνονται για oc.

Όσο για τα review sites...κάποια ευνοούνε κάποιες εταιρίες είτε ακούσια ( δίχως να τους το έχουν ζητήσει οι ίδιες οι εταιρίες ) είτε εκκούσια ( τα παίρνουν που λέμε )...αλλά υπάρχουν και πολλά που είναι μια χαρά και αξιόπιστα και λένε τα πράγματα με το Α και το Ω.

Δημοσ.
Λοιπον, επειδη εδω οι insomniaks ασχολουνται σε μεγαλο ποσοστο με το o/c δε σημαινει οτι το ιδιο κανουν και ολοι οι χρηστες Η/Υ.

Κακώς επιμένεις σε αυτό το επιχείρημα. Τί σημαίνει ακριβώς; Στο Insomnia γράφουμε. Επειδή δηλαδή οι περισσότεροι casual χρήστες δε γνωρίζουν από overclocking, πρέπει στις κουβέντες που κάνουμε εδώ μέσα να παραβλέπουμε το καλύτερο overclockability των C2D; :confused:

Συμφωνοι, η περιοδος ειναι ιντελοκρατουμενη αλλα εγω ειπα μονο οτι ο 6000 ειναι καλυτερoς του 6600 και αν ηταν να διαλεξω αυτον θα αγοραζα.:|

ΟΚ, 2 ερωτήσεις σχετικές: Το τωρινό σου PC είναι σε stock συχνότητα ή όχι; Αν αγόραζες τώρα νέο PC, θα το άφηνες σε stock συχνότητα ή όχι... ; :twisted:

Δημοσ.
Αυτος ο επεξεργαστης ειναι με διπλο πυρηνα?Τι σημανουν το 64 και το Χ2?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=869082

Συγνώμη πως κατέληξε ένα topic με αυτήν την ρητορική ερώτηση μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να έχει 6+ pages? Αν το είχα παίξει στο στοίχημα...

Δημοσ.

Ε, τώρα! Τί ρωτάς κι εσύ; Δεν πήρες χαμπάρι ότι στο μεταξύ έγινε VS thread; Σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής (ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.; Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Άρης ή ΠΑΟΚ; Ούζο ή τσίπουρο; ) ο Έλληνας πάντα δίνει ρέστα...

Δημοσ.
Ε, τώρα! Τί ρωτάς κι εσύ; Δεν πήρες χαμπάρι ότι στο μεταξύ έγινε VS thread;

Τώρα είδα κάπου στις ενδιάμεσες έσκασε μεταμεσονύκτιο flame-LOL

Δημοσ.

Παιδια, φαινεται πως καποιοι δε ξερετε τι γινεται περα απ τo Insomnia ή τα XtremeSystems.org , OCforums.com, forums.anandtech.com, chilehardware.com, nordichardware.com ...

Αυτοι ειναι ελαχιστοι χρηστες μπροστα στη πλειοψηφια. Οι χρηστες Η/Υ στη χωρα ειναι 100δες χιλιαδες αλλα οι περισσοτεροι δε γνωριζουν ουτε τα βασικα. Δε ξερουν καν αυτα τα forums δε ξερουν καν πως να μπουν σε αυτα τα forums... Ακομα και καποιοι που ξερουν να σερφαρουν, με τιποτα δε ξερουν πως να ανοιξουν τον υπολογιστη τους. Εχετε την απαιτηση απ τη τριτη ηλικια, τις γυναικες, τους υπαλληλους που εχουν Η/Υ στη δουλεια τους κλπ. κλπ. να κανουν και...o/c?

Δημοσ.
πως ακριβώς έγινε το τεστ, και για ποιο λόγο; έχεις καποιο σαιτ για oc, ή δουλεύεις σε περιοδικό;

εστησες 2 ακριβώς ίδια μηχανήματα σε hardware kai software, με μοναδική διαφορά τη μητρική και τη cpu, και εγκατεστησες και στα 2 αυτή την εμπορική εφαρμογή και τη βάση της... (συν ότι αλλο software, ίδιο και στους δυο). ?

και οι βασεις με τα data τους, ηταν ακριβως στο ιδιο στο ιδιο status, και configuration; και ολα αυτα απο περιέργεια, να δεις ποιος θα κανει γρηγορότερα το ανοιγμα χρήσης. καλα τα λέω;

ιδιο αρχειο ειδων, ιδια εκδοση λειτουργικου και εφαρμογης,ίδιοι δίσκοι, ο intel ειχε μονο το προγραμμα πάνω, καμια αλλη εφαρμογή (δεν έχει καν αντιβιοτικό αφού δεν μπαίνει στο internet ούτε είναι σε δίκτυο, με όλα τα updates μητρικης-λειτουργικου κλπ και στα 2 μηχανηματα, με αντιστοιχες μητρικες και chipsets, το δικό μου μηχάνημα εκτός της εφαρμογής τρέχει και NOD32 και εναν SQL2005, δεν δουλεύω σε περιοδικό, δεν ξέρω τον Tom's Hardware κλπ κλπ κλπ, και η εφαρμογή δεν είναι γραμμένη για AMDs, η εταιρία του αποφεύγει γενικά τους AMD, προτιμούν Intel (μην πεταχτεί κανεις να πεί οτι το έχου ψάξει και γιαυτό τους προτιμούν, δεν παίζει, απο τους 15 του support 3 ξέρουν απο H/W, οι άλλοι...απλα δεν)

το τέστ δεν ξεκίνησε σαν τέστ, αλλά σαν άνοιγμα χρήσης του άρχειου γιατί είχε προκείψει πρόβλημα με το αρχείο και έπρεπε να χρησιμοποιηθεί νέο χωρίς πωλήσεις κλπ,ξεκίνησε το ένα μηχάνημα, και λόγω του οτι καθυστερούσε, απο περιέργεια μπήκε και το 2ο μηχάνημα

Δημοσ.
Όντως οι περισσότεροι δεν ξέρουν τα forums...ερμ...πόσα μέλη έχουν τα Insomnia, ADSLgr, MyPhone ???

Εκτίθεσαι φιλαράκι

Αντε παλι... ρε φιλε δε καταλαβαινεις τι λεμε? Οι πλειοψηφια των χρηστων Η/Υ δε σερφαρει καν στο ιντερνετ!! Και τα επισημα στοιχεια το λενε. Εγω γιατι να εκτεθω?

Δημοσ.
Αντε παλι... ρε φιλε δε καταλαβαινεις τι λεμε? Οι πλειοψηφια των χρηστων Η/Υ δε σερφαρει καν στο ιντερνετ!! Και τα επισημα στοιχεια το λενε. Εγω γιατι να εκτεθω?

Καλά καλά, ότι πείς.

Δημοσ.

Παρε τα επισημα στοιχεια, δε το λεω εγω.

Δηλαδη να κλεινουμε τα ματια μπροστα στη πραγματικοτητα επειδη δε μας αρεσει? Τι να κανουμε, ειμαστε πολυ πισω σα λαος.

Απο κει και περα ειναι και οι αλλοι παραγοντες, πχ. περιμενεις απ τα κοριτσια-χρηστες να κανουν και ο/c?

Δημοσ.
Παρε τα επισημα στοιχεια, δε το λεω εγω.

Δηλαδη να κλεινουμε τα ματια μπροστα στη πραγματικοτητα επειδη δε μας αρεσει? Τι να κανουμε, ειμαστε πολυ πισω σα λαος.

Απο κει και περα ειναι και οι αλλοι παραγοντες, πχ. περιμενεις απ τα κοριτσια-χρηστες να κανουν και ο/c?

Άσε το μπλα μπλα, και πάμε στα facts.

Να βάλουμε Poll εδώ στο insomnia να δούμε πόσοι/ες έχουμε κάνει oc και πόσοι/ες όχι ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...