xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Γεια χαρά παιδιά..Θα ήθελα την βοήθεια σας..Πριν 4 μέρες αγόρασα το Zen V plus της Creative με 2gb...Έβαλα τα προγράμματα του,τα έκανα κ update.Έφτιαξα κ τις ρυθμίσεις τους,να μου κάνει convert με το smart fill που έχει,τα κομμάτια που θα βάζω.Τα έχω ρυθμίσει στα 128kbps και WMA stereo....δν μου βγάζει άλλη επιλογή(πέρα απο wma κ wav)....Και πάμε λοιπόν,στο θέμα μας,μέσα από το zen V series media explorer,πάω να γεμίσω τν συσκευή με τραγούδια,είτε από τν επιλογή fill up player with music είτε με το add media....βάζει τα κομμάτια που θέλω,ΟΜΩΣ δν τα μετατρέπει..δν τα μικραίνει όπως το έχω ρυθμίσει,έτσι τα περνάει όπως είναι 260kbps κ πιο πάνω που είναι...Δν ξέρω τί άλλο να κάνω....Τα videos εντάξει τα μετατρέπει σε .avi από τν επιλογή που έχει,και χρειάζεται για να τα παίξει,αλλά τα τραγούδια γιατί όχι;;;Εδώ μου λέει 1000 τραγούδια-νταξ για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβάσω πολύ την ποιότητα,αλλά με 266 κομμάτια έχει γεμίσει το μαραφέτι, πράγμα που με τρελαίνει..τί 2gb πήρα τότε.... με το 1/10 περίπου να πιάνω κ να γεμίζει... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων,να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα..:confused: Ευχαριστώ..
takos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Gia dimiourgia audio format protimise to mp3-codec, exi kaliteri simbatotita me tis siskeues anaparagogis se sxesi me to wma. me 192kbit mp3 eisai Ok apo 8ema piotitas. to windows media player mbori na sou kani apo cd-->mp3 convert(fisika oso dinaton neoteri version). An exeis ligotero apo 1mbyte/lepto mp3 tote den 8a exi kali piotita.... on oligis to mp3-player sou xora 27cd/74leptwn kalis piotitas.
Compaq99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Giati asxoleisai me to mpazoprogramma ths creative?Mono video converter xrhsimopoio poy synergazetai otan den varietai ki ayto giati den yparxei tipota allo ekei ekso.Easy cd-da extractor gia katevasma toy bitrate kai WMP gia metafora komation pou mou anevazei kai ta artworks sosta.Prin ligo kairo eriksa to amerikaniko FW kai exo dynatotero hxo sto megisto ap oti me to eyropaiko poy eixe mesa, dokimase to.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Τακο είσαι off....:S.... Compaq99 ....όμως γιατί δν λειτουργεί;;Δν το έχει δει η creative αυτό;;Μας δουλεύει δλδ...έλεος....Καμία σχέση με το sonic stage της σονυ...Ποιό πρόγραμμα τώρα να χρησιμοποιήσω-γιατί με μπέρδεψες-για να μικραίνω τα τραγούδια(βρίσκονται ήδη μέσα στον υπολογιστή,το wmp είναι μόνο από cd...hello)... Καλά ναι το βίντεο το αλλάζει,δν έχω πρόβλημα...με τν βλακεία των τραγουδιών θέλω να δω τί θα κάνω... Παρακαλώ ξαναρίξε τν ιδέα σου
Voodooman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Tο player δεν το βλέπουν τα windows σαν removable disc; Αν ναι, τότε απλά μετέτρεψε τα τραγούδια σε MP3 128kbit ( η ποιότητα είναι καλη) με οποιοδήποτε πρόγραμμα και ριξ'τα μέσα στο player. Τί πιο απλό και εύκολο.
nick#18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 kai gia na kaneis convert ta video bale to creative mediasource 5 organizer pou theoritika exei mesa to cd tou mp3 kai ta kanei 3gp alla thelei kai quick time
s2117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Afto to problem me ta artworks to exo ki ego....ME WMP poy lete pos akrivos ta pernate kai ta emfanizei sosta???i an kserete kanena allo programmataki poy na ta emfanizei sosta!!!thanksssss
Freakster Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Με mediamonkey το διαχειριζομαι εγω, κανει και transcoding πριν τα περασει και επισης οτι artwork του περάσω το βλέπει.
s2117 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Σ ευχαριστώ πολύ!!Θα το δοκιμάσω κι εγώ το μαϊμουδάκι!!
s2117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ δουλεύει μια χαρά το πιθήκι!!Απλά έχω ένα πρόβλημα..Ενώ σε όλα τα άλμπουμ έχω τις φωτογραφίες δε μου τα αναγνωρίζει ούτε το mediamonkey ως artworks με αποτέλεσμα να μη μου τα δείχνει...Ξέρετε πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό??
Freakster Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μηπως πρεπει να τις ξαναπερασεις; Με ποιο προγραμμα βλεπεις πως εχεις ηδη artwork?
s2117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Με κανένα δε το βλέπω,απλά λέω ότι έχω μέσα στο folder τις φωτογραφίες του κάθε άλμπουμ,τι πρέπει να κάνω για να τις δει ως artwork???
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Με shift και βελακι πανω κατω επιλεγεις πολλα τραγουδια (ή διαλέξε μονο ενα αν θες) και μετα με δεξι κλικ μπαινεις στις properties του τραγουδιου και προσθετεις την εικονα σου απο το φακελο, απο την επιλογη album art. Θα κουραστεις λιγο (ανάλογα πόση μουσικη εχεις στο δισκο σου) αλλα αξιζει τον κοπο!
s2117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 SOSTOS!!!Efxaristo para poly!!!!Se prizo vevaia alla afoy apantas sinexizo akathektos ...Se kapoia,paroti to mediamonkey moy ta vlepei ta artworks,otan patao Synchronise to portable device kai moy ta pernaei sto ZEN,meta de moy ta vlepei to zen ta artworks,vlepei mono ta tragoydakia!!
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως πρέπει να επιλέξεις απο τα τουλς το synchronise tags? Θα σε στενοχωρησω αλλα εγω δεν το εχω παρατηρησει ποτέ αυτό. Μήπως είναι πολύ μεγάλες οι φώτο; Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.