ergidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Φιλοι δυο προβληματα μηπως γνωριζει καποιος??? το α) πως θα βαλω το εικονιδιο του μεφαφωνου στην taskbar??? και β)Το λαπτπ εχει δυο σκληρους.. Στον β στις ιδιοτητες δειχνει οτι ειναι κατηλλειμενα περιπου 2 γιγα Οταν ομως ανοιγω περιεχει μεσα μονο καποθ 50 mb.. (πολυ πολυ λιγοτερο απο αυτο που δειχνει στις ιδιοτητες) Τι μπορει να συμβαινει??? Ευχαριστω...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Aπό το "sound and audio devices" Στο Β' δίσκο μήπως έχεις το page file?
ergidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αυτα τα δυο προβληματα ειναι ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο Οχι δεν εχει. Εχω τσεκαρει το τετραγωνακι να εμφανιζεται (το μεγαφωνο) στη taskbar αλλα τιποτα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δεν έχω και εμπειρία με laptop,δεν αναφέρεις τη μάρκα-μοντέλο μήπως σε βοηθήσει κάποιος κάτοχος του ιδίου; Εχεις κάνει να φαίνονται και τα κρυφά αρχεία;
ergidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Φιλε basstarlet ευχαριστω για απαντηση. Το προβλημα με το μυστηριο περιεχομενο του δισκου λυθηκε και ηταν το περιεχομενο του καδου που ειχε μαζευτει αρκετα. Το αλλα ζητημα με το μεγαφωνο παραμενει και δεν εμφανιζει το εικονιδιο κατω αν και εχω τσεκαρι. Εχω ενα παλιο λαπτοπ turbo x 155 αλλα δουλευει πολυ καλα με windows xp....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.