Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηράκι για case

kostaspap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηρα ενα ανεμιστηρακι για το case αλλα αυτο τροφοδοτειται απο ενα θυληκο

3 pin.To προβλημα ειναι οτι η μονη αντιστοιχη παροχη ειναι για to CPU FAN .

Τι να κανω ? Απο που μπορω να παρω ρευμα??

Δημοσ.

Ωχ!!!Ειχατε δικιο το βρηκα.Δεν εψαξα αρκετα ,ηταν κρυμμενο κατω απο καλωδια.Sorry!!Ευχαριστω παιδια! να ειστε καλα!

Να το βαλω να βαζει τον αερα μεσα στο κουτι ή να τον διωχνει προς τα εξω?

Η θεση ειναι αρκετα ψηλα στο κουτι και πο λυ κοντα στο CPU fan.Tι λετε?

Δημοσ.
Ωχ!!!Ειχατε δικιο το βρηκα.Δεν εψαξα αρκετα ,ηταν κρυμμενο κατω απο καλωδια.Sorry!!Ευχαριστω παιδια! να ειστε καλα!

Να το βαλω να βαζει τον αερα μεσα στο κουτι ή να τον διωχνει προς τα εξω?

Η θεση ειναι αρκετα ψηλα στο κουτι και πο λυ κοντα στο CPU fan.Tι λετε?

Σε ποια όψη του κουτιού θα μπει; Οι υπόλοιποι ανεμιστήρες κουτιού αν υπάρχουν τι φορά αέρα έχουν ως προς το κουτί;

Δημοσ.

To πιο απλό, αλλά συνάμα λειτουργικό air-flow, είναι ένας ανεμιστήρας κάτω μπροστά να βάζει, και ένας πίσω στη ράχη του κουτιού (δίπλα ή κάτω από το psu) να βγάζει τον αέρα :wink:

Αν προς το παρόν έχεις μόνο ένα ανεμιστήρα, τότε βάλε τον πίσω, και αργότερα παίρνεις και έναν μπροστινό :wink:

Δημοσ.

Δυστυχως το κουτι ,αλλα και το συστημα γενικοτερα ειναι λιγο παλιο.Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μπει μπροστα ανεμιστηρας.

Οποτε προς το παρον τον εχω βαλει πισω και να φερνει αερα μεσα στο κουτι,ευελπιστοντας να υπαρξει μια μικρη εστω,κυκλοφορια αερα.

Ειδα μια σχετικη μειωση θερμοκρασιας αλλα σε full load η κατασταση βελτιωθηκε πολυ λιγο..

Δημοσ.

Mα αν τον έχεις βάλει πίσω πάνω, να βάζει αέρα καταστρέφεις το air-flow... :razz: Οι ψυχρές μάζες αέρα βρίσκονται στα κάτω στρώματα του κουτιού, όσο ανεβαίνουμε προς τα πάνω ο αέρας θερμαίνεται και στο τέλος φεύγει από το κουτί :wink: Όταν λοιπόν εσύ βάζεις αέρα ο οποίος όταν βγαίνει από το psu είναι ήδη θερμός καταστρέφεις τελείως το air flow... Βάλε τον κανονικά να διώχνει τον αέρα μα πιο μειωμένες θερμοκρασίες θα δεις... :wink:

Δημοσ.

ok θα το αλλαξω και θα δουμε

Tωρα βλεπω τα εξης...

Motherboard 47 °C (117 °F)

CPU 66 °C (151 °F)

Seagate ST3120026AS 62 °C (144 °F)

CPU 3590 RPM

Chassis 2192 RPM

Δημοσ.

Αυτές οι τιμές είναι σε idle??

Οι θερμοκρασίες πάντως είναι πολύ υψηλές,ιδιαίτερα του σκληρού δίσκου.

Τι επεξεργαστή έχεις?

Δημοσ.

P4 3,0 GHZ εχω παιδια ,ειναι 3,5 ετων το συστημα....

Οταν ειχα αυτες τις θερμοκρασιες κατεβαζα απο το νετ και εγραφε στο σκληρο την ιδια ωρα...

Δημοσ.

Prescott είναι... Εδώ εμένα ο Northwood μου, o/ced στα 3315 MHz χτυπά 50άρα σε full load :wink:... Φαντάσου εσένα σε full load, θερμοκρασίες... Θα σου πρότεινα αν έχεις χρήματα, να προχωρήσεις στην αγορά μιας καινούργιας ψύκρτας. Αν το αποφασίσεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε διαφορετικά, απλά βάλε νέα πάστα (Πο,πο, τριάμισι χρόνια θα έχει ξεραθεί τελείως... :grin:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...