alt10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 μπορει να μου εξιγισει καποιος τι γινετε με την ασφαλιση που επε ενας φιλος πριν?
lefi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 βάλατε χρονικό περιορισμό; μεχρι πότε να το βρει. μπορει να το βρει σε 10 χρόνια... Σε 10 χρόνια ποιός ζει ποιός πεθαίνει η για να το πω διακριτικά το Laptop θα έχει αχρηστευτει, επίσης αυτός που είπε ότι μπορεί να βρεθεί βλέπει μακριά και θα του άξιζε να βρει το Laptop όμως το στοίχημα το κερδίζει κατά την γνώμη μου ο φίλος μας γιατί το Laptop δεν πρόκειτε να βρεθεί για τους λόγους που προαναφέρθηκάν Ααα και κάτι άλλο ο φίλος σου έχασε 800 ευρώ η και σημαντικά αρχεία και εσεις (εσύ και ο φίλος σου) ασχολήστε με το στοίχημα, εγώ εάν το έχανα θα τα είχα παίξει.
TNT1982 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 κι εγω σας λεω αυτος πουτοκλεψε θα το βαλει πανω στο τραπεζι για να στριβει γκουχ γκουχ "τσιγαρα" και σιγα μην το βαλει μπρος ποτε του....η θα το ανταλλαξει με 3 ξαναγκουχ μυτιες....
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ IDEAL (TOSHIBA)! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ LAPTOP EKEI ΓΙΑ SERVICE ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ!
kid Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να διευκρινισω ότι δεν είχε προλάβει να βάλει ούτε ένα αρχείο και άρα έχασε μόνο την αξία του. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αυτό βέβαια αλλά συνέβη δυστυχώς και γι αυτό συζητάμε αν μπορείς και πως να βρεθεί. Στην Toshiba το δήλωσε αν και όπως του είπαν οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Πάντως μετά και τις απαντήσεις σας πιστεύω ακόμα περισσότερο πως ...ΔΕΝ!
beman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 καλα εκανε και το δηλωσε.... ειναι ισως το μονο σιγουρο που μπορει να κανει καποιος.... αλλα συνηθως δεν πηγαινουν στις μαμα εταιριες αν παρουσιατει βλαβη .... οι πιθανοτητες να βρεθει ειναι ελαχιστες δυτυχως....
apostol1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις.οσο και να το ψαξεις κανεις δεν θα ασχοληθει μαζι με το χαμενο pc σου.μαλιστα και την toshiba καθως και τα αλλα μαγαζια βολευονται απο αυτη την κατασταση για να τα ξανασκασεις
citizen Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Βεβαίως και γίνεται να εντοπιστει. Αν θα βρεθει είναι αλλη ιστορία
kid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 δε μας το εξηγείς αυτό; γιατί εγώ δεν κατάλαβα...
bgeorgalas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Υγ2: Η λύση του ίντερνετ αφορά την εξής διαδικασία... Να μήν έχει πατήσει φορμάτ ο τύπος που θα το πάρει.... Να μπεί ίντερνετ... Να γίνουν αυτόματα τα update... Η μάικροσοφτ να έχει πάρει ένα email απο εσένα που θα δηλώνεις το cdkey σου και την επιθυμία σου να loggaριστεί η ip απο την οποία θα χρησιμοποιείται το cdkey.... Η microsoft να κάνει δεκτή την αίτηση σου και πιστοποιήσει πως δεν είσαι κάποιος malevolent χρήστης.... Να χρησιμοποιήσεις κάτι τύπου traceroute αλλα για ελλάδα και μάλιστα να ) Εδώ σε καινούργιο (αγορασμένο) μηχάνημα πέφτει Format και επανεγκατάσταση με το που μπει στο σπίτι....φαντάσου τι έχει να γίνει αν το έχω κλέψει και όλας.... Τα των cd key των windows δεν θα τα σχολιάσω καθόλου (ή μόνο εγώ έχω στην διάθεση μου 5 Cd key original???? (τα xp του παλιού φορητού, τα Xp του κανούργιου, αυτά από τον παλιό laptop της κοπελιάς και 2 εκδόσεις professional από την δουλειά...)) ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ IDEAL (TOSHIBA)! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ LAPTOP EKEI ΓΙΑ SERVICE ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ! http://it.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_whitepaper.jsp?service=IT&WHITEPAPER_ID=0000000885 αλλά η τελευταία καταχώρηση είναι του 2005....(και μάλλον άδειασαν ένα πολυκατάστημα γιατί οι σειριακοί αριθμοί είναι σε αύξουσα σειρά και δεν ξέρω ποιος κλέβει 60 Τecra S1 τήν ίδια μέρα στην γαλλία....) Μάλλον το κερδίζεις το στοίχημα....
com_hs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Υπαρχει και ενα προγραμμα που σε περιπτωσει κλοπης σου στελνει πληροφοριες οπως ΙΡ και ΙΣΡ αλλα βεβαια θελει εγκατασταση πιο πριν
harrys23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Υπαρχει και ενα προγραμμα που σε περιπτωσει κλοπης σου στελνει πληροφοριες οπως ΙΡ και ΙΣΡ αλλα βεβαια θελει εγκατασταση πιο πριν Και πιο προγραμμα ειναι αυτο βρε παιδια???
mitsakos13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ean eixe to steganos security suite,eixe kapoies pithanotites na to brei! αυτό τι κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.