Snake_A Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 to system m : asus p5n-e sli pentium 4 3.4ghz corsair dominator 2gb 800mhz xfx 7950gx2 520m POWER 550watts (malakia) 2 x 74gb western digital 10.000rpm 1 x 200gb segate 7.200rpm .... Paleotera ixa prob me ta windows xp ... molis anige to pc ke empene sta windows ekane freeze ke meta otan ekanes restart ola ok san na min sinevene tpt. to prob itan ta timings twn ram. ta diorthwsa sto bios ke twra me ta xp ime ok (sxedon). apofasisa na valw ke windows vista. otan anapsw to pc ke ke mpw sta windows ke arxisw na anigw programs tote emfanizete blue screen ke kanei restart to pc. meta einai ola ok, san na min sinevike tpt ( opws ke paleotera me ta win. xp ) auto simvenei molis anapsw to pc. to anavw mpenei sta windows vista emfanizete blue screen ke kanei restart, meta einai ok. otan to svisw ke to xananapsw i idia mal*k*a sinexizete. eimai poli provlimatismenos me to power supply, to opio ine xalia. mipws to power supply ine to provlima? eseis ti nomizete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.