SL9S9 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ...περνώ 2000 euro συν ένα αμάξι με κάρτα βενζίνας και τάλιρα. φυσικά, δεν πιστεύω στην ελλάδα να είναι τόσα ψιλά τα μεροκάματα αλλα σα "εισελα" μια ιδέα ποσο σα μπορεί να είναι. Εξαρτάται, γενικά είναι χαμηλά. Αλλα μπορεί να βρεις σε ΙΤ σε βομηχανίες και πανω από 2000 και αν εχεις και γνωσεις λογιστικής ή management μαζί ακομα περισσότερα. Πρεπει να ψαξεις ΠΡΙΝ αφήσεις την δουλεια στο Βελγιο. Bασικα αυτες οι θέσεις είναι ήδη πιασμένες. Εγω περιμενα μερικα χρονακια μεχρι να βρω κατι καλο. Eσυ ομως βιαζεσαι απ'ότι καταλαβα.
Yabadabado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 hi SL929, ακριβώς, το σκέφτηκα όλη τη νύχτα γιατί έχω μια πολύ καλή σέσι εδώ και σα ανεβώ πάλι σε 3 μήνες. τελικά, μου πρότεινε η κοπέλα μου να έρσι εκείνη εδώ να ζήση μαζί μου. φυσικά, της exsigisa ότι σα είναι δύσκολο για εκείνη αλλα μου είπε ότι ο άνδρας tih μετράει πάνω από όλα. μου φαίνεται ότι μπρίκια την σωστή γυναικα laughing out loud sa efxaristo
dimitris74 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 δεν σε φοβιζω, απλα σου λέω την πραγματικότητα, υπαρχουν πολλοι πανω στο αντικείμενο σου που εχουν και περισσοτερα πτυχία απο σένα. ο εργοδοτης στην ελλαδα θα σε προτιμήσει λόγω της μη υπαρξης πτυχιου το οποιοα σημαινει οτι θα εισαι πολυ χαμηλά μισθολογικά. αλλα χρηματα θα δώσει σε σενα αλλα σε εναν αποφοιτο πολυτεχνειου πχ. για μενα δεν αξίζει να ερθεις. συζητα με την κοπέλα σου και πεστης τα καλα του εξωτερικού. η ελλαδα δεν θα σου λειψει μιας και θα την βλέπεις οπως ολοι ευχομαστε. ως τοπο διακοπών. μονο ετσι λεει. για ολα τα υπολοίπα ειμαστε πολλά χρονια πίσω. ps. η κοπελα μου μενει μονιμα στην γαλλία οποτε ειμαι και εγώ σε αντιστοιχη φάση για επαναπτρισμό η όχι και ετσι οπως τα εχουμε ζυγίσει τα πράγματα μαλλον θα φύγω και εγώ
Yabadabado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 πολύ σωστά dimitri!! πολύ φιλί μου είπανε ότι η ελλάδα είναι μονο καλά για διακοπές. παρόλα αυτά, είμαι στην άχρις της καριέρας μου εδώ και ο αφεντικός μου είναι πολύ εντυπωσιασμένος με το τι μπορώ να κάνω με τα computer, δίχτυα και τάλιρα... όπως εξήγησα στίιν κοπέλα, πάλεψα πολύ για να φτάσω εκεί που έφτασα χωρίς diploma και σα είναι πολύ βλακεία να παρατήσω μια τέτοια δουλειά που λατρεύω !! εσύ ? γαλλία ? ακόμη πιο ωραία εκεί, πίστεψε με !! αλλα πρέπει να μιλάς γαλλικά και αγγλικά τουλάχιστον γιατί δύσκολα τα πράγματα για δουλειά!! εάν μιλάς της γλώσσες, τότε σα τα πας μια χαρά φιλε sous εύχομαι πολύ τύχη, μεγάλη επιτυχία dimitri και πλοί κουράγιο... vive la france, sα nourriture, son fromage et son vin et les Françaises en bikini hahahaha
TonyMontana Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 μην το κάνεις το λάθος ρε φιλε γιαμπανταμπαντου... μείνε εκεί και ανέβα κι άλλο και εδώ να έρχεσαι μόνο για διακοπές. Κάνε μια μεγάλη μπίζνα εκεί βάλε και έναν διευθυντή αργότερα και έλα ελλάδα όσο θές κάθε χρόνο. Μην έρθεις μόνιμα. Δεν πληρώνουν καλά εδώ εκτός αν είσαι τυχερός ή πολύ καλός και τυχερός. Επίσης έχει γεμίσει ο τόπος κάγκουρους (http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9A%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82). Σε όλα τα επίπεδα. Κάτσε στα αυγά σου και προχώρα.
Yabadabado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 σας ευχάριστο "tonymontana" και όλους σας για τιs πολes καλές, σωστές και λεπτές συμβουλές !! τελικά πήραμε της απόφαση να κάνουμε το εξής : "εμφοσο" δεν την κρατάει πια τίποτα εκεί, σα έρσι να ζήσει κοντά μου εδώ στο βέλγιο. αλλα, σα πηγαίνουμε τουλάχιστον 15 μέρες χάσε τρις μήνες στην elleda για διακοπές. πιστεύω ότι είναι ένα καλο timing για να σπάει η nostalgia της (εάν έχει)και να relaxairnoume λίγο. και ένα άλλο καλο πόντο, σα είναι πιο κοντά εδώ για να μπορεί να δει την μαμά της pou zei μονο 500 km απόσταση apo do, δηλαδή 3 ώρες και κάτι και πάλι καλά που έχω το αμάξι της εταιρίας laughing out loud καλή νύχτα σας παιδί
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 εκει γεννηθηκες κ δεν γραφεις ελληνικα αλλα παρ ολα αυτα, τα διαβαζεις? ετων?δηλ.τι κανεις εκει programmer,δικτυας,sequrity στα δυκτια? κ δεν εχεις κανενα πτυχιο πανεπιστημιου/π πηγες σχολειο εδω η εκει? σε οτι απο τα παραπανω αν θες απαντας... αν κ μ κανουν εντυπωση ολα οσα γραφεις...να σ πω γνωμη μας λες η μητερα σ εχει διαμερσματα π νοικιαζει στις 2 περιοχες π ειπες,οποτε σιγουρα δεν θα σαι φτωχος μεταναστης παιρνεις 2χιλ εκει χωρις δικο σ σπιτι?οποτε κανα χιλιαρικο παει νοικι κτλ... ακριβως τα ιδια θα χεις κ εδω ενα σπιτι δικο σ κανα 500ε για εξοδα το πολυ εφοσον εχεις σπιτι κ οτι βγαζεις αν εισαι καλος οπως τα λες ενα 1500ε θα στο διναν ολοι κ θα χεις αλλα 1000ε για χαλασμα.. κ αν εχεις εσοδα απο κανα νοικι ακομη πιο ευκολα.... κ τελος σ πε το αφεντικο σ οτι θα σ δινει αδεια καθε 3 μηνες 15 μερες????
Yabadabado Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Hi καγέ, ναι "γενισικα" στο βέλγιο. μπορώ να γράψω ελληνικά αλλα με πολλά λάθη και βαριέμαι να αλλάζω το πληκτρολόγιο GR>BE. είμαι 37 ετών. δουλεύω έως engineer και συντηρούμε το δίκτυο και τα computer τις εταιρίας.3000 computer εδώ στο βέλγιο και αλλα 64000 στον κόσμο μέσο το Tivoli remote system. βασικά έχω πτυχίο λογιστής από την καλύτερη "εκονιμικι" σχολη στο βέλγιο. σωστά τα διαμερίσματα είναι "νικιαζμενα" "εμφοσο" δούμε όλοι εδώ στο βέλγιο. i got 2 sisters too.... το να έχει η μάνα σου διαμερίσματα δεν πάει να πει ότι είσαι πλούσιος! ζούμε καλά, αυτό ναι αλλα όχι με μεγάλα extra. εδώ στο βέλγιο δεν έχω νίκειο. το σπίτι είναι εντελώς ξεπληρωμένο! αλλα όπως το υπa, σα μείνω εδώ και σα έρσι εκείνη εδώ. σα πηγαίνουμε διακοπές ελλάδα. ναι 15 μέρες είναι 10 εργαζόμενες μέρες δηλαδή 40 σε ένα χρόνο. sthn εταιρία που δουλεύω δικαιούμαι 28 μέρες και y υπόλοιπες 12 μέρες σα είναι απλήρωτες αλλα δεν με piραζή κασόλου και sinferei τον αφεντικό μας lol o skopos mou enai na gino "System admin-security officer" kali sou mera Kage adonis
Typhoon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγώ νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση, ουδείς πέθανε επειδή μετανάστευσε...κουτσά στραβά όλοι την παλεύουν!
Yabadabado Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 31 years old Pablo. Typhoon : δεν κατάλαβα
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τα πράγματα ΔΕΝ είναι τόσο χειρότερα. Τα έξοδά σου θα είναι μικρότερα εδώ και η ποιότητα ζωής καλύτερη. Όσοι έχουν ζήσει εξωτερικό πάνω από 1 μήνα μπορούν μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν αυτό. Εγώ λέω στείλε κάποια CVs εδώ στην Ελλάδα να δεις τι γίνεται και τι μπορείς να κάνεις. Η πείρα σου στο εξωτερικό σε μεγάλη εταιρεία μετράει στην Ελλάδα παραπάνω από το πτυχίο.
Steven Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τα έξοδά σου θα είναι μικρότερα εδώ και η ποιότητα ζωής καλύτερη. Όσοι έχουν ζήσει εξωτερικό πάνω από 1 μήνα μπορούν μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν αυτό. Τίποτα από τα 2 δεν ισχύει....
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τίποτα από τα 2 δεν ισχύει.... Εντάξει, τα πάντα είναι το κυκλοφοριακό και η ακρίβεια που μας προβάλει η τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.