Yabadabado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 καλημέρα σας, ανοίγω αυτό το topic επειδή σα "εισελα" πολύ να "ερσο" να δουλέψω στην ελλάδα. "βαρεσικα" την βροχή εδώ πέρα στο βέλγιο laughing out loud και παρόλο αυτό, μπορεί να βρήκα την αγάπη μου στην ελλάδα... δυστυχώς, δεν έχω ιδέα με το τη γίνετε εκεί στην ελλάδα στον τομέα IT. υπάρχει κασόλου "διτισει" ? ποσο μπορεί να είναι το μεροκάματο ? για να σας δώσω μια ιδέα, δουλεύω εδώ έως IT engineer σε μια μεγάλη εταιρία αντίπαλοι της SHELL και περνώ 2000 euro συν ένα αμάξι με κάρτα βενζίνας και τάλιρα. φυσικά, δεν πιστεύω στην ελλάδα να είναι τόσα ψιλά τα μεροκάματα αλλα σα "εισελα" μια ιδέα ποσο σα μπορεί να είναι. δεν έχω diploma διότι τα έμαθα όλα μονος μου και άρχισα πρώτα με hardware, software. μετά ρίχτηκα επάνω στο hacking για 5 χρονια και "βαρεσικα" διότι πέρναγα 16 ώρες την ημερα μέσα στα δίχτυα. exo mia MCDST (microsoft certification desktop support technician). και θέλω τώρα να κάνω το MCSE αλλα ας μην το υπολογίσουμε αυτό προσωρινά. σας ευχάριστο παρα πολύ για της πληροφορίες σας και αν έχετε κανένα website σαν το http://www.kariera.gr αλλα που και να λέει το μεροκάματο(μιστός), σα με "αφχαριστουσε" πολύ καλή σας μέρα αντόνης
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Που λες φίλε Αντώνη, καταλαβαίνω πως είσαι στο Βέλγιο και ενδέχεται να μην παίζουν Ελληνικά -και ακριβώς επειδή το καταλαβαίνω έκατσα κ έκανα την μετατροπή- αλλά στο ΜπλαΜπλα απαγορεύονται τα greeklish. Οπότε, από δω και πέρα, κάνε μια μετατροπή με αυτό εδώ πριν τα ποστάρεις.
Harkon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 πες στην αγάπη σου να "έρσει" Βέλγιο. μην κάνεις το λάθος να έρθεις εδώ (προσωπική άποψη μη βαράτε) η καλύτερη κατ εμέ λύση να μείνεις εκεί να μαζέψεις κανά φράγκο και να χτίσεις ένα εξοχικό στο "Ελλάντα" οπου να έρχεσαι τα καλοκαίρια
IOSTEFO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Να κατσης στο αυγα σου,εκτος και αν εχεις ορεξη για περιπετια, θα αφισεις τα ηψηλα στανταρτς του βελγιου και θα πας στα χαμηλα? εγω μονο που βλεπω ειδισης στα κ_λ_ καναλια ανχονομαι.
Yabadabado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 lucifer : σε ευχάριστο παρα πολύ για αυτό το καταπληχτικό link για το greeklish!! ηαρκον", "ιοστεφο" : το σκέφτηκα και αυτό αλλα δεν σέλο να την πιέσω να έρσι εδώ διότι σα "σελεισι" να φύγει τρέχοντας. η ελλάδα έχει τον ήλιο, την σαλάσα, τον frappé της, της ταβέρνες και ότι καταπληκτικό έχετε. mo πρότεινε να "ερσο" να την πάρο απo εκεί αλλα δεν σέλισα. ζει 40 χιλιόμετρα από το εξοχικό μας στο λαγονήσι και εάν σέλο, μπορώ να παο να ζήσω σε ένα από τα διαμερίσματα της μάνας μου στο παλιό φάληρο η στην καλλιθέα αλλα δεν mαρέσουνε y πολλές. το μονο που μου λείπει τώρα είναι μια δουλειά στην ελλάδα και για να είμαι ειλικρινής, δεν πειράζει εάν δεν έχω πια τα "luxe" μου. σας ευχάριστο για της απαντήσεις και εάν έχετε link για websites με αγγελίες δουλειά pour γραφει το μεροκάματο, σα με ευχαριστούσε πολύ. thank you adonis
bill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 καλημέρα σας, ανοίγω αυτό το topic επειδή σα "εισελα" πολύ να "ερσο" να δουλέψω στην ελλάδα. "βαρεσικα" την βροχή εδώ πέρα στο βέλγιο laughing out loud και παρόλο αυτό, μπορεί να βρήκα την αγάπη μου στην ελλάδα... δυστυχώς, δεν έχω ιδέα με το τη γίνετε εκεί στην ελλάδα στον τομέα IT. υπάρχει κασόλου "διτισει" ? ποσο μπορεί να είναι το μεροκάματο ? για να σας δώσω μια ιδέα, δουλεύω εδώ έως IT engineer σε μια μεγάλη εταιρία αντίπαλοι της SHELL και περνώ 2000 euro συν ένα αμάξι με κάρτα βενζίνας και τάλιρα. φυσικά, δεν πιστεύω στην ελλάδα να είναι τόσα ψιλά τα μεροκάματα αλλα σα "εισελα" μια ιδέα ποσο σα μπορεί να είναι. δεν έχω diploma διότι τα έμαθα όλα μονος μου και άρχισα πρώτα με hardware, software. μετά ρίχτηκα επάνω στο hacking για 5 χρονια και "βαρεσικα" διότι πέρναγα 16 ώρες την ημερα μέσα στα δίχτυα. exo mia MCDST (microsoft certification desktop support technician). και θέλω τώρα να κάνω το MCSE αλλα ας μην το υπολογίσουμε αυτό προσωρινά. σας ευχάριστο παρα πολύ για της πληροφορίες σας και αν έχετε κανένα website σαν το http://www.kariera.gr αλλα που και να λέει το μεροκάματο(μιστός), σα με "αφχαριστουσε" πολύ καλή σας μέρα αντόνης Παραπάνω απο 1000? δεν νομίζω να πάρεις όπου και να πας εδώ στην Ελλάδα. Και σιγά μη σου δώσουν αυτοκίνητο. Αντε κανα κινητό τηλέφωνο και καμιά δωρεάν σύνδεση στο ιντερνετ. Καλά είσαι εκει , εκτός και αν δεν σε νοιάζουν τόσο τα χρήματα. Θέλει προσοχή για τέτοια απόφαση. Ελα για κανένα μπάνιο πρώτα , να μάθεις κιόλας τί γίνεται και μετά ξαναπάς πίσω
Yabadabado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 hi Bill 1000 μονο ? ok τα χρήματα δεν με νοιάζουνε και τόσο πολύ αλλα πίστευα τουλάχιστον 1500 χωρίς αμάξι αρκεί να τρώω καλά και να νιώσω καλά σπίτι μου. τι ζήτηση υπάρχει εκεί ? στον τομέα "IT security", πληρώνουνε και εκεί 1000 μονο ? efxaristo bill kai kali sou, sas, mera
Yabadabado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 "ελπιδο" τουλάχιστον 1000 evro κασσάρα !? και πάνω από αυτό μπορώ και να δουλεύω μετά από της ώρες μου σαν και εδώ (black money) για να φτιάχνω και να diorsono pc!
lary7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αν μπορείς πανε στην εταιρια που δουλευεις και ρώτα εκει αμα χρειάζονται ατομα στην Ελλαδα. Ακομα καλύτερα πανε στην Shell , σίγουρα αυτη η εταιρια εχει παρουσια στην Ελλαδα. Εναλλακτικα στείλε bio σε εταιρίες πολυεθνικες που βρίσκονται εδω, αυτές θα εκτιμήσουν καλύτερα τα προσόντα σου και την προυπηρεσια σου. Αμα εχεις σπίτι να μείνεις χωρίς ενοικιο τότε δοκίμασε το και αμα δεν σου κατσει γυρνάς παλι πίσω.
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς φίλε μου αν δεν έχεις πτυχίο πανεπιστημίου στην αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 900? καθαρά. Μετά βέβαια αναλόγως την αξία σου και την ικανότητα να μανατζάρεις τον εαυτό σου ανεβαίνεις ανάλογα.
Harkon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 yabadabadoooo (the flintstones) δεν ειναι θεμα lux και χρημάτων ΜΟΝΟ. είναι θέμα οργάνωσης, σαπίλας του συστήματος (οχι πως δεν υπάρχει αλλού αλλά αμφιβάλλω αν μας κοντράρουν στο μέγεθος) και άλλων πολλών σίγουρα ο ήλιος και η θάλασσα μετράνε και πολύ μάλιστα... έχεις ζήσει ποτέ εδώ; καλή η ιδέα παραπάνω έλα για κανά μήνα αν μπορεις μεσα στο καλοκαίρι να πάρεις μια γεύση και να μιλήσεις με κανά "ντόπιο" και το ξαναβλέπεις
dimitris74 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς φίλε μου αν δεν έχεις πτυχίο πανεπιστημίου στην αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 900? καθαρά. Μετά βέβαια αναλόγως την αξία σου και την ικανότητα να μανατζάρεις τον εαυτό σου ανεβαίνεις ανάλογα. και πολλά λές. κανα 700αρι και αν καταφέρει να πάρει για αρχή και άν μετα ειναι καλός θα ανέβει ο μισθός.
Yabadabado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 ναι lary, τώρα είμαι επάνω στο kariera.gr και σα στείλω mails για περιέργεια. το φανταζόμουνα αυτό johnny να σου πω, δεν φοβάμαι να αρχίσω χαμηλά αλλα αρκεί να δούνε της ψιλές ικανότητες μου και να με ανεβάσουνε γρήγορα. εδώ, μετά από 3 μήνες με ανεβάσανε και όλας στο level 3 eno y alli parameinane "second level" meta apo 4 kai 10 xronia. σωστά "ηαρκον". "προσπασεισα" να ζήσω εδώ το 1997 και έφυγα μετά από 7 μήνες διότι δεν υπήρχε τεχνολογία και σύστημα γερο σαν δρόμους, νοσοκομεία, και τάλιρα. πιστεύω τώρα να αλλάξανε κάπου τα πράγματα. irsa εδώ 10 μέρες τον περασμένο ιούνιο αλλα μονο για διακοπές. και είχανε κάπου αλλάξει τα prgmata αλλα και η ζωή έγινε τρομερά ακριβή, σαν και εδώ!!! την τελευταία μέρα γnορισα την κοπέλα και μιλάμε τώρα μέσο msn κασέ μέρα και είναι η καημένη με 56K. της πρότεινα να της πληρώσω adsl αλλα δεν σέλεϊ.. έρχομαι πάλι σεπτέμβριος για 15 μέρες. και μετά σκέφτομαι να κατεβαίνω κασέ σαββατοκύριακο για να ερευνήσω για δουλειά sas efxaristo pali andonis edit : arf mhn me fobizeis dimitri
Panahs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Yabadabado, να έρθεις! Αλλά να πεις στους βέλγους να κρατήσουν τη δουλειά... για μένα!!! Βέλγιο έρχομαι γιαμπανταμπαντουυυυυυυυυυυυυυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.