Προς το περιεχόμενο

Esata Εξωτερικός HD σε P5B-Deluxe ??

BiSoNaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να παω να πάρω έναν Esata . Κάποιος που έχει δοκιμάσει esata σε Αsus P5b Deluxe , να μου πεί ποιον σκληρό έχει δοκιμάσει , και αν παιζει καλά , η έχει τιποτα προβήματάκια ιδιαίτερα με το Hot Swap , και την αναγνώριση του Σκληρού απο το σύστημα .Επειδή λέγονται διάφορα , θα ήθελα πολύ να ακούσω Κάποιον που έχει δουλέψει το esata σε p5b deluxe.

Τhanx...

Δημοσ.
to hot swap tha ginei bebea efoson kaneis safe remove ton disko.

Μπορείς και αλλιώς, αρκεί να έχεις επιλέξει το Optimize for Safe Removal @ Disk Properties.

@Bisonass...πρέπει να βάλεις το Mode του JMicron controller σε AHCI για να δουλεύει το HotSwap, κλπ ( από μαμάς στο BIOS είναι σε IDE Mode, όπου δεν υποστηρίζονται οι λειτουργίες Hot Swap, Hot Plug, SATA II, NCQ, TCQ )

Δημοσ.

Ο Ich Controler έιναι σε Raid mode. o J Micron δεν θυμάμαι αλλα δεν δεν έχω κάτι πάνω του . Μόνο ο esata θα μπεί πάνω του. Οταν μπεί. Δεν με πειράζει και να τον έχω always ON τον esata, αρκεί κάποιος να μου πει οτι ο Esata ston Jmicron παιζει χωρίς προβληματα.

Εχω την εντύπωση οτι για να παίξει σε ACHI τωρα ο jmicron θέλει reformat F6 additional drivers κτλ . Δεν γυρνάει έτσι απλά σε Achi ο jmicron. Αν αυτό ισχυει , να το βράσω το hot Swap. Με τον Jmicron σε IDE και έναν esata external , Οποτε τον χρειάζομαι να τον συνδέω πριν Βοοταρω , Θα έχω προβήμα στο P5B deluxe. Tα θεωρήτικά ΟΧΙ den θα έχεις προβλήμα δεν μου αρκούν , καποιος που το εφαρμόζει να μου πει. Θεωρήτικα το ξέρω οτι δεν έχω πρόβλημα. Τα πρακτικά με εδνιαφέρουν !! :-)

Δημοσ.
Ο Ich Controler έιναι σε Raid mode. o J Micron δεν θυμάμαι αλλα δεν δεν έχω κάτι πάνω του . Μόνο ο esata θα μπεί πάνω του. Οταν μπεί. Δεν με πειράζει και να τον έχω always ON τον esata, αρκεί κάποιος να μου πει οτι ο Esata ston Jmicron παιζει χωρίς προβληματα.

Εχω την εντύπωση οτι για να παίξει σε ACHI τωρα ο jmicron θέλει reformat F6 additional drivers κτλ . Δεν γυρνάει έτσι απλά σε Achi ο jmicron. Αν αυτό ισχυει , να το βράσω το hot Swap. Με τον Jmicron σε IDE και έναν esata external , Οποτε τον χρειάζομαι να τον συνδέω πριν Βοοταρω , Θα έχω προβήμα στο P5B deluxe. Tα θεωρήτικά ΟΧΙ den θα έχεις προβλήμα δεν μου αρκούν , καποιος που το εφαρμόζει να μου πει. Θεωρήτικα το ξέρω οτι δεν έχω πρόβλημα. Τα πρακτικά με εδνιαφέρουν !! :-)

Μια χαρά παίζουν οι eSata στον JMicron.

Και όχι, εφόσον δεν έχεις κάνει setup τα Windows σε δίσκο που έχεις πάνω στον JMicron δεν χρειάζεται re-format.

Απλά uninstall τους JMicron drivers, ρύθμιση του JMicron σε AHCI, και εγκατάσταση των drivers again και είσαι ready to bounce :P

Υ.Γ. Είναι απαραίτητο να σου πω ότι το χρησιμοποιώ εγω ? Σου φάνηκε τίποτα από όσα είπα θεωρητικό ή με ύφος του "λογικά έτσι θα είναι" ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...