vasilis-kristin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ενταξει μωρε και σεις κλαιγοσατε αμεσως ....τι γκρινιαζετε συνεχως?εμεις εχουμε ηλιο και θαλασσα και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.... μόνο αυτό έχουμε μου φαίνεται
thanos_kar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ενταξει μωρε και σεις κλαιγοσατε αμεσως ....τι γκρινιαζετε συνεχως?εμεις εχουμε ηλιο και θαλασσα και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.... o kathe topos me ta kala tou, i souidia exei tis pio treles taxitites sti voreia Europi kati pou edo to kseroun oloi, prosopika apo ollandia exo 12mbit/1mbit + voip me free kati polla minutes entos europis (zone I) 25 euro ola mazi. otan katevazo apo kanena souido i dsl trexei gamio, patao ta 1,4mb/s true download speed!!!! Aaa, kai i zoi edo einai pamfthini se sikgrisi me Ellada... kai oi misthoi poli kaliteroi apo oti stin Ellada...
thanos_kar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 kai exo kai klain-main etairia, iparxoun poli kaliteres prosfores edo, alla parapano de xreiazomai, ta 25 eura edo oute pou ta skeftesai, apo oti ksero mou kanoun anavathmisi dorean kathe xrono, noemvrio einai na skasei kanena 24mbit sta idia lefta... etsi egine kai persi dorean diplasiasmos
DungeonaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ενταξει μωρε και σεις κλαιγοσατε αμεσως ....τι γκρινιαζετε συνεχως?εμεις εχουμε ηλιο και θαλασσα και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.... mexri na mpei kana kapelo kai ekei einai kai meta tha se pw egw ...
geovard Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Σας έπιασε πάλι(όχι όλους) ο κομπλεξισμός με τούς Ευρωπαίους καί μάλιστα τούς Σουηδούς.Πριν από πολλά χρόνια η Ελλάδα ήταν ουραγός όντως σε όλα τα επίπεδα.Η διαφορά έχει καλυφθεί γιά να μην πω υπερκαλυφθεί.Καί δεν μιλώ εγώ γιά Ίντερνετ καί άλλα τέτοια.Μιλώ γιά τη διεθνή θέση των χωρών.Κράτη πλέον σαν τη Σουηδία τα έχουμε στο τσεπάκι καί το ξέρουν. Λίγο πιό σπαστικά οργανωμένοι είναι αυτοί αλλά σε τελική ανάλυση εμείς είμαστε χαλαρααά καί όπου πάει.Βλέπεις, ο ένας πάει κάμποσο καιρό στη...Μαδαγασκάρη , έρχεται καί λέει να δείτε ρε πούστη πόσο ωραία ζούν εκεί.Πάει στο Μπανγκλαντές λέει ότι έχει ωραία δάση.Εμ βέβαια αφού μες στο νερό ζούνε οι δυστυχείς!! Τέλος πάντων είμαστε η πιό ευτυχισμένα δυστυχής χώρα τού κόσμου.
vasilis-kristin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σας έπιασε πάλι(όχι όλους) ο κομπλεξισμός με τούς Ευρωπαίους καί μάλιστα τούς Σουηδούς.Πριν από πολλά χρόνια η Ελλάδα ήταν ουραγός όντως σε όλα τα επίπεδα.Η διαφορά έχει καλυφθεί γιά να μην πω υπερκαλυφθεί.Καί δεν μιλώ εγώ γιά Ίντερνετ καί άλλα τέτοια.Μιλώ γιά τη διεθνή θέση των χωρών.Κράτη πλέον σαν τη Σουηδία τα έχουμε στο τσεπάκι καί το ξέρουν.Λίγο πιό σπαστικά οργανωμένοι είναι αυτοί αλλά σε τελική ανάλυση εμείς είμαστε χαλαρααά καί όπου πάει.Βλέπεις, ο ένας πάει κάμποσο καιρό στη...Μαδαγασκάρη , έρχεται καί λέει να δείτε ρε πούστη πόσο ωραία ζούν εκεί.Πάει στο Μπανγκλαντές λέει ότι έχει ωραία δάση.Εμ βέβαια αφού μες στο νερό ζούνε οι δυστυχείς!! Τέλος πάντων είμαστε η πιό ευτυχισμένα δυστυχής χώρα τού κόσμου. Κομπλεξισμός είναι ?να πας σε μια δημόσια υπηρεσία και να σε εξυπηρετούνε αμέσως, και με χαμόγελο ? το σύστημα υγείας ,παιδείας ,βιοτικό επίπεδο, και γενικά σε όλα είμαστε η μέρα με τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ , αν δεν έχεις προσωπικές εμπειρίες φίλε μην μιλάς , καλά το είπε κάποιος πιο πάνω, εδώ μόνο ήλιο θάλασσα, και πολλούς κλέφτες έχουμε, τίποτα άλλο , έμενα στην Νορβηγία και έφυγα γιατί με έπιασε η νοσταλγία για την Ελλάδα μας .τώρα χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο , αλλά καλύτερα να τελειώσει εδώ το θέμα ,
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 μόνο ήλιο και θάλασσα έχουμε, γιατί απο δάση δεν μας έμεινε τίποτα πλέον.... (μα είμαι εντελώς offtopic λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε....)
bablyk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Για να απαντηθούν πολλά ερωτήματα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στη eurostat και να βάλετε δίπλα-δίπλα τους αριθμούς για Ελλάδα - Σουηδία (ή/και άλλη χώρα) ...
harrysvr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Κομπλεξισμός είναι ?να πας σε μια δημόσια υπηρεσία και να σε εξυπηρετούνε αμέσως, και με χαμόγελο ? το σύστημα υγείας ,παιδείας ,βιοτικό επίπεδο, και γενικά σε όλα είμαστε η μέρα με τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ , αν δεν έχεις προσωπικές εμπειρίες φίλε μην μιλάς , καλά το είπε κάποιος πιο πάνω, εδώ μόνο ήλιο θάλασσα, και πολλούς κλέφτες έχουμε, τίποτα άλλο , έμενα στην Νορβηγία και έφυγα γιατί με έπιασε η νοσταλγία για την Ελλάδα μας .τώρα χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο , αλλά καλύτερα να τελειώσει εδώ το θέμα , Τη ρομποτική ζωή τους, το ρουφιανιλίκι δε βλέπω να τα αναφέρει κανείς(έχω ζήσει DK, και πήγα και Νορβηγία και Σουηδία...), ας μη λέμε μόνο τα καλά...
IOSTEFO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι εχουνε το Jag älskar dig. Το θεμα δεν ειναι οι Σουηδοι οι Δανεζοι η οι Νορβηγοι, Το θεμα ειναι οχι μονο για τους λιγους αλλα για ολους ενα πολυ καλο βιοτικο επιπεδο, μιλαμαι για τα σηστιματα τους, βαιβεος οι φτιγμενοι στην Ελλαδα δεν μπορουν να το καταλαβουν, οι δεν φελουν να το καταλαβουν.
zedone Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Φυσιολογικό δέν είναι μία τεχνολογία που αναπτύσεται εκεί να είναι και φθηνότερη;Εγώ αυτό έχω κρατήσει απο τα μέρη που πήγα,οτι στα προϊόντα που παράγουν οι τίμές είναι στη χειρότερη περίπτωση λογικές.
geovard Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 έμενα στην Νορβηγία και έφυγα γιατί με έπιασε η νοσταλγία για την Ελλάδα μας . Αυτό τι σημαίνει.Γιατί νοσταλγείς μιά 'οπισθοδρομική' χώρα?Μόνο απλά επειδή είσαι Έλληνας?Δεν νομίζω. Λέτε ότι μόνο θάλλασα προσφέρουμε.Μα εσείς οι ίδιοι σίγουρα θα είπατε κάποια στιγμή στούς ξένους φίλους σας το γνωστό ότι όταν εμείς δημιουργούσαμε πολιτισμό εσείς είσαστε πάνω στα δέντρα σαν την τσίτα. Η κουβέντα ξεκίνησε γιά το γρήγορο Ιντερνετ στη Σουηδία.Καί αυτό γιατί είμαστε στο Ινσόμνια πού είναι ιστοχώρος κύρια τεχνολογίας. Αν βρισκόμασταν σε ένα site γιά ποιητές τότε θα λέγαμε γιά κορυφές Ελύτη Σεφέρη κ.λ.π. Αν λοιπόν το μόνο μέλημα κάποιου είναι η τεχνολογία τότε ναί οι Σουηδοί είναι μπροστά σαν πιό οργανωμένοι καί σπαστικά εργατικοί.Εγώ θέλω να ψάξεις βαθειά μέσα σου καί να μού αιτιολογήσεις γιατί ακριβώς σε έπιασε η νοσταλγία όταν όπως λες ζούσες στον παράδεισο εν συγκρίσει με την Ελλάδα?Ξέρω θα μού πείς οι φίλοι οι γονείς κ.λ.π.Ναί αλλά αυτούς έρχεσαι τούς βλέπεις κατά καιρούς καί μετά πάλι πίσω στην χώρα πού θα ζείς ιδανικά κατά την γνώμη σου. Μας έχουν βάλει στο λούκι οι εταιρείες καί σαν καλοί καταναλωτές όλα σήμερα κρίνονται από το πόσο γρήγορα καταναλώνουμε. Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσουμε πόσο 'ευτυχισμένοι' νοιώθουμε μέσα στην καταναλωτική μας παραζάλη. Αληθεια....εχουνε κι αυτοι "Je t'aime" ???? Οι Σουηδοί παρακαλούν την Παπαρίζου να τραγουδήσει γι' αυτούς στη Εurovision.Λέτε να ζητήσουν καί τον Κάτμαν?
vasilis-kristin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Φίλε geovard είπαμε η κουβέντα να σταματήσει εδώ , γιατί άκρη δεν βγάζουμε , νοστάλγησα και γύρισα πίσω γιατί ήμουνα ( μάλλον στην ηλικία σου )τότε , όσο για το ότι όταν εμείς δημιουργούσαμε πολιτισμό εσείς είσαστε πάνω στα δέντρα σαν την τσίτα , δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο , αλλά ξεχάσαμε να κρατήσουμε έστω και μια λάμπα για μας ,και ελπίζω να μην διαφωνείς ότι όπου και να πας ,ότι και να κάνης υπάρχει βρωμιά και δυσωδία , όταν φτάσεις τα 50 που είμαι εγώ και έχεις δυο παιδιά να αποκαταστήσεις , τότε έλα να μου πεις για σύγκριση Ελλάδας με Σκανδιναβία ,αν θέλεις παραπάνω λεπτομέρειες για την ζωή εκεί ,και για να μην κουράζουμε το topic στείλε μου pm για να σου πω πως ζούνε οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.