Προς το περιεχόμενο

internet στη Σουηδία

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κανείς εμπειρία για το τι παίζει στη Σουηδία?

τι γραμμές έχουν και τι ταχύτητες μπορούν και πιάνουν?

άκουσα κάτι αστρονομικά νούμερα της τάξεις των 10 megabyte / sec για download.

έκανα μια αναζήτηση και είδα providers (πχ telia) να δίνουν broadband 2 mgbit.

τελικά με τι παίζουν εκεί? adsl2+ ? κάτι άλλο άγνωστο σε μας?

Δημοσ.

Φιλαράκι μου, ο οποίος μένει εκεί (κατά σύμπτωση σήμερα ήρθε Ελλάδα για δικαπές - άσχετο) στο παλιό του το σπίτι πλήρωνε 40? για σύνδεση 24/1 Mb (ADSL2) όταν εγώ στην Ελλάδα πλήρωνα με προσφορά 25? για 384/128 Kb σύν τα πάγια του Π-ΟΤΕ 18? περίπου το μήνα.

Τώρα στο καινούργιο, με τα ίδια λεφτά (ίσως κάτι παραπάνω αν κάνω λάθος) έχει γραμμή 100/10 Mb γιατί στην περιοχή του έχουν δύκτιο οπτικών ινών (προεγκατεστημένο στην κατασκευή του σπιτιού).

Για ποιό σίγουρα όμως θα τον ρωτήσω αύριο και θα ποστάρω ακριβώς τις τιμές και παροχέα.

Δεν είναι μόνο αυτό, για κινητή τηλεφωνία πληρώνει 50? το μήνα για να έχει απεριόριστες κλήσεις και sms χωρίς περιορισμούς και του στείλαν στο σπίτι και καινούργια συσκευή δώρο (sony ericsson k610i)

Δημοσ.

Στην Ελλαδα μπορεις με 40/μηνα να εχεις adsl στα 24mbps+απεριοριστα αστικα & υπεραστικα τηλεφωνα(4net).

Yπαρχει αραγε κατι παρομοιο ή καλυτερο στην Ευρωπη?

Δημοσ.
yep, και φθηνότερα μάλιστα

Ποιες ειναι αυτες οι χωρες?

Βεβαια στις αλλες χωρες εχει αλλη αξια το χρημα, στην Ελλαδα ως γνωστο ολα τα προϊοντα πωλουνται ακριβοτερα απο οποιαδηποτε αλλη χωρα(η χωρα των κοροϊδων:evil:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά η τιμή είναι 32? το μήνα για σύνδεση 100/10 Mbps και στεθερό τηλέφωνο overIP από τον ίδιο παροχέα με κάποια χρέωση.

Στην Ελλαδα μπορεις με 40/μηνα να εχεις adsl στα 24mbps+απεριοριστα αστικα & υπεραστικα τηλεφωνα(4net).

Yπαρχει αραγε κατι παρομοιο ή καλυτερο στην Ευρωπη?

Μόλις γυρίσει Σουηδία, λόγω ομαδικής σύνδεσης, η τιμή θα πάει στα 26? το μήνα για σύνδεση 100/10 Mbps και δωρεάν αστικές και υπεραστικές.

Τον παροχέα μου τον είπε αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα.

(Τα σουηδικά μου δεν είναι και τόσο καλά:lol:)

Όσο για το κινητό είναι 50 ή 55 ? το μήνα για απεριόριστα τηλεγωνήματα (σταθερά και κινητά εντός Σουηδίας) απεριόριστα μηνήματα, MMS και videoκλήσεις. Και άλλα 3? το μήνα γαι να έχει και MSN στο τηλέφωνο.

Υ.Γ. Το πρόβλημα πάντος με τις ονομαστικές και πραγματικές ταχυτητές υπάρχει και εκεί γιατί από ότι μου λέει σε διάφορα τέστ που έχει κάνει δεν έχει πιάσει πάνω από 60-70 Mbps

Δημοσ.

Εντάξει μην τρελένεστε. Παντε να δείτε στην σουηδία πως είναι η ζωή. Αναλογικά τα έξοδα σου παραμένουν τα ίδια. Απλα είναι φτηνό το ιντερνετ. Η ζωή είναι πανάκριβη εκεί σε άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Να συγκρίνεται παιδιά και άλλα πράγματα όταν συγκρίνεται 2 χώρες... Επίπεδο ζωής, κατά κεφαλήν εισόδημα, φόρους... Μιλάμε για τρελή φορολογία εκεί πάνω!

Δημοσ.
Να συγκρίνεται παιδιά και άλλα πράγματα όταν συγκρίνεται 2 χώρες... Επίπεδο ζωής, κατά κεφαλήν εισόδημα, φόρους... Μιλάμε για τρελή φορολογία εκεί πάνω!

Φίλε για να φτάσουμε εδώ το επίπεδο ζωής και την σοβαρότητα σε ότι κάνουν , θα περάσουνε τουλάχιστον 50 χρόνια ,Νομίζω ξέφυγε το θέμα ,αλλά τουλάχιστον όπου και να πας, σε όποια υπηρεσία, σε όποιο μαγαζί, ότι και να θέλεις να κάνεις ,σε παίρνουν στα σοβαρά, και προπάντων ανθρώπινα ,

Εδώ προσπαθούμε να γδάρουμε ο ένας τον άλλο

Δημοσ.
Φίλε για να φτάσουμε εδώ το επίπεδο ζωής και την σοβαρότητα σε ότι κάνουν , θα περάσουνε τουλάχιστον 50 χρόνια ,Νομίζω ξέφυγε το θέμα ,αλλά τουλάχιστον όπου και να πας, σε όποια υπηρεσία, σε όποιο μαγαζί, ότι και να θέλεις να κάνεις ,σε παίρνουν στα σοβαρά, και προπάντων ανθρώπινα ,

Εδώ προσπαθούμε να γδάρουμε ο ένας τον άλλο

Και ποτε δεν προκιτενα τους φτασουμαι, με την ταχυτητα που τρεχουν

αυτη παντα εμεις θα ειμασται η ουρα, εχω κανη 5χρονια Σουηδια και ξερω.

Δημοσ.
Και ποτε δεν προκιτενα τους φτασουμαι, με την ταχυτητα που τρεχουν

αυτη παντα εμεις θα ειμασται η ουρα, εχω κανη 5χρονια Σουηδια και ξερω.

ενταξει μωρε και σεις κλαιγοσατε αμεσως ....τι γκρινιαζετε συνεχως?

εμεις εχουμε ηλιο και θαλασσα και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...