moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ναι,φημιζομαι για την ασχημη συμπεριφορα μου στο ινσομνια.ισως γιατι δε κολωνω να εκφρασω αυτο που η πλειοψηφια σκεφτεται. καλο σου απογευμα. Επισης καλο απογευμα... μπορεις να συνεχισεις να μην κωλονεις να εκφραζεις την πλειοψηφια...αλλα αυτο γινεται και με καλυτερο τροπο... ετσι κι αλλιως δεν σε επιασα απο τον γιακα για να πεις την αποψη σου στο θεμα που εθεσα...
moonsuntrip Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 geia sas kai pali... exw antigrapsei mexri twra 65 cds...poly dyskolo pragma re paidia kai thelei na eisai kata panw...
poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 παρε ενα βιβλιο να διαβαζεις οση ωρα γραφονται... cd ε?καλα,δεν εχεις τον θεο σου...
Pink_Panther Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Afou sou protina na pareis eksoteriko skliro. Kai pio grigora kai pio f8hna 8a teliwnes... Twra me ta CD, anarotiemai se ti 8ikes 8a ta xwreseis ola. Bad choice.
Bspus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ωραίος είσαι κι εσύ! Δηλαδή τα dvds των φίλων δε πα να καταστραφούν έτσι? Αρκεί να κερδίσεις εσύ 5λεπτά απ' το άδειο μούφα δισκάκι! Αντι να τους λεω να φερουν δικα τους dvd η να ανταλλαζουμε δισκους, τα γραφω σε δικα μου φθηνα δισκακια να τα κανουν οτι θελουν. Ναι αμα δεν τους αρεσει ας τα ξαναγραψουν αλλου. Δεν τα δινω σε ασχετους που δεν καταλαβαινουν τη διαφορα ουτε εγγυωμαι οτι θα κρατησουν πολλα χρονια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Οταν δίνεις σε κάποιον ένα cd/dvd,δεν είσαι και υποχρεωμένος να αγωνιάς για την.. μακροημέρευση του μέσου! Ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα data που έχει, είτε τα κατέβασε ο ίδιος είτε του τα έδωσαν,και να τα εξασφαλίζει με back up. Εκτός αν κάνεις δώρο γενεθλίων γραμμένο cd!(γιατί την έχω δει και αυτή την αστειότητα να γίνεται)
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Τόσο υλικό, τι περιέχει; Μήπως είστε εργοδότες Νιγηριανών cd dealers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.