george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ρε συ @moonsuntrip εδώ και ~50 ώρες (από τις 21-07-07 ώρα 1.06) λες ότι βαριέσαι να γράφεις δισκάκια. Ξέρεις πόσα θα είχες γράψει μέχρι τη στιγμή που μιλάμε? Τουλάχιστον 50 ... Για ποιο λόγο λοιπόν συνεχίζεις να μένεις στην σκέψη? Πραγματοποίησέ το επιτέλους... Θα αποτελεί τότε, επίτευγμα - καταξίωση ΚΑΙ για τον εαυτό σου :wink:
doc1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 τουλάχιστον κατέληξες στη λύση των άδειων dvds. Κάτι είναι κι αυτό. Πλάκα-πλάκα διαβάζοντας το thread σου το απόγευμα εκανα backup και data μου σε καμια 20αρια dvds. (και με verification κιόλας!) Αν το είχες αποφασίσει νωρίτερα κι εσύ, θα είχες ολοκληρώσει ήδη ένα μεγάλο τμήμα του backup σου.
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 @doc1000: Τελείως off topic, αλλά αυτός στο avatar σου είναι ο θρυλικός Larry?
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 μην νομιζετε οτι οσο μιλαμε δεν καιω και δισκακια...τουλαχιστον 20 εχω φτιακσει απο χθες...αλλα αυριο αρχιζει παλι δουλεια και μην το ψαχνετε...τρεχω και δεν φθανω...
Meredoth Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ultrium dlt backup tape, θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου
klog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καλα την πισινα την καθαριζω και μονος μου...τα δισκακια ποιος γραφειιι... Blue Ray Πισίνα....η αγαπημένη σου ταινία είναι το απέραντο γαλάζιο και το αυτοκίνητό σου είναι μπλέ.... Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις?Υπάρχουν και άλλα χρώματα....
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 για μενα η συζητηση εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο....κλειδωστε το!
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πράγματι δεν γίνεται να δω άλλα "βαριέμαι"... Ξεκινά η τρίτη Λυκείου, και θα επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία μου... :razz:
polidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Emena pos mou fenete re seis oti o tipos mas doulevei olous psilo gazi? Afiste ton min to zorizete alo to thema. @poscaman sinfono apolita me to proigoumeno post sou. To palikari den exei doulia kai vrike edo na doulepsi emas ligo. Tha tou perasi
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 moonsuntrip βλέποντας αυτό και το threat σου "Ενας Μεγαλος ή Πολλοι Μικροι???" εγώ σου λέω να πάρεις 1ΤΒ ή 1ΤΒ+ (εξωτερικό) να τα περάσεις όοοοοοοοοοοοοοοολα μέσα (backup + συμμάζεμα αρχείων)... από εκεί και πέρα κάνεις ότι θες με το desktop και το laptop (ποστ #2) Συγνώμη αλλά δεν κάθισα να διαβάζω και τα 69 ποστ για να δω άμα κάποιος αναφέρεται σε αυτή τη λύση :oops:
bgeorgalas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Να πω....πούλα το Blue ray από τον laptop στο ebay, βάλε ένα dvd DL καινούργιο επάνω και με τα λεφτά που θα σου περισέψουνε πάρε και 2 εξωτερικούς σκληρούς να κάνεις την δουλειά σου.... συγγνώμη αλλά εδώ που το φτάσατε το θέμα....
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Emena pos mou fenete re seis oti o tipos mas doulevei olous psilo gazi? Afiste ton min to zorizete alo to thema. @poscaman sinfono apolita me to proigoumeno post sou. To palikari den exei doulia kai vrike edo na doulepsi emas ligo. Tha tou perasi den mporw na katalavw gia poio logo ta les auta...pragmatika einai ena gegonos pou me vasanizei kai den einai oti variemaiii...einai oti h douleia pou prepei na ginei einai terastia... mhn antidrate etsi...
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ρε,δε μας παρατας????πολυ το κουρασαμε,ΛΟΥΚΕΤΟ
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ρε,δε μας παρατας????πολυ το κουρασαμε,ΛΟΥΚΕΤΟ den milhsa pote se kanenan etsi...an theleis kleidwse to,an nomizeis oti kati tha katafereis... alla ayth den einai symberifora... και το "ΡΕ" ειναι βαρια κουβεντα για να την λες σε καποιον που δεν γνωριζεις...
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ναι,φημιζομαι για την ασχημη συμπεριφορα μου στο ινσομνια.ισως γιατι δε κολωνω να εκφρασω αυτο που η πλειοψηφια σκεφτεται. καλο σου απογευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.