Apostolishatz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 το κουφο ειναι οτι εχω blu-ray... απλα ειναι λιγο ακριβα τα δισκακια ακομα...δεν νομιζετε? Κοίτα όταν συλλέγεις πρέπει να το πάρεις απόφαση....Θα κάνεις θυσία(χρηματική) για το καλύτερο...Έχεις Blue-Ray που εγώ τουλάχιστον το διαβάζω και μου πέφτουν τα σάλια(όπως και οι περισσότεροι εδώ που δεν έχουν)και μου συζητάς?? Με 24 ευρώ ανά δισκάκι ή 47 αν είναι διπλής στρώσης έχεις 25 ή 50 gb αποθηκευμένα,κάνε τη διαίρεση με 40-50 δισκάκια είσαι κομπλέ...
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ναι αλλα θελω κοντα στα 1200 ευρω σε δισκακια... με τα χρηματα αυτα μπορω να παρω 12 σκληρους....
polidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ναι αλλα θελω κοντα στα 1200 ευρω σε δισκακια... με τα χρηματα αυτα μπορω να παρω 12 σκληρους.... E!!!! pare 12 sklirous re file ti to tiranas alo to thema. To ena se vromaei to alo sou mirizei to alo sou xinizei. Apofasise telika ti thes kai kane backup
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 E!!!! pare 12 sklirous re file ti to tiranas alo to thema.To ena se vromaei to alo sou mirizei to alo sou xinizei. Apofasise telika ti thes kai kane backup μην φορτωνεις βρε φιλε... Τις λυσεις αυτες τις γνωριζα κι εγω(δεν ειμαι μαλ...ς) εδω ρωταω την γνωμη σας για λιγοτερο κοπο...
doc1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ε, νομίζω ότι κάπου έχει δίκιο ο polidis! Απ' τη μια "βαριέμαι" και δε θέλω να ξοδέψω και απ' την άλλη θέλω και την ασφάλειά μου... Δε συμβιβάζονται αυτά φίλε μου... Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ ως έσχατη λύση είναι να βρεις κάποιον που να σου τα γράψει αυτός σε δικα του dvds με αντάλλαγμα να κάνει μια κόπια και για τον εαυτό του! Έτσι ούτε θα κουραστείς, ούτε θα ξοδέψεις! Πώς σου φαίνεται? Καλό?
Apostolishatz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Επειδή σου φάνηκε μεγάλο το κόστος για να τα γράψεις σε blu-ray δισκάκια,το blu-ray που έχεις πόσο το πήρες? Με καμία δύναμη κάτω από 500 ερώ για να μην πω 1000,τώρα σε έπιασε ο πόνος??
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Koίταξε αφού έχει Blue Ray Drive, δεν νομίζω να τον εμποδίζουν τα χρήματα... Είναι απλό, @moonsuntrip πήγαινε πάρε δυο 750άρηδες και πέρασέ τα όλα μέσα, να ξεμπερδεύεις. Με σωστή και συνετή χρήση, αλλά και με την κατάλληλη φροντίδα (ε τί να κάνουμε? Θέλουν και τα PC Components την κατάλληλη προσοχή...) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα :wink: Mην επιδιώκεις ΚΑΙ την πίτα ολόκληρη ΚΑΙ το σκύλο χορτάτο...
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ηταν ενσωματομενο το blu-ray στο laptop μου(sony vaio AR21S)... ενταξει βρε παιδια μην κανετε ετσι...δεν βαριεμαι σας ειπα να αντιγραψω 20-30 δισκακια...εδω χρειαζονται κοντα στα 250
doc1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ενταξει βρε παιδια μην κανετε ετσι. Πώς κάνουμε δηλαδή? Τόσες λύσεις σου είπαμε! Καμία δε σου κάνει? Μόνο τον αράπη που δε σου στείλαμε στο σπίτι να σου τα αντιγράψει!
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μόνο τον αράπη που δε σου στείλαμε στο σπίτι να σου τα αντιγράψει! XAXAXAXAXAXA :mrgreen:, ε ρε γέλια βραδυάτικο... :mrgreen: LOL guyz...
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μακαρι να υπηρχε ενα παιδι, να του εδινα 100 ευρω και να κανει την δουλεια...αλλα που να βρειςςς...
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Και πού το δύσκολο? Βάλε αγγελία στην εφημερίδα, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Θα σου στείλω έναν δικό μου υπηρέτη(μετά τον επερχόμενο καύσωνα όμως,γιατί τον έχω να μου κάνει αέρα)και δεν θα σε χρεώσω και τίποτα. Pool boy για τον καθαρισμό της πισίνας σου έχεις ή να σου στείλω τον δικό μου;
george_o/c Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 XAXAXAXAXA, σταματήστε ρε παιδιά... XAXAXAXA :mrgreen:
moonsuntrip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καλα την πισινα την καθαριζω και μονος μου...τα δισκακια ποιος γραφειιι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.