Lemuria Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αρα την διαδικασια του καψιματος δεν μπορω να την αποφυγω εεε? Αφου εχεις τοσα δεδομενα που δεν τα εχεις δει ποτε και λυπασαι να τα σβησεις τουλαχιστον τραβα κι αγορασε κανενα συστημα μαγνητικης αποθηκευσης οπου τα 200 gb αποθηκευτικος χωρος εχουν κανα 10αρι ευρω και βαλε ολες τις κασσετεσ μεσα σε ενα καλα μαγνητικα θωρακισμνεο συρταρι και φυλα τες!!! Βαλε και ενα λουκετο αλλα μην καταπιεις τα κλειδια!!!
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 το κουφο ειναι οτι εχω blu-ray... απλα ειναι λιγο ακριβα τα δισκακια ακομα...δεν νομιζετε? Οσον αφορα την διαδικασια της μοιρασιας...ενταξει και που να ξερεις ποια αρχεια εχουν παρει οι γνωστοι σου απο σενα?
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εχουμε φτασει σε σημειο να κατεβαζουμε οτι βρουμε και να μην το βλεπουμε ποτε εγω αυτο που κανω ειναι οτι κατεβαζω να το βλεπω αμεσα και μετα να το πεταω οπως και με τα τραγουδια οτι μου αρεσει το κραταω τα αλλα δρομο γιατι να μαζευω αχρηστα πραγματα και να πελαγωνω μετα ? και ετσι εχεις μια συλλογη πχ απο τραγουδια με 100GB την οποια την εχεις και για backup σε 2 δισκους ανετα
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αν εχεις βαλει στοχο ομως να δημιουργησεις μια τεραστια συλλογη, με το να κρατας μονο αυτα που ακους δεν κερδιζεις τιποτα...
Bspus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εγω παλι εκανα το αντιθετο. Ειχα περιπου 120 dvd γιατι τα δεδομενα απο την αρχη εκει τα αποθηκευα και αγοραζα μικρους σχετικα σκληρους. Καποια στιγμη διαπιστωσα οτι τα dvd δεν ειναι ασφαλη. Απο τα 120 (σε διαστημα 3 ετων περιπου) που εγραψα 3 ειχαν καταστραφει τελειως και απο 2 αλλα δεν διαβαζονταν ορισμενα αρχεια. Τα δισκακια που εγραφα δεδομενα δεν ηταν φθηνα. Τα φθηνα τα εχω για να δινω υλικο αλλου οταν μου ζητανε, αλλα κανονικα επωνυμα. Τα πιο πολλα tdk, τα οποια ποτε δεν εγραφα σε μεγαλη ταχυτητα και προσεχα για γρατζουνιες κλπ κλπ. Δεν με νοιαζει πλεον τι λενε για μαγνητικο υλικο κλπ. Οι δισκοι εχουν εμπειρικα αποδειχθει πιο ασφαλεις. Μονο τα αυθεντικα cd/dvd δεν χαλανε και διαβαζονται απο παντου, αλλα αυτα γραφονται με διαφορετικο τροπο απο τα cdr/dvdr. Αγορασα λοιπον εναν 750 seagate και ενα icybox και τα βαζω ολα μεσα. Εφαγα και 2 βδομαδες να κανω την αντιγραφη. Δικιο εχεις που βαριεσαι να γραψεις 195 dvd. Εγω βαριομουν να κανω copy 120 και ειναι πιο γρηγορο Ο δισκος ειναι μονιμως αποσυνδεδεμενος. Μπαινει στην πριζα συνολικα 30-40 λεπτα τη βδομαδα για να γινουν μαζικα οι αντιγραφες. Για να χρησιμοποιησω κατι το γραφω τοπικα και το χρησιμοποιοω αφου κλεισω παλι το δισκο. Με τετοια χρηση θα ζησει πιο πολυ και απο μενα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Όταν είδα τους σκληρούς να καίγονται,τρελάθηκα! Τα αρχεία που κατεβάζουμε είναι η κυβερνοπεριουσία μας,και γι'αυτό πρέπει να την φυλάμε ως κόρη οφθαλμού. Εχουμε καταναλώσει χιλιάδες ώρες για ψάξιμο και κατέβασμα και είναι κρίμα να χάσουμε μερικές δεκάδες ή πολύ περισσότερο,εκατοντάδες γίγα επειδή βαριόμασταν να αφιερώσουμε μερικές ώρες ακόμα, για back up(και)σε dvd.
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αφου οσο σκεφτομαι οτι μπορει να χασω την συλλογη των 900 και πλεον σαουντρακς που εκανα μηνες να τα συγκεντρωσω....κατι με πιανει...
cordobros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εγω παντωσ που εχω αρχεια 4ΤΕΡΑ,εκανα περιπου 6 μηνεσ να τα αντιγραψω σε dvdαλλα επρεπε γιατι ειναι ολα δισκογραφιεσ και μουσικα βιντεο. τα εχω βεβαια και σε εξωτερικουσ αλλα απο φοβο μην παθουν τιποτα τα εγραψα και σε dvd. τωρα οτι κατεβαζω μολισ φθασω στα 4 γιγα το μεταφερω στον εξωτερικο και μετα σε dvd. μια αποφαση ειναι και ναχεισ χρονο.
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αν είχα τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων που δεν ήθελα με τίποτα να χάσω, μάλλον θα αγόραζα 2 επιπλέον εξωτερικούς σκληρούς και θα αντέγραφα και στους δύο τα δεδομένα. Συγγένεια με τον Μητσοτάκη ευτυχώς δεν έχω, οπότε πιστεύω πως θα ήταν λίγο δύσκολο να μου χαλάσουν και οι δύο ταυτόχρονα. Ακριβή λύση αλλά μάλλον ξεκούραστη και αρκετά αξιόπιστη... :-P Προσωπικά πάντως, τα αρχεία που είναι πολύ σημαντικά για μένα ευτυχώς χωράνε άνετα και και CD - άντε σε DVD αν βάλεις και τις ψηφιακές φωτογραφίες. Για όλα τα υπόλοιπα δεν θα πολυαγχωθώ, αφού ξέρω πως μπορώ να τα ξανακατεβάσω.
doc1000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τα φθηνα τα εχω για να δινω υλικο αλλου οταν μου ζητανε Ωραίος είσαι κι εσύ! Δηλαδή τα dvds των φίλων δε πα να καταστραφούν έτσι? Αρκεί να κερδίσεις εσύ 5λεπτά απ' το άδειο μούφα δισκάκι! Θυμάμαι που αντάλλασα παλιά με έναν γύφτο που μου έστελνε πάντα κάτι διαφανή cds αισχρής ποιότητας και αναγκαζόμουνα να τα ξαναγράφω όλα απ' την αρχή σε cds της προκοπης... Αν εχεις βαλει στοχο ομως να δημιουργησεις μια τεραστια συλλογη, με το να κρατας μονο αυτα που ακους δεν κερδιζεις τιποτα... Μάλιστα... Ωραίους στόχους βάζεις... Και τί θα τα κάνεις άμα δημιουργησεις αυτή την τεράστια συλλογή? Θα βγεις να τα πουλήσεις σαν τους μαύρους? Γιατί για προσωπική ευχαριστηση αποκλείεται να τα μαζεύεις απ' τη στιγμή που βαριέσαι ακόμα και να τα σώσεις... Ρε παιδιά αμα δεν κάνετε τακτικά backups σε δισκάκια πώς να μη βαριόσασθε μετά να τα γράψετε όλα μαζί? Δε γράφονται 200DVDs μονοκοπανια...
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 να εχεις μια τεραστια συλλογη με πραγματα που δε σ αρεσουν τι ωφελει ? το μονο που κανει ειναι να σε μπερδευει και να μην μπορεις να βρεις και αυτα που σ αρεσουν Αν σου ζητησει καποιος ενα τραγουδι πχ και δεν το εχεις μπορεις να το βρεις σε 10'' με τις ταχυτητες που υπαρχουν
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Σωστα ολα αυτα που λετε... Σκοπος μου,ομως, ειναι να μπορεσω σε καποια χρονια να ανοιξω, ισως, ενα ραδιοφωνικο σταθμο...και να μην ψαχνω για υλικο...αλλα να το εχω συγκεντρωμενο... Βασικα εχει περαστει σε ολους η λεξη "βαριεμαι"....δεν ειναι αυτος ο πρωταρχικος λογος ....αλλα η ποσοτητα που πρεπει να αντιγραφει...
poscaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 συγγνωμη,αν θυμαμαι καλα,εχεις blue-ray αντιγραφικο?
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 ναι...αλλα ειναι ακριβα τα ρημαδια τα δισκακια...
doc1000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Παίρνεις 2 τέτοιους δίσκους, τα πετάς όλα μέσα και έχεις περιθώριο να σώσεις κι άλλα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301593
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.