polidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αφού βαριέσαι να τα αντιγράψεις φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να τα δεις και να τα ακούσεις.Μήπως θα πρέπει να περιορίσεις λίγο το downloading? To 24ώρες το 24ωρο downloading μπορεί να ήταν επιβεβλημένο την εποχή των 384Κ, αλλα τώρα που φτάσαμε στα 24mbit είναι ασύμφορο να κατεβάζεις ό,τι σαβούρα βρεθεί μπροστά σου και που δε θα τα δεις ποτέ σου. Δες τα και σβήστα τουλάχιστον. Εσύ απ' ότι κατάλαβα απλώς κατεβάζεις. Νομίζω ότι έχεις το σύνδρομο του ρακοσυλλέκτη! XAXAXAXA!!!! Poli sostos kai ego afto nomizo....
NiTroGen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Σβήσε το New Folder (2) από την επιφάνεια εργασίας σου (βλέπετε εδώ) και θα έχεις τον σκληρό σου δίσκο πάλι άδειο για νέα downloads!
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ουτε 8 GB δεν ειναι ο συγκεκριμενος φακελος και ο σκληρος ειναι 200 GB στο λαπτοπ...σιγα τον χωρο που θα μου αφησει... KATI ALLO???
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 To 24ώρες το 24ωρο downloading μπορεί να ήταν επιβεβλημένο την εποχή των 384Κ, αλλα τώρα που φτάσαμε στα 24mbit είναι ασύμφορο να κατεβάζεις ό,τι σαβούρα βρεθεί μπροστά σου και που δε θα τα δεις ποτέ σου. So true.... Απο τότε μου έχουν μείνει αρχεία που δέν είχα ιδέα οτι θα μπορούσα να τα έχω βάλει να κατεβούν κάποια στιγμή στη ζωή μου... και προφανώς δεν τα έχω δεί - ακούσει ποτέ μου... Το καλύτερο που μπορεί να γίνει πάντως είναι η οργάνωση... 2-3 αντιγραφικά (20 γιούρια έχει πλέον) και μια 200δα dvd... To να ξοδέψεις χρόνο για να κάψεις 200/2-3 νβν (ανάλογα πόσα αντιγραφικά έχεις) δεν είναι τραγικό.. απλά όποτε είσαι στο pc βάζε και απο 2 ντιβιντιά να καίγονται... Δεν θα καταλάβεις για πότε θα τελειώσεις... Το 2χ500 πάντως είναι και πάλι σχετική λύση... Επειδή οι περισσότερες μαλ@κείες γίνονται απο το ρεύμα και επειδή οι περισσότεροι εξωτερικοί έχουν εξωτερική τροφοδοσία... Το κακό μπορεί να παραγίνει. Ο αδερφός μου έχει κάψει 2 500ρηδες σε άκυρες ώρες κυρίως απο τάση (όποτε βαριόταν να βάλει την μπρίζα στο ups γινόταν και η φαλακεία..). Και άντε να έχεις μέσα το back door sluts #9... άν έχεις αρχεία για τη δουλειά; την φούτσισες... Κάνε λοιπόν τα ντιβιντιά σου... βάλτα στις θηκούλες τους... και όλα όμορφα... (κρύφτα και σε κάνα συρτάρι για καλό και για κακό.. :-|
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αρα την διαδικασια του καψιματος δεν μπορω να την αποφυγω εεε?
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μα 1tb απαραιτητα δεδομενα εχεις? Ασε την μουσικη/ταινιες κτλ απεξω...Αυτα τα ξανακατεβαζεις εαν γινει στραβη... Κανε back up μονο τα αρχεια που χρειαζεσαι απαραιτητα...Πανω απο 4-5 dvd αποκλειετε να μαζεψεις.. Εκτος και εαν η δουλεια σου ειναι τετοια που το απαιτει π.χ φωτογραφος κτλ..
nikoskourtis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εγω παλι πιστευω οτι ειναι πιο ασφαλη σε dvd τα δεδομενα. Εχω φθηνα cd γραμμενα απο το 1997 σε μια ντουλαπα και δουλευουν αψογα. Πιστευω οτι ενα καλο dvd μπορει να κρατησει πολλα χρονια αν ειναι αποθηκευμενο καπου χωρις υγρασια, φως, θερμοκρασιες. Τους δισκους τους φοβαμαι επειδη εχω δει δισκο να καταστρεφεται με μια κλωτσια που εφαγε η κεντρικη μοναδα, ή με διακοπη ρευματος, ή επειδη ενα καλωδιο τροφοδοσιας ή δεδομενων του δισκου δεν παταγε σωστα, ή ενα τροφοδοτικο που καηκε και εκαψε και το δισκο. Εγω οτι χρειαζομαι το κραταω σε 2 διαφορετικα cd/dvd και το σβηνω απο το δισκο τελειως. Το ενα dvd το αποθηκευω καλα χωρις να το χρησιμοποιω, το αλλο το εχω πιο προχειρο για πιθανη χρηση. Οταν καποια στιγμη δω οτι το dvd-rom αργει να το διαβασει τοτε το γραφω σε αλλο δισκακι αμεσως (σπανια τυχαινει σε πολυ χρησιμοποιημενα δισκακια). Σε 10 χρονια θα εχουν βγει άλλα μεσα αποθηκευσης που θα χωρανε 20 dvd μεσα. Τοτε θα αρχισω σιγα σιγα να αντιγραφω τα dvd στο νεο μεσο.
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αρχισα να γραφω καποια πραγματα...αλλα το κακο ειναι οτι τα θελω ολαααα...
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Άρχισε γρήγορα το backup και πρώτα απ' όλα με τον φάκελο ''Ρίκα Βαγιάνη''!!!! Γρήγορα πρίν γίνει καμιά στραβή!!! :D
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 αυτος ο φακελος ειχε προβλημα...οχι οτι με καιει το περιεχoμενο... εχω ενα φακελο με 915 soundtracks και εχω αρχισει απο εκει την αντιγραφη... αλλα και παλι δεν την παλευω...
polidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εγω παλι πιστευω οτι ειναι πιο ασφαλη σε dvd τα δεδομενα. Εχω φθηνα cd γραμμενα απο το 1997 σε μια ντουλαπα και δουλευουν αψογα. CD exeis file mou oxi DVD. Ta CD prepi na xereis oti einai pio anthektika apo ta DVD. Min mperdevese. Πιστευω οτι ενα καλο dvd μπορει να κρατησει πολλα χρονια αν ειναι αποθηκευμενο καπου χωρις υγρασια, φως, θερμοκρασιες. To idio akrivos mpori na simvei kai me tous diskous an tous prosexeis. Mpori na se pane kai 20 xronia aneta. Τους δισκους τους φοβαμαι επειδη εχω δει δισκο να καταστρεφεται με μια κλωτσια που εφαγε η κεντρικη μοναδα, A!!! nai??? E ok tote pare sta xeria sou ena DVD kai rixto mia sto tixo. Esy ti les den tha pathi tipote E!! Εγω οτι χρειαζομαι το κραταω σε 2 διαφορετικα cd/dvd και το σβηνω απο το δισκο τελειως. Το ενα dvd το αποθηκευω καλα χωρις να το χρησιμοποιω, το αλλο το εχω πιο προχειρο για πιθανη χρηση. . Edo sinfono apolita. To idio kano kai ego se prosopika kai xrisima arxeia. 2xDvd 1x disko backup. Pistevo i kaliteri lisi.
poscaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 οποιος βαριεται να ζυμωσει,10 μερες κοσκινιζει.. αφου το παιδι ειναι η ενσαρκωση της βαρεμαρας,βαριεται και να γραψει σχεδον.ο,τι και να του πουμε το να του ξυνιζει το αλλο του βρωμαει. στην τελικη,μην κανεις τπτ και μετα τρεχα να ποσταρεις στο ινσομνια "SOS-ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"
moonsuntrip Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εισαι υπερβολικος...απλα ειχα αμελησει να κανω τις αντιγραφες οταν ακομα τα αρχεια ηταν σε χαμηλες ποσοτητες και απλα τωρα που εχουν φθασει το ενα ΤΒ το βλεπω σαν βουνο....δεν ειναι απλα θεμα βαρεμαρας αλλα και χρονου....δουλευω κιολας δεν καθομαι για να γραφω ολη την μερα...
angelheart.gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Πλάκα mode on/ Πάρε ένα blue ray http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69976311&product=898279 και γράψτα σε 50άρια δισκάκια http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=69976833&product=916420 Θα σου βγεί βέβαια λίιιιγο ΑΚΡΙΒΑ... Πλάκα mode off/ Σοβαρά τώρα, με 2 500άριδες είσαι ΟΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.