moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια... Εχω 4 σκληρους... 3 των 250GB και 1 των 120GB....ειναι φουλ και οι τεσσερις... Χωρια ο σκληρος του λαπτοπ 200GB που ειναι και αυτος φουλ... Ολοι μου λενε οτι ειναι ρισκο που δεν φτιαχνω δισκακια με το υλικο, αλλα βαριεμαι απιστευτα.... Τι με συμβουλευεται να κανω??? Υπαρχει αλλος τροπος να προστατεψω ,τα αρχεια μου???
Pink_Panther Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Full einai alla ta dedomena pou pragmatika xriazontai backup einai ligotera. Pare enan skliro ekswteriko 1GB k valta na antigrafontai kapio sav/ko pou 8a lipeis apo to spiti. Ante k kalh tyxh.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μηπως εισαι η κοπελα μου?Εχω σκυλοβαρεθει να της λεω να αδειασει τους σκληρους τους αλλα μπαααααα...Εχμ,γραψτα σε dvd πρωτου γινει η στραβη.Βεβαια απο την αλλη,μπορεις και να τα αφησεις μεσα μεχρι να προκυψει το προβλημα.Τοτε σιγουρα δεν θα αφησεις να ξαναγεμισουν σε τετοιο σημειο. Και στην τελικη,μπορεις να χαρτζιληκωσεις καποιον να στα γραψει
polidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Min fovase tipota. An tous prosexeis tous sklirous kai tous exeis se kales thermokraseies makria apo magnitika pedia etc...etc... tha sou pane pola akoma xronia. Arki na sou po oti kai ego san esena mazevo ta arxeia mou se eksoterikous diskous edo kai 5-6 xronakia kai den exo pathi to paramikro. Alla oxi mono ego kai oloi oi kolitoi mou kai sinadelfoi etsi kanoun. Ade katse esy tora na andigrapseis 750Gb arxeia se DVD diskakia. Ade pes oti ta andegrapses!!! exeis tin endiposi oti tha eise kai pali asfaleis? Me tipota.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Ade katse esy tora na andigrapseis 750Gb arxeia se DVD diskakia. Ade pes oti ta andegrapses!!! exeis tin endiposi oti tha eise kai pali asfaleis? Me tipota. Σιγουρα δεν θα ειναι πιο ασφαλη αλλα δεν θα παθουν ζημια ολα τα δισκακαι μαζι !!!! Ενω ο δισκος μπορει να τα παιξει με μιας .... Ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που εχει γραψει φιλος εδω: Μοιρασου τα με αλλους φιλους. Δεν νομιζω τοσα γιγα να ειναι προσωπικα δεδομενα....
tolis_01 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μοιρασου τα με αλλους φιλους. Ακριβως :razz: Ο καλυτερος τροπος διασφαλησης των αρχειων σου. Δεν χρειαζονται εγωισμοι. Δωσ'τα σε ολους Τα σημαντικοτερα παντως καλο ειναι να τα παρεις backup σε dvdακια.
random Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 oso tous xrhsimopoieis to riskareis. oloi oi diskoi mporei na xtypisoun se 10 xronia, 'h se 10 deyterolepta. aposyndese tous kai sto syrtari, mexri na tous klonopoihseis. 2x118= 236 to TB
marios1957 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 ...klonopoihseis. 2x118= 236 to TB Ακριβά του λες.Το eshop έχει τους samsung στα 111.57?. έχω πάρει πεντέξι ήδη...
tzekas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Η φτηνη λυση ειναι τα δισκακια.Καλα τι εχεις βαλει μεσα??Σε δισκακια γραψε υλικο που χρησιμοποιεις σπανια...πχ ταινιες.Δεν πιστευω να βλεπεις την ιδια ταινια καθε μερα??
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Παιδια εχω οτι υλικο μπορειτε να φανταστειτε....απλα δεν ξερω πως να τα σωσω χωρις κοπο... Βαριεμαιιιιι....να αντιγραφω....
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 E αφού βαριέσαι περίμενε να τα παίξει ο δίσκος και να χάσεις όλα τα δεδομένα σου!!! :razz: Μετά θα σου πω εγώ πώς τα ξαναμαζεύουν όλα αυτά , και έτσι όπως βαριέσαι... :razz: Μα τόσοοο πολύ βαριέσαι πλέον? Τί να σου πω, βάλε αγγελία στην εφημερίδα ότι ζητείτε κάποιος για ενασχόληση με τους υπολογιστές 24/7 με πληρωμή συζητήσιμη ...
moonsuntrip Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ....Απορω πως δεν βαριομουν να περιμενω να κατεβουν κοντα στα 920 GB ...αλλα σκεφτειτε με μια απλη διαιρεση πρεπει να κατσω και να φτιαξω ειτε 195 DVD ειτε 1314 CD... Δεν ειναι ΖΑΛΑΔΑ και μονο η σκεψη???
polidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Σιγουρα δεν θα ειναι πιο ασφαλη αλλα δεν θα παθουν ζημια ολα τα δισκακαι μαζι !!!! Ενω ο δισκος μπορει να τα παιξει με μιας .... Tha sinfoniso ena meri mazi sou. Mpori omos na pathi zimia to dvdaki opou eixes kati poli simandiko mesa. Afto mpori na sinvi kai ston disko. Ara pote den eise asfaleis 100% Alla Gnomi mou einai oti oi skliroi andexoun perisotero an tous gemiseis kai meta tous apothikefseis kala. Mpori na sou pane kai 15 xronakia aneta. Eno ta dvd exoun poli megali aliosi sto perasma tou xronou. Ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που εχει γραψει φιλος εδω: Μοιρασου τα με αλλους φιλους.. Kai edo diafono ena meri. Ego Gianni exo prosopika arxeia diladi video ,engrafa ,programmata gia tin doulia mou etc...etc.... pou xepernoun ta 220 Gb afta den mporeis na ta mirastis me kanenan pistevo katalaveneis tous logous ara sosti i skepsi sou mono gia ta ypolipa kai afta an telika ta xaso den tha me kapsi kai poli dioti ta xanavrisko pali apo to Net kai ta katevazo. Alla ta prosopika pou tha ta xanavro?
polidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 oso tous xrhsimopoieis to riskareis. oloi oi diskoi mporei na xtypisoun se 10 xronia, 'h se 10 deyterolepta. aposyndese tous kai sto syrtari, Etsi Bravo!!!! Afto einai to pragmatiko backup se skliro. Gemisma kai apothikefsi.Kai se kana 2-3 xronakia perasma se alon fresko dikso kalo format ton yparxon kai xana gemisma. To kanoun 2-3 kolitoi mou edo kai 8 peripou xronia afto me tous sklirous kai den exoun xasei oute mia foto 500kb.
doc1000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αφού βαριέσαι να τα αντιγράψεις φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να τα δεις και να τα ακούσεις. Μήπως θα πρέπει να περιορίσεις λίγο το downloading? To 24ώρες το 24ωρο downloading μπορεί να ήταν επιβεβλημένο την εποχή των 384Κ, αλλα τώρα που φτάσαμε στα 24mbit είναι ασύμφορο να κατεβάζεις ό,τι σαβούρα βρεθεί μπροστά σου και που δε θα τα δεις ποτέ σου. Δες τα και σβήστα τουλάχιστον. Εσύ απ' ότι κατάλαβα απλώς κατεβάζεις. Νομίζω ότι έχεις το σύνδρομο του ρακοσυλλέκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.