Προς το περιεχόμενο

Απ ευθεια εισοδος στο Windows

george__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται οταν αναβω τον υπολογιστη να μπαινει κατευθειαν στα Windows αντι να μου βγαζεις αυτο το παραθυρακι με το logo οπου πρεπει να πατησω OK για να προχωρησει?

Σημειωνω οτι:

Δεν υπαρχει password

Δεν υπαρχει αλλος χρηστης στους Λογ/σμους Χρηστων περα απο εμενα(administrator) και του (ανενεργου)guest.

Δεν υπαρχει προστασια οθονης-συνεχιση με κωδικο.

:confused:

Δημοσ.

Εγώ πάντως που πήγα στο πλαίσιο την πρώτη μέρα (Δευτέρα) που είχαν βγάλει την προσφορά δεν βρήκα τίποτα. Μάλλον μας δουλεύουν!!!

Δημοσ.
Lol, teleiws asxeto post kosmis.

george__ exeis kanei egatastash tou net framework?

Συγνώμη, αλλά έκανα λάθος. Σε άλλο topic ήθελα να το κάνω post...

Δημοσ.

Γραψε στο run/ εκτελεση: "control userpasswords2"

Απο εκει νομιζω οτι αμα απενεργοποιησεις αυτη την ενδειξη:

thb_24683.jpeg

θα μπαινει απ'ευθειας.

Δημοσ.

κατέβασε το tweakui των windows, κάνε το εγκατάσταση και έχει επιλογή που κάνεις αυτό που θες. Είναι της Micrοsoft.

Δημοσ.

Disqualified, αρχιζω πια σοβαρα να πιστευω οτι κατι δε παει καλά με σενα. Μηπως εφτασε η ωρα να παρεις τη θερινη σου αδεια? :?Αν διαβασεις το post μου

Πως γινεται οταν αναβω τον υπολογιστη να μπαινει κατευθειαν στα Windows αντι να μου βγαζεις αυτο το παραθυρακι με το logo οπου πρεπει να πατησω OK για να προχωρησει?

Σημειωνω οτι:

Δεν υπαρχει password

Δεν υπαρχει αλλος χρηστης στους Λογ/σμους Χρηστων περα απο εμενα(administrator) και του (ανενεργου)guest.

Δεν υπαρχει προστασια οθονης-συνεχιση με κωδικο.

ειδικα στο bold σημειο θα απαντηθει η ερωτηση σου.

Δεν εχω βαλει το net framework και αποφευγω τα win tweaks oπως ο διαολος το λιβανι.

Λοιπον Tolis, ακολουθησα την οδηγια σου αλλα κατι δε φαινεται να πηγαινει καλα, οταν ξετσεκαρησα και πατησα ok βγηκε ενα αλλο παραθυρο οπου μου ειχε το ονομα Admionistrator, πατησα ok αφηνοντας κενα τα χωρία και τωρα δεν βλεπω το username που ειχα αλλα το Administrator...Γιατι αυτη η ανωμαλια? Δεν μπορω να εχω το usernamew μου?

Δημοσ.

Δε στο λεω τυχαια μια φιλη μου ειχε αυτο το προβλημα και οφειλοταν σε μια περιεργη εμφανιση στους χρηστες, κατι σαν λογαριασμο το οποιο δεν το ειχε καταλαβει και μολις το διαγραψαμε εξαφανιστηκε αυτο το προβλημα, τωρα αν το εχεις ελεγξει προσφατα δλδ σημερα εχει καλως αλλα εγω θελω να αποκλεισω ολες τις περιπτωσεις ακομα και κατι το οποιο δεν εχεις προσεξει εσυ.

Επισης εχει μια επιλογη παλι στο user accounts που λεει change the way users log on and off, δες αν τα δυο κουτακια ειναι τσεκαρισμενα.

Επισης και κατι για να χαλαρωσουμε αν επαιρνα θερινη αδεια δε θα ειχες καμια απαντηση στα δυο thread που προσπαθω να σου εξηγησω καποια πραγματα, χωρις βεβαια να συνενοουμαστε...lol, αυτα για να καταλαβαινουν και τα παιδια εδω για ποιο πραγμα μιλας

Δημοσ.

Συμπληρωμα στο προηγουμενο μου και απευθυνομαι στον Tolis:

Εκανα αποκατασταση και επανεφερα το επιθυμητο username αντι του Administrator, σημειωνω ομως οτι δε θελω να καταργησω μονιμα το password. Θελω καποιες φορες να υπαρχει password(για το Remote) και καποιες αλλες να μην υπαρχει. Για τις φορες που δεν θα υπαρχει, εκει μου λες πως θα μπαινει κατευθειαν χωρις τη σταση για το ΟΚ στο logo?

Δημοσ.

tolis_01 αν θυμάμαι καλά εσύ είχες βάλει μια εικόνα για το πως να μπαίνει το pc απευθείας στα windows και τώρα δεν την βλέπω. Αν μπορείς βάλτην πάλι.

Δημοσ.

Xairete

Exw ena provlima de kserw an einai idio h paromoio,

De mporw na kanw egkatastash kanena paixnidi mou vgazei kathe fora ena mynima oti prepei na to gyrisw se administration mode gia na exw prosvasi na kanw tin egkatastasi.

De mporw na kanw kan anasygkrotisi,kai stous logariasmous xristwn de mou vgainei kamia epilogi gia na allaksw/rythmisw kati

De kserw ti paizei

Help!

Den exw internet btw..:neutral:

Δημοσ.

eisai xristis me periorismous .

an mpaineis se pc pou to exei allos me diko sou xristi tha seexei kanei xristi me periorismous ektos an den yparxei kanenas allos kai einai dil. dikos sou tote den kserw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...