lotr_4_ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 φιλε kagkouros εγω απλως ζηταω γνωμες.Την τελικη αποφαση θα την παρω μονος μου.Απο οτι βλεπω τα παιδια με συμβουλευουν να προβω σε αγορα καλυτερης καρτας για καλυτερες επιδοσεις σε ολα τα παιχνιδια αλλα εγω θελω απλα να βαλω 2η καρτα για να μην εχω το αγχος αν θα μου παιξει ενα καινουργιο παιχνιδι.Αν διαβασεις λιγο πιο πανω λεω για το κατι για το oblivion.
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Για να καταλάβεις τις πενιχρές επιδόσεις που θα έχεις με δύο 8500GT σε διάταξη SLI, δες το αυτό το review. Στα 3D Mark, η 8500GT SLI βρίσκεται λίγο μπροστά από την 8600GT. Αυτή η μικρή όμως διαφορά καλύπτεται από την 8600GT με λίγο o/c :wink: Και συνεχίζουμε με τις επιδόσεις στα παιχνίδια: Στο FEAR η 8600GT = 8500GT SLI, εκτός από την ανάλυση 1600 x 1200 που την ξεπερνά κατά δύο frames (η πρώτη την δεύτερη εννοώ :razz:). Όταν όμως ανεβάσουμε τα settings στο high, και μιλήσουν τα AA και AF, τότε έχουμε μια διαφορά της τάξεως των 3 - 4 frames υπέρ της 8500GT SLI... Aλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια η διαφορά των δύο καρτών δεν είναι χαοτική ώστε να δικιαολογεί το κόστος... Ποιό κόστος? Μα φυσικά την τιμή των 2 Zotac 8500GT οι οποίες είναι ο/ced από το εργοστάσιο ... Αφαίρεσε λοιπόν όλες τις παραπάνω διαφορές που έχουν η 8500GT SLI με την 8600GT (εφόσον η πρώτη είναι o/ced ενώ η δεύτερη ΟΧΙ :razz:) και τί έχεις? Καλύτερες επιδόσεις υπέρ της 8600GT, μικρότερες θερμοκρασίες, λιγότερη κατανάλωση, λιγότερο θόρυβο ... Έτσι απλά... :wink:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Ναι ομως Oblivion παιζει στα medium-low και ο ξαδελφος μου με 9600ΧΤ 128ΜΒ και Celeron 3,06...
lotr_4_ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 george_o/c ησουν κατατοπιστικος και τελικα κατεληξα στην αποφαση να φτιαξω sli και αργοτερα(αφου μαζεψω λεφτα) να παρω μια 8800gtx.
george_o/c Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Οκ η απόφαση δική σου lotr, εμείς απλώς προτείνουμε λύσεις... Η τελική επιλογή σου πάντως είναι δικό σου θέμα, και εφόσον επέλεξες να κάνεις SLI, ok no prob... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.