ilianna Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εδώ και λίγο καιρό,όταν προσπαθώ να γράψω 1 dvd δεδομένων, αυτό κολλάει σε 1 σημείο,αλλά ο χρόονος συνεχίζει να μετράει.Π.Χ.Τώρα γράφω 1 dvd δεδομένων με αρχεία βίντεο και έχει σταματησει στο 34%,αλλά έχουν περάσει 23 λεπτά και συνεχίζει.Το θέμα είναι οτι οποιο dvd οποιας μαρκας βαλω το καιει! Τι μπορώ να κάνω;;;
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 χρονια σου πολλα αν γιορταζεις σημερα πρωτ απ ολα Συνηθως αν βρει καποιο προβλημα το nero σταματει την εγγραφη και σου βγαζει μηνυμα για corrupted data, αυτο δε μου εχει τυχει και με βαζει σε σκεψεις. Δοκιμασες να γραψεις κατι αλλο για να βεβαιωθεις σιγουρα οτι δεν προκειται για καποιο σοβαρο σφαλμα του nero?
geioannou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 και πως ακριβος αλλαζει το firmware ?? το εχω ρωτισει κανα δυο φορες αλλα δεν πηρα απαντηση...
arterz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Απλά βρες και καταίβασε μια καινουρια έκδοση Nero...
kpartsi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα συγκεκριμένα αρχεία (ή στο τμήμα ενός αρχείου που αντιστοιχεί στο 34%) και γι' αυτό να σου κολλάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο... Προσπάθησε να γράψεις με την ίδια διαδικασία όπως πάντα αλλά με διαφορετικά δεδομένα. Έτσι επαληθεύεις ότι δεν είναι πρόβλημα ούτε του Nero, ούτε του Dvd-recorder.
ilianna Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 ΚΟιτάξτε...μουσικά cd μπορώ να γράψω...Μόνο dvd δεν μπορώ! Α!Και δε σταματάει πάντα στο ίδιο ποσοστό,π.χ. αν βαλω τα ιδια αρχεια να γραφτουν,τη μια φορα θα σταματησει στο 34%,την αλλη στο 56% και ουτω καθεξης.... Υ.Γ.disqualified γιόρταζα χθες και σε ευχαριστω πολυ!
system Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Το ίδιο πράγμα που λες εσύ το έχω ακούσει πολλές φορές. Σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ δεν κάθομαι να το ψάξω . Ξαναπερνάω την τελευταια έκδοση του προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.